Sunday, December 31, 2017

Haikea tunnelma.

Onpa harvinaisen haikee olo. Tää on viimenen päivä kun teen kaverille hommia. Tiistaina tuun kyllä takas, mutta hommat tehään jollekki toiselle uuden vuoden jälkeen. Mun ei ehkä edes tarttis pitää naapuriliikettä auki ollenkaan tänään mut aattelin et hoidetaan nyt ihan kunnialla loppuun. Mun tulee kyllä ikävä työtiimiä. Niitä nyt ei oo näkyny hirveesti elokuun jälkeen eikä naapuriinkaan oo pyydelty töihin ku ehkä 2 kertaa sen jälkeen mut sillon ku ollaan oltu kaikki täällä nii on ollu kivaa. Nehän jää tohon naapuriin ku omistavat sen vielä nii kyllähän niitä vielä näkee. Mut en sit oo vissiin enää technically sielläkään töissä? Pitää kysellä. Hyvää tässä on tietty se ettei käytetä sitä hyväkseen enää et oon tässä nii ei tartte tehä molempia samaan aikaan. Tuun myös ehkä saamaan lisää vuoroja. Se on hyvä juttu. Tää uus tyyppi on Trump-äänestäjä et se kyllä vähä kirpasee.



Silleenki vähä haikee olo et ku on monta vuotta peräkkäin vietetty hyvällä porukalla uudet vuodet kaverin luona. Ollaan herkuteltu, vedetty karaokee ja kaljaa ja ennen keskiyötä hakeuduttu sen parkkipaikalle sädetikkujen ja shamppanjan kans laskemaan uuteen vuoteen ja kuuntelemaan ku muut ampuu laittomia raketteja. Tänä vuonna kaveri kuka järkkää ei sit järkänykkään, toisten piti lähtee Salton Sealle mut ei nyt meekkään mut tuskin haluuvat tulla meille jne. En tiiä mitä muut tekee. Me ollaan sit vaan kotona kahestaan. Aattelin tehä aglio d olioo uudesta reseptikirjasta uusiin pastakulhoihin. Ostettiin Martini Astia oikeen. Vaikkei se nyt oo mitään fancyä. Ois sellanen viiden dollarin Andréki käynny ihan hyvin. Kait siellä on pari pulloo kaljaaki. Voi sit mennä heti keskiyön jälkeen nukkuun ku Robertin pitää huomenna töihin.


Oispa edes tupakkaa nii vähä virkenis. Kävisin muuten hakeen mut ku en oo kotona nii täällä ei kukaan tiiä et oon vanaha ko mikä nii joutuis vilauttaan erääntynyttä passia ja sehän ei oikeen sovi. Sen sijaan meen palauttaan yhet kalsarit mitkä ostin jouluks ja kaduin heti ostosta mut en oo vaan kerenny käydä palauttamassa. Täällä on nii hiljasta et sitä kerkeis oikeen nauttia röökipaussista jos ois mitään minkä kans lähtee röökipaussille.

No comments:

Post a Comment