Sunday, July 26, 2015

Itku.

Joo'o. On ollu kylla melko kostea meininki taalla. Enka nyt meinaa mitaan kaljoja tai sadetta tai mitaan sellasta. Sellasta vaan etta on vahan nuo kyynelkanavat ollu yliaktiivisina eilen ja tanaan :P

On vaan niin kurjaa. Olla yksin koko ajan, iltapaivasta iltaan asti. Robert on toissa. Rotat hoitajalla. Ei oo ketaan pitamassa seuraa. Netissa ei oo ketaan koskaan samaan aikaan. Kavereille en koskaan kehtaa huudella etta josko niista sais seuraa, kun monilla on toita aina viikolla, ja ykskin on kesakursseilla viikkolla. Eika mulla oo rahaa niin ei me oikeen voida keksiakkaan mitaan. Mulle riittais se etta joku tulee edes kaymaan ja jutellaan vaan niita naita pari tuntia. Mutta monien mielesta se on tylsaa, ja aina pitais tehda jotain.

Eilen vaan niin masensi. Varsinki illalla. Teki vaan mieli itkea ja olla surkee. Robert tuli kotiin ja otetiin vahan kaljaa, mutta ei sekaan oikeen sit loppujenlopuks hengaillu mun kans, kun sita naytti nuo raaputusarvat kiinnostavan enemman ja se ravas kioskilla edes takas. Se meni nukkumaan ennen mua ja ma vaan itkin koneella. Ja sit tana aamuna oli ihan samanlainen olo. Ja nytkin.

Nyt onneks kuitenkin sain kutsun IKEA ja Costco reissulle, ja tartuin heti tilaisuuteen. Toivottavasti IKEAn pehmikset on viela 50 centtia, koska multa loytyy kolikoita, nii saisin vahan "hemmoteltua" itseani :)

3 comments:

  1. jos asuisin siellä niin voisin tulla sun kaa kattoo telkkaa ja hengaileen. mut ei tää nyt varmaan auttanu yhtään :( koska sulla alkaa koulu että tulee taas sisältöä päiviin ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, ihan vaan telkankattomiskaveriki ois hyva! ei ala ku vasta syyskuun lopussa, etta tassa ois viela toiset 2 kuukautta tallasta ankeutta :/ helpottais jos paastais muuttamaan niin ois rotat ja kamppis kotona sillon ku Robert on toissa.

      Delete