Saturday, August 1, 2015

Synkistelya.

Jaha. Sellanen paiva eilen. Oli kylla ihan mukavaa. Pitkasta aikaa paastiin vahan tuulettumaan. Kaytiin parissa vakiopaikassa. Coin-Opissaki tuli pelattua pari pelia! Ei kylla pelattu House of the Deadia :( Hoh. Siella oli uusia flippereita, ou jee. Robert tilas pizzan kun tultiin kotiin. Katottiin Jeopardya samalla. Sit oli vaan masentava ilta, ja sit vaan tuli raha jatkuvasti puheenaiheeks ja kaikki.
Ollaan paatetty tuoda rotat kotiin. Piti tanaan menna kattoon niita, mutta meenki huomenna koska voin menna aikasemmin ja Robert vie mut sinne tyomatkalla, kun se on siina matkanvarrella. Hoitaja kaipaa maksua siita etta on kattonu niitten peraan 2 kk ja kun me ei tiedeta oikeen etta kauanko niitten tarvis olla siella viela, niin siina mielessahan se on parempi etta ne tulee kotiin. Pitaa vaan nyt koittaa olla ihan helvetin smooth ettei sit jaa kiinni :P En tiia oisko se ihan maailman loppu jos tasta lentais pihalle. Ainaki sit Robertin vanhempien ois vaha pakko ottaa meidat sinne asumaan hetkeks :P Mutta ne tietty aattelis etta taa on mun vika koska en osannu olla ilman rottia jne, vaikka toi maksuhomma on ihan legit syy niiden kotiintuomiseen. Jos ei oo varaa pitaa niita siella, jos meneeki 2 kuukautta lisaa? Onhan siina ihan hyva se ettei tarvi huolehtia ruoasta kun ne on tuolla, mutta rotan ruoka on niin halpaa, etta se on halvempaa ku ne on taalla kotona, kun ei tarvi ostaa ku ruokaa. Ja tietty sit valilla elainlaakarikulut, mutta niista jouduttais maksaan hoitopaikasta huolimatta.

Eilen kun kavi puheenaiheet masentaviks, kysy Robert etta puhuttaisko vaikka Fargosta mielummin? :D No joo.

En saannu sita listaa valmiiks nyt viikolla, mutta siina on enaa 2 pointtia jaljella, niin voisin yrittaa tana iltana kirjottaa sen valmiiks. Ois kylla siistii jos siita sais satasen! On jo kaks muutakin suunnitteilla, etta jos oikeen hyvin sattuu niin voisin olla onnellinen 300 dollarin omistaja :P Helpottais vuokran maksamisessa aika paljo!

Ei tassa nyt muuta sitten tanaan. Pitaa hakee 5 dollaria taas kioskilta, kiitos raaputusarvan, etta paasen sit bussilla kotiin huomenna ku meen sinne hoitajalle kattoon rottia. Tiistaina ois yks kiva keikka, toivottavasti mennaan. Ens sunnuntaina ois yks ihan huikee keikka, mutta me tuskin mennaan. Robertin aikataulu tuli jo, ja se on toissa sillon. Kyllahan se vois aina vaihtaa tyovuoroja jne, mut se keikka on 30 dollaria per nuppi, niin se joutuis sit maksaa munki lipun, ja 60 on kuitenki aika paljo rahaa :/ Harmittaa kylla vahan. Tai harmittaa se etten naa niita bandeja, ja ku sinne menee kaikkia tuttuja kans, mut oon kuullu niin paljo kaikkee huonoo tuosta keikkapaikasta, etta siina mielessa ei kauheesti harmita, koska mua ei oikeen huvita menna johonki keikalle missa vartijat kopeloi sua ovella ja sisalla ei oo edes baaria. Etta silleen.

Nyt tuli synkka mieli. Joten meen tasta tekemaan jotain vahemman synkistelevaista.

2 comments:

  1. No positiivista että saat kuitenkin pian olla taas koko ajan rotskujen kaa

    ReplyDelete