Tuesday, July 28, 2015

Ah geez.

Mieluiten Minnesota aksentilla luettuna, tuo titteli.

Nyt kuulkaa tuulee joka suunnasta! Kavipa nyt silleen "hassusti" taas etta meni rahaa jota ei ole. Taahan alkaa olemaan jo normaalia, ku tallasia sattuu jatkuvasti :P Tassa koko tarina:

Kello oli noin 10 aamulla, piti nousta siirtamaan Robertin auto kun oli kadunlakasu, ja auto vaaralla puolella katua. Ihan normaali juttu. Oli tarkotus ihan nopsaan vaan menna Robertin mukaan kun se siirtaa sen, mun piti sit sen jalkeen tulla tahan skypettelemaan siskon ja vauvan kans, ja Robert oli aatellu menna viela nukkumaan hetkeks sen jalkeen. Tossa oven raossa viela kyselin Robertilta etta laitanko oven lukkoon. Robert ei oikeen kiinnittany huomiota ku napytteli siina puhelimella samalla ja sano etta laita vaan. Heti ku ovi meni kiinni tajus Robert ettei silla ollu avaimia. Ne oli pudonnu taskusta joskus yolla kun Robert oli riisunu housut. Mulla ei tietenkaan ollu laukku mukana, koska kuka helvetti ottaa laukun mukaan ku kay nopsaa vaan siirtamassa autoa? No en mina ainakaan. Se on melkeen ku ottais laukun mukaan roskikselle. No kuitenkin niin, siina sitten oltiin, kaks aaliota jotka yrittaa keskella kirkasta paivaa murtautua omaan kamppaan. Olinpa viela tehnyt silleen kivasti ja laittanu yolla ikkunat kiinni, ettei voinnu silleenkaan yrittaa sisaan. Ja nyt ku katon niin toi nuppi on tossa heti ikkunan vieressa etta kun ois saannu hajotettua ton verkon jollain niin ois heti saannu oven auki. Voi vittu minka teit, Jenny. Soitettiin landlordille. Se sano ettei se kerkee tulla kun vasta kolmelta. Ajateltiin etta no ei me nyt tassa ihan kolmeen asti viittita kokottaa. Soitettiin lukkosepalle. Vaikutti mainoksessa halvalta. Nuori mies tuli ja tiirikoi lukon ja se makso 139 dollaria. Meilla ei ole 139 dollaria, ei tietenkaan ole :D Robert makso kortilla joka oli menny jo miinukselle. No, onneks meni sentaan se maksu lapi kuitenki, vaikka miinusta nayttikin tili. Sit kylla vahan vitutti, koska ois kiva jos hinta kerrottais ennen kun seppa lahetetaan paikalle, koska jos oltais tiedetty niin oltais mielummin sit oltu tossa pihalla kolmeen asti. Kyllahan se aika siina jutelessa menis nopeeta. Nopeeta meni nuoki 2 tuntia mita tuossa kokotettiin varjossa ja juotiin Gatoradea. Oli sentaan se. Mutta vahan kylla vitutti. Sit tietenki pelattiin etta Robert oli saannu sakot koska autoa ei oltu siirretty. Mutta kerranki kavi tuuri (tietysti joku ylempi voima aatellu etta eikohan noita kahta oo jo kiusattu tarpeeks :P) ja lakasija ja se parkkimulkku eivat olleet kaynneet silla kadulla viela niin ei tullu sakkoja ja auto saatiin siirrettya ennen niiden ilmestymista (jos edes lakasivat sen kadun.) HUH!

No. Sit mentiin tohon panttilainaamoon mika on tassa meidan kadun varressa. Robert myi lapparinsa satasella. Se oli avaamaton paketti, kayttamaton, all the bells and whistles :P Ei meilla ollu sille oikeen tarvetta, tuolla makkarissa se oli kokottanu nurkassa paketissaan. Ku meille riittaa yks lappari ja sit meilla on ihan hyva poytakonekkin. Ainakin sai satasen sen tilalle mika meni tuossa lukkofiaskossa. Etta jotain hyvaa.

Robert sano etta ala nyt anna tan paivan pilata sun mielta. Se tietaa etta otan tallaset asiat tosi raskaasti. Eilenki taalla vaan tuli raayttya koko ilta kunnes Robert tuli kotiin :P Se sano etta asenne on tarkea, etta jos on hyva asenne niin sit ei tallaset asiat oo niin kauheita. No, olihan tuo ehka vahan huvittavaa, mutta alkaa nyt vaan hieman tympimaan kun mikaan ei taas mee hyvin. Jatkuvasti jotain rahastusta joka suunnasta, eika riita rahat. Ei voi muuttaa ja tuoda rottia kotiin jne. Vituttaa vaan.

No joo. Ei siita sen enempaa. Mua vasyttaa ihan jarkyttavasti ja aattelin kattoa Fargoa. Taa sarja on ihan paras. Ei me muusta puhutakkaan ku Fargosta :D Ja ma oon yleensa sellanen aksenttien vihaaja, mutta on siina kylla jotain tuossa Minnesotan aksentissa :D You betcha. Mut ensin luen tan artikkelin noista Bill Cosbyn uhreista. Koska se on aina hyva idea masentaa itseaan entista enemman masentavilla artikkeleilla :D Mun koko elama, basically.

No comments:

Post a Comment