Wednesday, July 29, 2015

Veckans bejb #1.



Muistaako kukaan sarjaa Eva & Adam? No siitahan tuli sit sellanen leffa, mika me Jessican kans opeteltiin suunnilleen ulkoa, ja siina on sellanen hauska kohtaus kun Evan isoveljella on sellanen taulu missa silla on joka viikko joku eri mimmi kuka on sen mielesta kuuma. Eli veckans bejb! Veckans bejb on ollu vahan sellanen lappa meidan keskuudessa siita lahtien, ja nyt aattelin tuoda veckans bejbin tahan blogiin :D Tallanen pieni back story vahan nain ensin.

Ensimmainen veckans bejb on Russell Harvard! Naytteli sarjassa Fargo, jota nyt oon jo kolmatta kertaa, jos en jo neljatta, hehkuttanut taalla blogissa. Russell Harvard nayttelee kuuromykkaa hahmoa sarjassa, ja sain tassa tanaan selville etta mies on oikeastikkin kuuromykko. Siistia, etta kuuromykan rooliin palkattiin ihan oikeasti kuuromykka nayttelija. Ja onhan toi ihan komeekin, noissa sen pulisongeissa on sita jotain :D (terveisin, pulisonki fanaatikko, jonka mies sattuu kasvattelemaan pulisonkeja. uuh ja aah.) Etta sellanen veckans bejb!

9 comments:

  1. Hahaa!!! Eve&Adam -neljät synttärit ja fiasko... Paras teinileffa ikinä!!! :D Tullu katottuu yks vhs puhki aikoinaan ja onneks nyt löyty dvd huutonetist vastaikään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpa :D Loysin sen tassa pari kuukautta sitte youtubesta koko leffan, niin katoin sen pitkasta aikaa, ja kylla se on viela vaan hauska :D

      Delete
  2. Muistan kyllä katsoneeni sarjaa:) se oli hyvä!

    ReplyDelete
  3. Niin ja hauska idea tämä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :D Mullakin saattoi ehka joskus teinina olla sellanen "Veckans bejb" taulu mun huoneen ovessa.... :D

      Delete
  4. ;) mulla oli kaiken maailman räppäreitä seinät täys kunnes iskä päätti maalata seinät ja ehkä hyvä niin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulla oli kans aina seinat taynna vaikka mita julisteita ja printattuja kuvia :D seinat taynna sinitarraa!

      Delete
  5. mäki muistan sen leffan, oli musta hauska vaikka taisinkin olla liian "vanha" siihen :D sarjaa en mjuista hirveesti kattoneeni mut aina tulee se leffa mieleen jos jostain kuuluu se "won't you buy me a mercedes benz"laulu (vai miten se nyt meni).

    ReplyDelete
    Replies
    1. maki olin jo ehka vahan liian vanha, mut se on toi kun on nuorempi sisko nii pysyy itekki nuorena ;D joo, ku ne on siella sen Annikan aidin synttareilla ja sit Eva ja se sen Annikan joku siskopuoli laulaa sen :D

      Delete