Saturday, July 4, 2015

4th of July.

Eilen: kaytiin kattoon se uus Terminaattorileffa. Siina ku ooteltiin etta kello on 4.25, kaytiin Hooleys'issa kaljalla. Se leffa oli ihan ok. Musta oli aika hyvin valittu se uus Sarah Connor. Tai ainaki ulkonaoltaan. Ois ehka saannu olla vaha kovempi mimmi kuitenki. Leffan loputtua mentiin Bevmoon. Bevmossa ei ollu mitaan sellasta mita ei sais meidan kioskiviinakaupasta halvemmalla. Myyja kysy etta oonko ma Sailor Moon. Sanoin etta joo, mut ala kerro kenellekkaan :P Ei ostettu mitaan. Kotona oltiin joskus seittemalta, ja vaha vasytti ja oli jotenki blaa olo. Niinpa ma menin sohvalle hetkeks makaamaan ja Robert katteli tassa levitettavalla jotain tasta koneelta ja seki sit nukahti. Herattiin tunti myohemmin ja ma hyppasin jo pyjamavaatteisiin. Robert aatteli sillon etta mentais viela johonki. Eipa mentykkaan. Tilattiin pizzaa ja katottiin kaikkia videoita netista. Ei edes vasyttany, ja tuli mentya hirveen myohaan nukkumaan.

Tahan mennessa tanaan: Herasin tosi myohaan, vasta yhelta :/ Vihaan menna tosi myohaan nukkumaan ja myohaan heraamista. Blaa. Mut ainakaan en oo sammumassa heti ku Robert tulee toista tana iltana :D Jes. Tanaan on muuten itsenaisyyspaiva. 4th of July. Mut kutsuttiin kaverin vanhempien luo, ja se kuulosti kylla tosi kivalta ja kaikkee, siis siellahan ois kaikkee ruokaa ja juomaa ja peleja ja seuraa ja ilotulitteita jne. Eli ihan varmasti super kivaa! Mutta en ma viitti menna :D Koska se on aika kaukana, tuolla El Cajonissa enka ma tiia kauanko mun kaveri meinas olla siella, enka viitti kitista kotiin menemisesta jne. Ja jos ilotulituksia meinas kattoo, niin kylla siella ainaki ilta-kaheksaan asti pitaa olla, ku ei oo pimeeta ennen sita. Etta en maaaaa..... Parempi olla kotona vaan yksin niinku joka vuosi :D Ei mua enaa oikeestaan edes haittaa. Ennen haittas. Sitapaitsi, tylsailen talleen solidaarisesti, ku Robert joutuu oleen toissa (tosin ei sita silleen haittaa ku siita saa triplasti palkkaa!) nii sit voidaan molemmat kitista paskaa paivaamme :D Tosin Robert latas mulle ilmasen leffakupongin, niin mun "big plan" talle paivalle on vuokrata Paddington :D Ja ostaa kukkakaalia, broccolia ja ranch-dippia. Ou jee. Harmittaa ettei rotskut oo kotona. Nain unta etta joku anto mulle pienen rottavauvan jonka aattelin pitaa taalla kotona kunnes muutetaan. Surullinen uni. Jos viittin (en varmaan viitti kuitenkaan) niin pyoraileen University Heightsiin kattoon SeaWorldin ilotulituksia ku ne nakyy sielta. Netista varmaan nakee etta mihin aikaan missaki paukkuu raketit. Mut nyt ois ainaki taas pyora pyorailykunnossa niin uskaltaisin maki lahtee pimeella ulos yksin :D 

Ohhoh. Kello on jo melkeen kolme paivalla. Sitahan vois ainaki kayda hoitaan kauppareissun pois alta nyt heti. JESSSS. Voin menna pyoralla :D Parasta.

4 comments:

  1. meki käytiin oikeen elokuvissa kattoon se uus terminator lauantaina. no joo, olihan se semmonen, kaks tuntia lopputaistelua... mut musta arnoldin roolista oli tehty tosi hauska :)

    mitä sun mies tekee työkseen, on pitäny kysyy jo aiemmin mut en oo ehkä muistanu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maki tykkasin siita sen Arnoldin terminaattorin kehityksesta :D oli kiva naha Arskaa taas valkokankaalla!

      Robban on kaupassa toissa, se tekee delihommia ja tekee ruokaa ja sellasta. se kauppa on sellasella rikkaalla alueella nii siella kay kaikkee ihan hirveeta snobikansaa :D

      Delete
    2. no mut töitä ainaki on :) hahah robban, niinku finlandssvenkst :D

      Delete
    3. Mahan oon finlandssvensk ;) tai svenska talande battre folk niinku monet sanoo :D

      Delete