Sunday, July 19, 2015

Sataa sataa ropisee.

Ai etta. Eilen illalla/viime yona oli aivan ihanat kelit. Sellanen sateen jalkeen-tuoksu. Kaikki kasvit tuoksu hyville ja ulkona oli viela yli 20 astetta lamminta! Tanaan jatkuu hurrikaani-kelit. Ei satanu aamulla mun tietaakseni, mut tunti sitte alko. Se oli taas sellasta on/off sadetta, valilla tuli kaatamalla ja sit ei taas tullu ollenkaan jne. Nyt taas sataa. Ihan silleen normaalisti, ettei mitaan the end is nigh sadetta niinku sillon eilen. Oon tassa jo tunnin verran yrittany menna tupakalle, mutta eihan sinne kannata menna jos siella sataa :D Tosin tohon katoksen alle vois kylla menna jos noi nihkeet naapurit on laittanu ovensa kiinni jo. Hohhoijaa. Taalla sisalla on ihan jarkyttavan pimeeta! On ku ois aikanen aamu melkeen. Mut ku ei viittis keskella paivaa pitaa lamppuja paalla. Tuntuu jotenki typeralta ja turhalta. Ja saastyis vaha sahkoaki :D Meilla on varsinki kesalla tosi pieni sahkolasku ku lamput saa laittaa paalle paljo myohemmin. Eipa oo viela jyrissy tai salamoinnu, mutta eikohan seki show ala jossain vaiheessa! Accuweatherin mukaan pitais pari erillista ukkoskuuroa olla eri aikoina tanaan. Kaks mun mielesta nyt iltapaivalla, yks alkuillasta ja sit yks viela myohemmin illalla. Nain muistan lukeneeni. Tuolla pihalla oli taas joku yli 20 astetta. Taytyy kylla sanoa etta mua ei kesasade haittaa niin kauan kun siella pihalla on myos lammin. Sellanen on ihan tervetullutta. Tulee, niinkun oon monesti taalla hokenu, ihan kesat Suomessa ja etela-Ruotsissa mieleen! Kosteaa ja luonnon tuoksua. Uuuh. Ja sit illalla vaan kuivaa ja lamminta mut sellanen nihkee ilma. Aaah. Aij laijk veri mats.

Mun tamanpaivaiset suunnitelmat on seuraavanlaiset: Ei mitaan hajua. Se meinaa hyvinkin todennakoisesti sita, etten tee yhtaan mitaan. Siivotakki pitais joskus, mutta kuka jaksaa? Bloo. On sellanen olo etta joku Disneyleffa vois olla kiva tanaan. Varsinki ku sellaset tuli puheeks tassa ennen ku Robert lahti toihin. Robertista puheenollen, se anto mun ottaa kuvia meista eilen, ou jee :D Se ei kauheesti tykkaa kuvista, siita on nii vaikee koskaan saada mitaan kuvia, etta joskus pitaa vaan juottaa sille vaha kaljaa ja ylipuhua :P  Mut niin, taa ois nyt sellanen paiva. Syoda enchiladajamat ja sit kattoo leffaa. Mitas muutakaan sadepaivana tekis? :D Ei viitti edes vieda roskia tanaan.

Huomenna kattoon rottia! <3 Oon entista enemman innoissani koska Robert tulee kans, ja se ei oo nahny niita pitkaan aikaan, ja on kiva nayttaa sille miten paljo meidan Fester on kasvanu <3 Ja Rae kans! Ne oli molemmat nii pienia ku ne oli taalla kotona viela. Cornelia ja Sam on nyt aika samannakosia vielaki. Cornelia ehka vaha isompi. Tainnu lihota :D Uiuiui <3 Mamman pikku kullat paasee nakemaan isukkiaki vahasen. Tuliskohan Robertin aitin lahettama paketti huomenna? Siina on kuulemma rahaa. Robert kuvittelee jotain huikeita summia. Ma ajattelen etta sen verran etta saa vuokran maksettua. Harmi ettei tasta muutosta nyt meinaa tulla mitaan, mut kun selvitaan tasta kuusta nii ehka sita jaksaa sitte kaynnistaa etsinnat uudella voimalla ja motivaatiolla. Ja ehka vahan paremmalla asenteella kans. Katotaan nyt miten kay.  Morrrjens.

4 comments:

  1. pitäny kysyy tätäki aiemmin mutta osaatko päässä muuttaa automaattisesti kaikki fahrenheitit ja mitä ne muut lukumitat on (vaikka juomissa) eurooppalaisiksi asteiksi ja litroiksi ym. ? itellä aina hankaluuksia, jos vaikka jossain leffassa puhutaan säästä että on "seventy-four degrees" ni pitää netistä tarkistaa että mitäs se nyt olikaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en ma silleen tarkalleen, mut niinku esim fahrenheiteissa mulla on aika hyva idea siita mita ne on suunnilleen celsiusasteissa, etta jos joku sanoo vaikka etta 74 astetta nii tiian etta se on siina jossain 22 paikkeilla. Litrojahan taalla kaytetaan kans valilla, niinku etta jos ostaa ison pullon limsaa nii ne on aina litroissa, mutta noi ounces jne nii en koskaan tiia etta mita ne on niinku ml tai dl :D ja sit miles nii sehan on etta yks mile on 1.6 km, nii se on aika helppo miettia etta miten pitkasti joku mitta on.

      Delete
  2. Kun selviää vastoinkäymisistä ni sit on kyl aina iha uus motivaatio ja voittaja fiilis, että prkl onnistuin ja onnistun mist vaan !

    ReplyDelete