Saturday, May 21, 2016

You're a loser and you know it.

Tassa olis nyt sitten viimesetkin viikon tekemiset:

Keskiviikkona en nahny kavereita paivalla. Menivat museoihin ja mulla ei ollu varaa siihen. Hoh. Mut ei se mitaan! Mut sit illemmalla tulivat tahan meille ja me mentiin sit pelaamaan triviaa. Ei sinne kylla tullu ku yks meidan joukkueesta, mut ei se kauheesti haitannu koska oli naa 2 kaveria kaymassa ja me voitettiin :D Siina se oliki, se keskiviikko sitte. Ite en paivalla tehny muuta ku datailin ja hengailin rottien kans ja Robertin kans tehtiin vaha ruokaa ja katottiin tv:ta. Simppelia.

Torstaina Robertki oli vapaalla koko paivan, niin mentiin porukalla Free Flight bird sanctuaryyn, eli sinne samaan paikkaan missa kaytiin mun synttareilla! Ja nyt olikin taman yhden kaverin synttarit :D Oltiin siella kivat 2 tuntia. Harmitti kun ne linnut ei oikeen tykanny musta ja Robertista talla kertaa, niin ei kauheen montaa tullu pideltya :( Mut mun lemppari Kiki oli siella ja se tykkas olla mun kasivarrella ja oli ihana <3 Ja oli siella kuitenki pari sellasta mukavaa ja sulosta lintua, niinku vanha Obie kuka tykkas istua kasivarrella ja tanssi mielellaan ja sita sai rapsutella :D Siella oli myos muutama lintu mita ei nahty viime kerralla, ja myos paljon tuttuja lintuja viime kerralta! Myos eras tyontekija siella muisti mut ja Robertin :D  Lintujen silittelyn jalkeen me kaytiin Robertin kans akkia sen tyopaikalla koska piti saada hoitaa ostokset viikolle ja satuttiin olemaan lahella. Tapasin jotain sen tyokavereita, mm. yhen paska aijan ja yhen kivan tyypin kuka lainas Robertille aikoinaan sen Preacherin ensimmaista kertaa :D Tykkaan kayda sen tyopaikalla koska jos yks Amanda on toissa niin se jakelee mulle juustonaytteita :D

Siina neljan aikoihin samana paivana tuli kaverit sit tanne ja ooteltiin toista kaveria jonka kyydilla koko poppoo oli lahdossa pesis matsiin! Mentiin vahan aikasemmin ja juotiin kaljat parkkipaikalla. Oli tosi hauskaa. Ja pelissaki oli ihan helvetin hauskaa :D Varmaan hauskin peli missa oon ikina kaynny, vaikka Padres haviski (ja se vahan vitutti) :D Oli kiva menna isolla porukalla. Meita naky myos isolla ruudulla koska se kameramies tuli siihen meidan eteen filmaamaan :D En oo varmaan koskaan nauranu niin hirveesti kesken pelia.Huh huh. Voi saatanan Matt Kemp.

Seuraavana paivana, eli eilen, oli sit aika kayda elaintarhassa. Oltiin siella puoli yhdestatoista aamulla kello viiteen iltapaivalla. Huh huh. Tulipa hieman kaveltya! Mutta tulihan siina nahtya vaikka mita, meki huomattiin Robertin kans muutama sellanen alue minka ohi ollaan kavelty mut ei edes tiedetty etta niissakin kohdissa oli nahtavaa :D Ihan mukavastihan tuo aika vierahti siella! Ja kaikilla oli kivaa. Sen jalkeen tultiin jattamaan autot tanne meille ja mentiin Lucha Libreen syomaan. Niilla oli sellanen build your own burrito homma, niin teinpa sellasen. Oli aivan jarkyttavan hyvaa, ja niilla on maailman paras salsabaari. Siita mentiin sit viela Toronadon terassille ja viela Belching Beaveriin parille ja sit hengattiin taalla meilla ehka joku huikeat 10 minuuttia ennen kun vieraat huomas etta niitten ois varmaan hyva lahtea hotelliin nukkumaan jos auto pitaa palauttaa seittemalta aamulla ja lento lahtee yheksalta :D Harmitti tietenki sanoa heipat. Oli niin hauska vihdoinki tavata, ja kaverin miesystavaki oli ihan loisto tyyppi ja nekin tykkas Robertista ja oli nyt vaan niin siistia :D Miksei kaikki meian pariskunta kaverit oo tollasia tyyppeja? :D Musta naa kaks oli jotenki nii samanlainen pari ku mina ja Robert. Voisin kuvitella meidat nelja viettamaan jotain illalliskutsuiltaa jossa puhutaan vaan pieruista ja tisseista ja taustalla soi punk. Toivottavasti nahdaan viela uudestaan.

Nyt pitais alkaa paasteleen rottia ulos mut oon vaha jaljessa ku en oo edes kaynny suihkussa :D Piti kauppaanki menna mutta en muista etta mita sielta piti tuoda nii en viitti lahtee improvisoimaan sinne. On muutenki vaha darra meininki niin etta... :D Huomenna toihin, joten tanaan on hyva rentoutua :P Sellasta. Ai etta. Miks kaikki parhaat tyypit asuu aina kaukana? Onneks yhden parhaan tyypin luo tuli muutettua kuitenki, niin ratkes se asia <3

No comments:

Post a Comment