Sunday, July 12, 2015

Pyoraretki.

On ollu ihan torkeen tylsa iltapaiva tanaan. En keksiny mitaan kateltavaa edes netista. Yhen jakson jotain tollasta Investigation Discovery sarjaa katoin, mut sit loput olinki jo kattonu, niin siita ei ollu kauheesti iloa. Soin muroja siina samalla, Captain Crunchin jotain Sprinkled Donut muroja, mitka on tosi hyvia :D Ja sokerisia niin etta melkeen sattuu hampaisiin kun niita syo :D En sit oikeesti keksiny mitaan katottavaa vaikka tuolla Netflixissa on vaikka mita jne. Ei vaan huvittanu, oisin halunnu kattoo jotain hauskaa, ku toi L-Word ei oo hauskaa nahnykkaan. Mua ei oo oikeen tehty draamasarjoille. Ma en oo koskaan pitany niista. Vaikka Desperate Housewives onkin yks mun lemppareista, mut siina on kuitenki jannitysta ja huumoria ja vahan jotain mystista. Vaikka draama onkin siis. Vai onko ees? Ehka siks tykkaanki siita kun se ei edes valttamatta oo draamasarja :D Joka tapauksessa, jotain hauskaa haluaisin kattoa. Jaanny ilmeisesti erittain syvat jaljet sarjasta Modern Family :D

Koska oli tylsaa ja alko vituttaan, niin paatin etta ma lahen pyoraileen. Halusin muutenki kayda tarkistamassa etta siina sen yhen kampan portissa oli viela se for rent kyltti, koska huomenna viedaan hakemukset. No olihan se siina. Eli viittii vieda hakemukset sit huomenna! Jee. Mutta koska se on niin lahella tossa niin ajattelin etta meen nyt oikeen kunnolla pyoraileen. Kruisailin menemaan tutuilla alueilla, mut sellasissa osissa missa en ollu oikeen kaynny ennen. Loysin Vermont streetin sillan, jes. Pyorailin North Parkista University Heightsiin, Uni. Heightsista Vermont streetin sillan yli Hillcrestiin, Hiltsusta takas sit North Parkiin ja Florida kanjonia pitkin Morley Fieldin puistoon (mika on iso! Paljo isompi ku kuvittelin. Ollaan autolla menty siita ohi. Ja sielta nakee keskustaan ja Coronadon sillan!) ja sit loysin siina samalla Morley Fieldin frisbee golf radan! En tiennykkaan et se oli noin lahella. Siita ois jos ois menny autotieta pitkin, niin paassy Balboa Parkiin asti, mutta ma jatkoin kohti North Parkia ja pyorahdin jossain Altadenassaki nopeeta. Sit siina vaiheessa aloin suuntaamaan takas kotiin. Kun kartotin tan reissun sanottiin siina etta pyorailin 14 kilometria. Tunnissa. Ma kylla pysahdyn tosi harvoin kun pyorailen ja poljen aika nopeeta, etta on kait se mahdollista. Ihan kiva suoritus! Kerran poljin noin 10 km tunnissa, ja se tuntu jotenki hienolta suoritukselta, mutta olin sellasen hitaan kaverin kans, etta kylla toi 14 kuulostaa ihan oikeelta :D Ei edes tunnu reisissa, mutta ne nyt onki tollaset lihaksikkaat ;D No ei ees. Tai on ne vahan. Ehka ainoa ruumiin osa mulla missa nakyy vaha lihasta :D Reidet ja pohkeet. Nyt naamaa kirvelee koska mun silmat vuoti melkeen koko reissun ajan mika on melko vittumaista :D Olipa kiva kayda pyorailemassa. Ei se oo mikaan ihmekkaan etta osaa naa paikat ku omat taskut ku kay valilla vaha tutkimusmatkalla. Ens kerralla ajan kylla Balboa Parkiin asti mut tota toista kautta, ku en oo ennen menny sita kautta.

Nyt on ihan hirvee nalka. Sita se raitis ilma ja liikunta teettaa. Kuulemma. Ei mulla oo hirveesti kokemusta, koska en liiku tai kay ulkona kovin usein :D Aattelin teha vaha spagettia ja soijauhelihaa. Eilenhan oli ne pippalot tuolla Thorn streetin panimolla. Oli ihan kiva naha kavereita, mutta aika tylsaa oli. Kaikki kyseli etta onko Robert tulossa toitten jalkeen ja teki mieli nauraa, koska ihmiset on niin surkeita muistamaan etta se on myohaan toissa ja sen takia sita ei nae koskaan. Oisin voinnu olla menemattaki. Ainaki siella oli hyvat snacksit ja Robert oli antanu sen verran rahaa etta join jopa kolme kaljaa. Eri sorttia ja talon tekemaa joka kerralla. Nii ja sai pyorailla sinne ja takas. Kotiintullessa oli niiiin ihana ilma ulkona. Sit loppuilta meni lohoomalla. Robertin kans ostettiin herkkuja taas ja katottiin Scrubsia. Ihan ok paiva. Nyt meinaan lohota loppuillan, ja toivottavasti loytaa jotain hyvaa kateltavaa.

8 comments:

  1. puolen tunnin komediasarjoja jotka oli mun mielestä ihan huippuja: BROOKLYN 99 ja SIRENS. Sirens vissiin lopetettiin sillä välin kun oottelin uutta kautta, ei se kai sit menestyny :( Brooklyn 99 on ihan älyvapaa ja ihania hahmoja !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brooklyn 99'ia oon nahny tv:sta joskus ku oon pitany telkkaria paalla ja tykkaan Andy Sambergista ja Terry Crewsista etta sita vois kattoo joskus :D Ja nain tanaan etta Sirens on netflixissa! Aloin kattoon sellasta sarjaa ku the Real Husbands of Hollywood tanaan, se on sellanen parodia noista reality sarjoista missa ne nayttelijat nayttelee sellasta liioteltua versiota itestaan ja se on ihan hauska!

      Delete
    2. ja hei tietty welcome to sweden. ihana <3

      Delete
    3. en oo kuullukkaan, mutta jos ruotsalainen on nii saattaispa kiinnostaakki :D

      Delete
    4. siinä amerikkalainen muuttaa ruotsalaisen tyttiksensä perässä tukholmaan. will ferrell on ekalla kaudella yhessä jaksossa ja tokalla kaudella oli jason priestlley :D

      Delete
    5. kuulostaa kylla mielenkiintoselta :D pitaapa vahan lukea lisaa tasta :D jospa se loytyis jostain netin uumenista katsottavaks!

      Delete
  2. Pyöröily on kyl kivaa, mut tarvis korjata toi pyörä:/ enempi tulee siis lenkkeiltyä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. munki piti kayda laittaan ilmaa noihin renkaisiin, en ollu pystyny melkeen puoleen vuoteen ajaa silla. saattaa olla pidempiki aika :s ma kavelen kylla paljo, mutten oo mikaan lenkkeilija, mutta koska en aja autoa niin tulee kaveltya aikalailla. mut nyt ku on taas pyora kunnossa niin viittii lahtee ihan huvikseenki taas ulkoilemaan :)

      Delete