Tuesday, May 10, 2016

Sarjakuvanortin tervetullut paluu.

Oon aika mielissani siita etta nyt jaksaa taas kirjotella paivittain! Jee!

Helpotin eilen elamaani hankkimalla Utorrentin koneelle ja sarjakuvienlukijan. Nyt on ovi auennut sarjakuvien maailmaan eika tarvi enaa itkea sita ettei oo varaa mihinkaan. Nytki tuossa on FBP:n seuraavasta voluumista ensimmainen numero oottelemassa etta luen sen lapi, ja ahhhh kuinka ilonen oon etta pystyn nyt lukea taman loppuun :D Alotin taman varmaan joskus maaliskuussa, mutta koska omistan vaan ensimmaisen voluumin, niin jai se sit kesken. No, enaa ei niinkaan! Ajattelin viela ladata The Boys'in (joka on kuulemma Preacheria raa'empi! Oh my. Vaikee kuvitella koska Preacherissa ei kylla saastella kenenkaan tunteita) ja ainaki Ultimate Spidermanin. Ja ehka, koska just kaytiin se kattoon, niin ton Civil Warin kans. Linda oli vissiin ladannu sen muttei ollu lukenu sita viela. Nain ymmarsin. NIIIIIIIN ja muutaman Star Wars sarjiksen haluaisin myos lukea. Ma en millaan muista etta mika se oli mita tilasin aikoinaan ja oon koittanu wikipedian avuin ettia sita, mut en meinaa loytaa. Muistan etta siina oli Mara Jade kuitenki mukana, koska se on mun lemppari hahmo Star Warsista. Mut nythan niita on uusiaki, kun on tuo uus leffa tullu. Tosin ehka pistaydyn ensin siella entisessa expanded universessa ennen kun alan lukea yhtaan mitaan uuteen leffaan liittyvaa, koska mun mielessa, Luke ja Mara on edelleenki naimisissa :P Niin.

Robert osteli ruokaa eilen. Oon syonny tofua ja riisia melkeen joka paiva viikon verran. Ei oo ihmekkaan etta ylahuulen alla on erittain kivulias afta :P Se on kylla nyt ollu tuossa kohta melkeen viikon, etta eikohan se tuosta pian katoa. Mulla ei oo ollu aftoja sitten vuoden 2006, kun yhessa vaiheessa niita tuli ihan koko ajan, ja ne oli niin kipeita etta jouduin aina ottaa huulikorut pois kun soin, koska aftat + huulikorut + ruoka = EI. Ei ollenkaan. Sen jalkeen niita ei ookkaan nakyny, paitsi nyt sitten. Kiitos, tofu ja riisi. Onhan noissa jotain hyvia hivenaineita myos, mutta kroppa ei varmaan kauheesti tykkaa jos syo samaa joka paiva pidemman aikaa. Mut nailla saastaa rahaa, ja kun yritan tassa saastella etta on ku vieraat tulee :D Vituttaa vaan etta kulutin jo aika ison osan siita rahasta koska piti syoda lounas toissa (tosin oisin voinnu syoda mita meilla oli jaakaapissa siella, etta taa on ihan taysin mun moka) ja sit mentiin leffaan. Robertilla ei ollu rahaa niin jouduin maksaa senki lipun, mutta se makso takas koska silla oli arpavoitto (ja onhan se leffaki meidan oma vika, mutta se oltiin jo suunniteltu ajat sitte.) Ja sit ostettiin viela popcornia ja juoma (eika edes refillattu sita popcornia ;__;) Nii, siihen sit meni aika helvetisti rahaa. Ja nyt tanaan taytyy kayda hakemassa rotille ruokaa ja se maksaa niin vitusti se niitten ruoka. Humane Societylla se on vaan 8 dollaria (woohoo, 10% alennusta jos on siella hommissa) mutta missa tahansa muualla se on sitte tuplasti enemman. Mut jos HS on kiinni sillon ku mennaan niin sit ei voi muuta kun kuluttaa toinen kakskymppinen taas. Huoh. Mistas sita tietaa jos mulla ei oiskaan yhtaan rahaa sit kun ne on taalla. Blaa. Takaisin tofuun; eilen tofua ja nuudeleita. Oli jarkyttavan hyvaa. Tanaan tosin jotain muuta koska tuolta loytyy pastaa ja alfredokastiketta jopa. Hienoa.

Paivan suunnitelma on seuraavanlainen: pyykki, FBP:n lukeminen, siivous, rotat, rottien ruokaostokset. Ehka se pomo tulee kaymaan jossain vaiheessa, mutta tavallaan toivon ettei tuu, niin ei tarvi kauheesti murehtia siivousta :P Mutta toisaalta taas toivon etta tulee koska se tuo mulle lisaa toita. Mutta sehan voi tuoda ne muulloinki talla viikolla, etta mitas valia silla on.

Nyt siis hommiin vaan.

No comments:

Post a Comment