Tuesday, July 21, 2015

Monday funday.

Eilen piti taas sataa aamulla ja iltapaivalla ja sit illalla piti hurrikaanikelejen olla ohi. Kuinka ollakkaan, siella porotti aurinko koko iltapaivan, ja oli tosi kuuma! Sininen taivas eika yhtaan sadepilvea nakyvissa. Sit illemmalla nakyki pari ikavan nakosta pilvea, mutta oli edelleenki lammin eika sita sadetta nakyny tai kuulunu missaan. Nyt tanaan on tollanen nihkee ilma ja pilvista. Tieda sitte jos se sade tekeeki comebackin :P

Kaytiin siina 11.30 maissa Robertin kans kattomassa meidan rottia! Oli kiva etta Robert tuli mukaan <3 Siitaki oli kiva nahda niita pitkasta aikaa. Rae oli sulonen ja meni maate niin sita sai rapsutella <3 Se ei koskaan tee niin :D Mutta nyt naytti kelpaavan rapsutukset. Corneliaa tietysti sai rapsutella, kun se on sellanen mamman tytto. Se aina alkaa kiitoksena sukimaan mun kasia. Rotat nimittain kohtelevat ihmisiaan kuin rottia, eli kun ma silittelen Corneliaa, ajattelee se etta oon rotta joka sukii sita. Kylla ma toisaalta uskon etta ne ymmartaa silleen etten oo ihan rotta kuitenkaan, mutta etta ne nakee meidat osana niitten sita laumaa :D Voi Niffy <3 Ja Festerilla oli hyva paiva eilen. Se ei temppuillu yhtaan tai ollu sellanen arsyttava hormoonipallero. Silla naytti olevan ihan hauskaa. Tosin Robert ei saannu nostaa sita toiselle sohvalle, koska se soi siina jotain ja piippas joka kerta jos sita lahesty. Mutta se ei merkannu ollenkaan reviiria eika ollu mitenkaan ahdistuneen olonen! Jee! Ja pitihan sen paasta mamman kyytiin aina valilla, niinku yleensa. Sam on aina Sam. Sita voi nostella miten haluaa eika se valita, mutta silla on yleensa parempaaki tekemista. Esim toisten rottien hajujen haistelu :P Valilla se tuli nuolemaan kasia. Sam on niin ihanan rento :D <3 On ikava niita jatkuvasti. Siella oli muuten rottavauvoja! Ihan muutaman viikon ikasia! Ihania pikku palleroita. Ja hoitaja oli loytany orvon villirotan pennun :( Oli sellanen peukalon kokonen, just avannu silmat. Se narskutteli tyytyvaisena hampaitaan kun hoitaja rapsutteli sen paata. Ne on viime aikoina loytany aika paljo noita villirottien pentuja, mutta jokainen niitten pelastama on kuollu :( Taa on selvinny kaikista pisimpaan, se on jo ollu niilla 1,5 viikkoa. Sita ei voida todennakoisesti koskaan paastaa vapaaks, mutta ei kait se mitaan, kun se on pienesta asti ollu huostassa. Toivon etta se selviaa ja saa kasvaa aikuiseks.

Kotiin tultua paatettiin menna kierratyskeskukseen. Piti vieda lasia ja tolkkeja. Kyllahan sielta kymppi tuli. Sit vaan hengailtiin kotona ja juotiin pari kaljaa ja lahettiin syomaan. Kaytiin pizzalla! Oli hyvaa. En oo sit sen Lindan reissun jalkeen syonny mitaan tollasta oikeen hyvaa pizzaa, nii se oli aikamoista herkkua. Robertkaan ei ollu pitkaan aikaan kaynny. Sielta kaveltiin sit triviaan. Kolmanneks tultiin! Kavin myos vaha yopyorailemassa :P Oli jannaa. Mut ei siita sen enempaa.

Tanaan meinaan vaan kayda kaupassa. Robert anto mulle taas raavutusarvan joka oli 20 dollarin arvonen, niin paasen ostamaan meille vahan ruokaa. Ei tuolla jaakaapissa oo oikeen mitaan :s Paitsi lisukkeita :D Pitaa koittaa ostaa kaikkee mita molemmat sois. Etta sellasta. Nyt ois ehka paivan paras hetki menna kauppaan koska on tiistai ja kello 1.33 iltapaivalla, ja kaikki on toissa. Mut en ma tiia jaksanko ma ihan viela :D Robert sano etta muistuttaa sita niin se tuo sipseja joku paiva. Tekee mieli herkkuja.

2 comments:

  1. Pienet rotskut o varmaa ihania<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. on joo <3 siella ne paini toistensa kans niinku pienen pienet koiranpennut :D ja hirveen uteliaita oli etta tulivat koko ajan siihen hakin ovelle kattoon etta mita puuhaillaan. ja ne tuoksuu niin hyvalle <3

      Delete