Thursday, July 30, 2015

Hundkarusellen.

No hei vaan kaikille.

Se on Fargo ollu ja menny, ja siita riittaa vielaki puhuttavaa. Sain Jessican kiinnostumaan, oli kuulemma ladannu ensimmaisen jakson. Siina ensimmaisessa jo alkaa tapahtua, kuulkaa. Oi voi, Martin Freeman. Martin Freeman on ihana. Ehka se ois ens viikon "veckans bejb." En tiia. Play your cards right, Martin, and you might be :P Joo'o. Ei kannata etukateen paljastella veckans bejbeja!

Olinpa tanaan hommissa. 11 koiraa tuli rapsuteltua tanaan. Laskin, koska oon tays dorka. Mun unelmien koira oli siella. En edes tienny etta mulla oli unelma koira, mutta nytpa tiedan, koska se koira tuli tanaan vastaan. Ei kirjaimellisesti, mutta silleen etta menin moikkaamaan sita koiraa ja halusin jaada sinne sen huoneeseen FOREVERRR. Sen nimi oli Serious :D Hauskaa. Silla oli yks silma ruskee ja toinen sininen. Laitoin instagramiin pari kuvaa missa sen paa on mun sylissa. Ihana. Pitaiskohan huomenna menna Humane Societyn kautta Robertin kans ja toivoa etta siella on meita ruskealiivisia, jos joku sit vois antaa meidan moikata sita koiraa? UUAAH. Haluun etta Robert tapaa sen koiran. Vaikkei siita nyt oo mitaan hyotya. Kuitenki! Roscoe oli adoptoitu kait. Ainakaan sita ei ollu siella enaa. Tai sit se meni sijaisperheelle. Betsy oli tullu takas sijaiskodista. Hoh. Surullista. Mutta se oli kiva kuitenki. Monet koirat anto pusuja tanaan. Tanaan oli kylla joku "maailman ihanimmat koirat" paiva, koska kaikki koirat keta menin moikkaamaan oli niin mukavia! Jotkut anto pusuja, toiset halus vaan etta niita rapsutellaan ja sit pari halus leikkia. Ei ollu yhtaan epamukavia koissuja tanaan. Ainakaan ne 11 jota kavin rapsuttelemassa. Hyva paiva! En kylla kauheesti auttanu asiakkaita, yritin ma siina ne viimeset 2 tuntia vahan auttaa, mutta oli yllattavan hiljasta siihen aikaan. Yleensa meilla on ihan kauheesti porukkaa just ne viimeset pari tuntia. Mutta viiden jalkeenhan ne ihmiset aina tulee, ku on tyot loppunu, ja just sillon ku mun pitais lahtee niin tulee aina joku kuka haluaa tietaa kaiken kaikesta. Hiippailen aina pois paikalta.  Arsyttaa kun toi Humane Societyn haju aina jaa hiuksiin. Nytki haisee hiukset ihan niitten koirien huoneilta. Pesisin muuten, mut ku lauantaina vasta on hiustenpesupaiva! Ja pitaa ostaa lisaa shampoota.


Oohh...Jaa. Jotain muuta mun piti myos kirjottaa, oli mielessa kaikennakosta. Nyt ei muistu mieleen ollenkaan. Robertilla on huomenna vapaapaiva, jee! Ja lauantaina meen kattoon rottia. Paha mieli kun tuntuu etten oo nahny niita pitkaan aikaan. Viime viikolla kavin maanantaina. Siita on yli viikko sitte. Tosin kyselin kylla etta mina paivana kay parhaiten, ja sielta sanottiin etta lauantaina, niin eihan se oo ihan taysin mun vika kuitenkaan.

Vasyttaa ja on nalka. Tortillapizzaa siis. Eli: pieni tacotortilla jonka paalle tulee vaha saucee ja juustoo ja sit uuniin 12 minuutiks. Eli pieni tortillapizza.

Jenny out.

5 comments:

  1. oooo min guuuud hundkarusellen :D niin hyviä sketsejä !!! pitäs iteki tutustuu tohon fargoon, se tuli joskus telkasta täällä ja unohin panna tallennukseen ni unohtu koko juttu... pitää nyt muistaa sanoo latelle et sillä ois hakuhommia kun tulee kotiin :)

    kiva että sulla oli vihdoin kiva päivä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon kattonu kaikkia Vintiot patkia youtbuessa tana kesana :D talar du svenska forresten? kannattaa kattoo tota Fargoo, ja jos katot nii kerro ihmeessa koska meilla on ollu aika kuumeisia keskusteluja sarjaan liittyen taalla :D joo, kait niita kivoja paivia pitaa olla valilla :) ei aina voi olla kurjaa :D tai ainaki jotain kivaa etta valilla unohtaa ne ikavat paivat!

      Delete
  2. Kuinka kauan yleensä kestää enne ku koira pääsee uuteen adoptio kotiin? mitä jos ei löydy kotia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. vuosi enimmakseen. meilla paasi aika moni koira tana kesana uusiin koteihin ketka oli ollu siella noin vuoden. jos koira on siella noin kauan niin me yritetaan teha kaikkia promojuttuja etta koira varmasti huomataan ja loytaa oikean omistajan :) ja jotkut menee sijaiskoteihin missa ne saa asua pidemman aikaa, ja monesti se sijaisperhe sit adoptoi sen koiran. koti loytyy kylla aina jostain :) ja jos ei niin ne saa olla meilla niin kauan kun tarvii, me ei lopeteta terveita elaimia, tai elaimia joilla on mahdollisuus hyvaan elamaan saraiuksista huolimatta!

      Delete
  3. Se on kiva kuulla!<3

    ReplyDelete