Thursday, July 9, 2015

Synttareita ja kesalomailua.

Nain unta etta olin vaarentany johonki paperiin etta oon Islantilainen, puhuin huonoa espanjaa ja lahin Marokkoon lomalle jonku pienen lapsen kans ja sit pyysin Robertia loytamaan put Periscope-sovelluksesta, mutta se etti vaan tyyppeja San Diegosta eika sen takia loytany mua, ja koska olin mukamast Marokossa viela kaikenlisaks. Menipa monimutkaseks.

Eilen oli Robertin synttarit. Oli ihan mukava paiva. Oltiin kotona koko iltapaivan. Vahan tuli kaytya ulkona kioskilla ja sellasta, mut muuten kylla meni iltapaiva kotona. Sit siina seitteman aikaan oli poyta varattu tuolta kantis sushipaikasta. Siella on kylla viime aikoina ollu aika huonot tarjoilijat. Tilattiin kaljat ja niita ei koskaan tuotu, ja vettaki piti erikseen kysya, koska se unohti ne. Ei ollu inkivaaria ja wasabia poydassa, ja ne tuo sen aina ensimmaisena, ja meidan kaverit oli kuitenki istunu siina jo hetken ennen ku me tultiin paikalle. No, ruoka maistu kuitenki ja seura oli hyvaa, kuten myos jututkin :D

Mentiin sit sushilta Hideout'iin. Siella oli viela trivia kaynnissa, mut me ei pelattu. Meidan triviajuontaja nimittain alotti eilen karaoken siella, alkaa trivian jalkeen ja me haluttiin katsastaa taa uus karaoke. No, ei ollu kylla kauheen hyva, mutta se oli niitten ensimmainen kerta ku vetivat sita niin ehka ens viikolla se on parempi. Ihan kivaa oli kuitenki! Robert veti pari biisia ja kaverit kans. Ma en laula karaokea muuta kun kotona :D

Kaveltiin sielta Jack In The Boxiin ja haettiin ruokaa, ku oli nalka taas. Mut sit kun tultiin kotiin mulle tuli tosi huono olo, enka pystyny muuta ku juomaan mun pirtelon, mutta se onneks autto. Mentiin aika aikasin nukkumaan, tai siihen nahden et miten myohaan ollaan viime aikoina menty nukkumaan. Ja herasinki sit joskus 8.30 mutta se tuntu jotenki aikaselta niin menin takas nukkumaan. Mika oli huono idea, koska herasin sit uudestaan vasta 12.40 -___- Ja sit vitutti.

Ei viety niita asuntohakemuksia eilen. Viedaan vasta huomenna. Mun pitais hakee kaverilta vaan tarvittavat lisukkeet siihen, mut se on nyt Comic Conissa. Oisinpa makin. Robert ei halunnu menna eilen. Veikkaan et syy siihen miks tuo asunto on viela vuokraamatta on se etta kun kavin kattoon sita viime kuun puolella, niin monet halus muuttaa heti, mutta se vapautu vasta nyt tan kuun alussa. Onneks ollaan odotettu hieman. Huomenna sit viedaan noi. Robert tulee mukaan. Oltais menty kattoon rottia muuten, mut ei kereta jos mennaan tonne.

Robert haluais lahtee joku paiva mun kans kattomaan niita, mika on kiva <3 Taitaa isukilla olla lapsiaan ikava :D <3 Ma en tiia nyt yhtaan etta voinko menna nyt viikonloppuna, se hoitaja oli vahan nihkee, kun silla kay vapaaehtoistyontekija siella viikonloppusin sosialisoimassa rottia jne, nii siella on ahtaat oltavat ja vaikee paastaa monta rottaa ulos. Mut ehka sit ens viikolla. Robertki niin haluais.

Voi kylla olla etta maanantaina mennaan kasinolle Robertin vanhempien kans. Ne nauttii elamasta nyt ku sen siskon lapsi lahtee leirille ens viikolla :D Ma haluaisin, ihme kylla, menna Las Vegasiin tana kesana. Mun ei melkeen koskaan tee mieli menna sinne, mutta nyt tuli sellanen hinku. Ma vaan haluaisin kayda jossain tana kesana. Ja ku meilla olis ilmaset hotellihuoneet Vegasiin. Viime vuonna kaytiin ku Tytti oli taalla. Jotenki se reissu tuntu super pikaselta, vaikka me oltiin siella ihan saman verran ku me yleensa ollaan Robertin kans. Mulla kylla olis vielaki se Desert Dream Vacation (TM) (haha) mielessa, mut ku se vaatii jonkun verran ajamista, vaikka ne paikat on kaikki aika lahella. Mut jos sen tekis yhdessa paivassa niin ehkei se ois niin paha. Menisin mielellani kaymaan myos Los Angelesissa. Sehan on paivan reissu. Siella ois toi iso natural history museum ja sit La Brean tervahaudat, mika on ihan huikee paikka. Ja siella nyt on muutenki kaikkee nahtavaa, mut me aina pyoritaan siina Hollywoodin keskustassa mika on sellanen turistiloukku. Pitaahan sita nyt jossain kayda kesalla!

Katoin Modern Familyn loppuun toissapaivana. Mulla on nyt jo ikava Phil Dunphya. Se oli sellanen silman ilo joka piristi tylsina kesa iltoina :DD En tiia mita kattoisin seuraavaks. Jessica suosittelee L-Wordia. Enmaatiiaaa....Ehka! Pitaisko kattoo Desperate Housewives TAAS, etta voin teha sen mun fanzinen mita oon suunnitellu jo yli vuoden? :D Ehka. Mut nyt ainaki viihdytan itseani kattelemalla Modern Family-castin haastatteluja ja sellasta. Se on moro ryhma.

4 comments:

  1. ihanaa kun teillä siellä ameriikassa tulee kaikkia kesäsarjoja telkasta, suomessahan tulee lähinnä uusintoja KAIKESTA. meillä on nyt katsonnassa suits, last ship, graceland ja extant, aina päivä sen jälkeen ku ne on näytetty siellä :)

    mäkin haluaisin johonkin vielä kesälomalla. oon nyt ollu reilu 5 viikkoo tekemättä mitään, toki säät on vaikuttanu kun täällä on ollu ne kaks hellepäivää ja muuten sadellu vettä :( Jos vaikka Tallinnan päiväretkelle lähtis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. en ma tiia tuleeko mitaan kesasarjoja, netista streamasin koko sarjan :D aika harvoin tulee seurattua mitaan tv:sta ku en koskaan tiia mita sielta tulee ja millon :s nyt pitais keksia jotain uutta! Suits vaikuttaa mielenkiintoselta!

      maki ollu jo monta viikkoa tekematta mitaan, alkaa kayda vahan tylsaks :/ samat maisemat jatkuvasti. eli omat seinat ja valilla ehka myos kioski :D

      Delete
  2. Suits oli alkuun hyvä , mutta jossain kohti kyllästyin siihe kun tuntu liian paljon et kiroillaan ja sitten kauhee valtapeli ja jotenkin aina kaikki selvii.. Alkuun se oli jännä ja mielenkiintoinen , mut sit se sama ympyrä alko tulla korvista ulos. Orphan black on kans hyvä . Sitä oon kattonut, mut ku yleensä katon tuurenkaa kaikki yhdes ja se kyllästy ni ei oo loppuun tullu katsottua sit uusinta kautta:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on yks kaveri kuka tykkaa Orphan Blackista tosi paljo ja aina puhuu siita, mut ma en oo oikeen paassy perille siita etta mista se kertoo. jotain klooneja siina on kait? Meillaki monesti alotetaan yhessa joku sarja ja sit Robert ei enaa jaksa kattoo ja en sit viitti ite jatkaa ku se sit alkaa jossain vaiheessa valittaan ja haluu sit taas alottaa uudestaan :D Pitaa siis keksia joku sellanen sarja mika ei kiinnostais sita ollenkaan :D

      Delete