Thursday, July 23, 2015

Meinaamista.

Tryttydyy. Alotin kuulkaas siivouksen eilen. Silleen vahasen. Ku en jaksa koskaan teha kauheesti kerrallaan, mut on kiva kun on yhden asian hoitanu pois alta, niin ei tarvi sit seuraavana paivana teha sita. Kerasin kaikki roskat ja vein ne ja sellasta. Nyt aattelin tassa siivota taman levitettavan sohvan, kun tassa on pari astiaa muhimassa ja DVD:ita ja konsolipeleja levallaan. Taa on ollu tassa makuuasennossa siita asti kun Linda tuli kaymaan. Siitahan on jo 2 kuukautta... Niin etta tanaan palautuu tama sohva istumisasentoon.

Oon menossa pelaamaan triviaa taas tanaan. Maanantaina pelattiin neljastaan, mina, Robert ja sit kaveripari joka on meidan joukkuueessa. Mut tanaan meen Robertin vanhimman siskon kans! Se lahetti viestia tana aamuna ja kyseli jos haluaisin teha sen kans jotain tanaan, ja aattelin etta no mika ettei, ku muuten istun tassa koko illan surkuttelemassa yksin ja kattomassa telkkaa! Ja sit se kyseli etta onko missaan hyvaa happy houria tai onko edes triviaa tanaan niin kerroin etta onhan tossa Belching Beaverissa torstaisin trivia. Ou jee. Sinne siis! Robertilla ei ollu antaa kaljarahaa, mutta ma kylla join eilen kaljaa etta ei sita nyt ihan joka paiva tarvi kuitenkaan :P Pelaa nuo hoksottimetki paremmin ilman ;) Ja sitapaitsi, meilla on 18 packi PBR:aa etta jos myohemmin nyt ihan hirveesti kolottaa kaljahammasta nii kotoa kylla loytyy :P

Aattelin myos tanailtana sit trivian jalkeen kirjottaa vahan listoja. Taisin siita mainita taalla joskus etta jos tuo yks sivu mita luen julkasee sun kirjottaman listan niin siita saa sata dollaria. Auttais tosi paljon nyt kun alkaa olemaan taas laskujen maksun aika kuukaudesta. Meilla on cable + internet lasku myohassa. Vituttais hieman jos katkeis service yhtakkia. Mitakohan tekisin ilman konetta ja tv:ta? Jaa'a. No, pelejahan vois pelata viela xboxilla, ettei se nyt niin kamalaa olis. Vaikka tykkaan lukea kirjoja, niin en kylla jaksais kokonaista paivaa viettaa naama kirjassa. Ehkapa sita tulis kaytya pyorailemassa ja sellasta. Onpa surullista ettei aikuinen ihminen kuka eli netitonta aikaa joskus aikoinaan ei muka keksi tekemista sille varalle jos menee netti ja tv :P Kyllahan sita oikeesti keksis jotain.

Ma haluaisin laittaa tanne blogiin enemman kuvia. Taa on niin kuvaton blogi. Taalla on vaan pitkia teksteja eika yhtaan kuvia. Tassa siis asiaan liittymattomia kuvia.Lindan kans Disneylandissa.
Edesmennyt Dennis-rotta tarkastelee pallejaan.
Jouluaattona 2010 Ruotsissa.
Parhaat kaverit kesalla 2009 Suomessa. Vasemmalta; siskoni Jessica, mina, Linda & Tytti.
Edesmennyt Nixon-rotta herkuttelee Oreo-keksilla.
Vuohentaputtelija elaintarhassa, 2010.
Edesmenneet Nixon ja Garbo ovat kun yin yang.






No comments:

Post a Comment