Friday, July 17, 2015

TV Party.

Inhottavasta paivista huolimatta oli meilla ihan mukava ilta. Oli ihana etta Robert oli kotona. Oltiin melko maassa kun tultiin kotiin meidan "kaupunkiseikkailulta" ja lyhistyttiin tahan koneen eteen yhdessa. Sit Robert muisti etta hei, kerranki voi kattoo Jeopardya tv:sta :D (en kylla tiia miksei katottu keskiviikkona ku silla oli vapaapaiva.) En oo pitkaan aikaan avannu tota telkkaria ihan vaan tv:n katsomisen takia. Enka oo hetkeen istunu tossa oikeella sohvalla. No paitsi ku katoin Paddingtonia sillon itsenaisyyspaivana. Oli melkeen mielenkiintosta jopa katella ihan niinku tv:ta :P Siina sit vaan lohottiin sohvalla telkkaria katellessa. Oltiin ostettu keskiviikkona cheddar-broccolikeittoa ja se sai riittaa paivalliseks. Kaikennakosta tuli kateltua; Jeopardy, Chopped, jjjaaa en nyt edes muista. Sit loppuilta meni koneella ja katottiin Scrubsia ja jotain WatchMojo listoja. Robert loysi jotain taskurahaa, niin kaytiin ostaan iso limu, pari kaljaa ja jotain karkkia. Tv-bileet!

Tanaan en oo aatellu teha mitaan. As usual. No, ehka ma siivoan. Olin mielestani vahan lupaillu jotain sellasta jo eilen, mut sit kavi miten kavi ja meni suunnitelmat hieman uusiks. Robertin aiti on lahettany meille jonku paketin, mutta se ei tullu postin mukana tossa asken. Hoh. Mulla on ollu joku hirvee liikunnan himo viime aikoina, mika on pelottavaa :D Koska ma en oo ollenkaan mikaan liikunnan ystava. Ehka mulla vaan on niin tylsaa etta jopa sellanen liikunta on alkanun kuulostaa houkuttelevalta :P Ennen ku menin nukkumaan aattelin etta nyrkkeilyhan ois ehka sellanen mun laji. Tai joku sellanen kick boxingi, ku ma aina esittelen Robertille huikeita potkuja :D Ei mulla kylla oo varaa harrastaa mitaan silleen oikeesti, mutta ainahan sita voi haaveilla. On vaan noi pohje- ja reisilihakset niin toned nykyaan etta oon innostunu niitten yllapitamisesta. Kiitos pyoraily ja kavely, ja kiitos North Park siita etta oot niin kaveltava/pyorailtava alue. Ja kiitos myos itselleni siita etten oo hankkinu ajokorttia :P Sellasen kylla haluaisin, mutta toi eilinen tilanne sai vahan miettimaan uudestaan. Aattele jos mulla ei oo varaa joka kevat maksaa sita registrationia? Mitas sitte? Sit mullekki tulee sakkoja ja sit munkin auto hinataan ja maksan yli tonnin koko lystista. Onkohan se ihan sen arvosta? Tai, no. Eihan se etta on kortti tarkota sita etta tarvii heti alkaa autoa ostelemaan, me varmaan parjattais yhella autolla. Taas naita tallasia haaveita :P

Ei tunnu perjantailta yhtaan. Mutta sit taas mikaan paiva ei tunnu yhtaan miltaan erikoiselta. Huomenna on tosin Pride. Sinne olis tarkotus menna. Nyt ei vaan oo varaa menna bussilla, mutta ei kait se oo nii iso homma. Osaan ma sinne pyorallaki. Saastyy rahaa ja tulee pumpattua reisia/pohkeita :P Hohhohoh.

Nayttaa silta etta mennaan yhessa kattoon rottia maanantaina <3 Jos vaan hoitajalle sopii. Yritan sopia nyt viikonlopun aikana etten yllata sita maanantai aamuna :P Robbanki paasee kattoon vaha lapsiaan valilla! Nyt meen saalimaan itteeni jonnekki muualle tasta. No en mee oikeesti, mutta laitan blogin kiinni ja teen tassa koneella jotain muuta :D Tosi jannittavaa.

Ai joo, puhuttiin Robertin kans etta pitaisko teha Vegasin reissu viela kun ma oon lomalla. No, eipa nyt tuu varmaan tehtya yhtaan mitaan reissuja. Eli se siita. Mulle ois kylla kelvannu paiva Los Angelesissakin, mutta Robert ei kuullu enaa sanojen "Las Vegas" jalkeen mitaan muuta. Huoh.

No comments:

Post a Comment