Saturday, May 14, 2016

Kevatpaiva.

Olipas miellyttava vapaapaiva eilen. Siihen mahtu just sopivasti kaikkea. Ensin istuskeltiin tassa kattelemassa kaikennakosta, ja kaytiin hakemassa limsat bensa asemalta kun isot mukit on nii halpoja siella. Sitte piti kayda kierrattamassa nuo 6 pussia lasia, 1 pussi muovia ja 2 tolkkeja. Siita sai 20 dollaria, ou jee. Silla valin kun Robertin kanssa pakattiin noita pusseja auton takaluukkuun tuossa tiella, niin kerkes posti kayda tipauttamassa pienen paketin meidan luukusta! Henriikka kirjotteli ja oli loytanyt kopion elokuvasta Helmia & Sikoja kirpparilta mulle! Kiitos kiitos kiitos <3 Olipa ihana yllari :D Ois kiva jos kerkeaisin jo tanaan kattoo sen, mutta tassa ois tekemistakin jonkun verran tanaan. Tai, pitais olla, mutta sitahan ei koskaan tiia miten paiva menee.

Sit kun oltiin viety kierratettavat ja olin hetken iloinnut tata yllatyspostia, niin paatin syoda pikaisen lounaan ja oli iiiiihan pakko koittaa loytaa se makee taistelukohtaus siita uusimmasta Captain America leffasta, niin katottiin vaan se kohtaus :D Mut ku se oli niin hyva :D Koko leffa oli kylla upee ja siina saattaa olla kaikista Marvel leffoista parhaimmat taistelukohtaukset. Ihan oikeasti. Robertia alko kyllastyttaa kotona istuminen ja kysy etta olisko Coin Op hyva idea. Ei oltu kayty siella tosi pitkaan aikaan ja mua vahan jannitti koska mita jos kukaan niista ketka siella oli ainaki ennen toissa ei ookkaan siella enaa, tai jos just sina paivana oli joku uus tms toissa ja tarvii yrittaa selitella eraantyneita henkkareita jne. No, ei ollut syyta huoleen kun tuttu nainen oli baarin takana ja iloisesti huudahti etta olipa kiva naha pitkasta aikaa :D Pelattiin vaha flipperia, jotain koripallopelia jossa olin vaha huono ku meinas silmat menna sekasin ja sit Marvel vs. Capcomia jossa oon oikeesti paljo parempi ku Robert mutta se aina huijaa valitsemalla sellaset ukkelit kenella on kaikkia supermegaextrajuttuja ja se tekee ihan saman ku pelataan Tekkenia mita oon harjotellu tyyliin koko ikani mutta se ottaa aina sen yhen aijan kuka matkii toisten liikkeita ;______; Itken verta. Oli hirveen kiva kayda siella pitkasta aikaa, ja taidanpa laittaa tuon mun listalle paikoista jonne voin ainaki valilla menna ilman mitaan henkkarihikoiluja! Hyva tietaa!

Siita oli tietysti hyva jatkaa Toronadon terassille juomaan ananas Sculpinit. Sen kautta sitten kotiin jonka jalkeen haettiin burritot. Nyt meni kylla se mun viimenenki saastamani kakskymppinen :( Tosin palkkaa tulee lisaa huomenna, mut silti. Nyt on sit vahan vahemman rahaa saastoissa ja vahan pelottaa etta kuinka paljo pystyy tekemaan nyt kun ne mun kaverit tulee olemaan taalla. Robert kylla rauhotteli etta kun silla tulee palkka keskiviikkona, mut ei sen nyt tarvis kaikkee maksaa kuitenkaan. Ku se joutuu sit maksaa omatki jutut ja sellasta. Mut katotaan nyt. Ei niilla meidan vieraillakaan oo mitaan hirveita summia lompakossa niin etta ehka ne ymmartaa :D Katottiin myos Zootopia, mika oli musta tosi tosi tosi hyva :D Itkin tietysti niinkun pieni lapsi. Koska olen oikeasti pieni lapsi aikuiseksi pukeutuneena :D Luin viela vahan SNL kirjaa ja sit nukuin niiiiin hyvin :D Hyvat unet. Robertilla ei kait ollu yhta hyvat :( Hoh.

Tanaan pitais menna kaverin juhliin, sit ehka viela Balboa Parkiin, ja rottien hakit haluaisin pesta tanaan, ja toivon etta kerkeaisin hoitaa senkin tanaan. Huomenna toita ja kaverit laskeutuu San Diegoon! Mut ei naha kun vasta ylihuomenna. Jannittaa :D Kun ei olla ennen tavattu :D Ollaan tunnettu varmaan joku 3-4 vuotta mutta ei olla koskaan tavattu aikasemmin :D Hihii.

Sellaast. Jai Archer kesken eilen enka kattonu Salkkareita. Ja ois 2 viimesta numeroo FBP:n kakkosvoluumista luettavana ennen ku saa siirtya seuraavaan. Kaitpa se aika menee nopeeta ja silmanrapayksessa onki maanantai!


2 comments:

  1. Oii se paketti pääs perille! Kiva :) Ja ole hyvä! Nyt voinkin joku päivä postata siitä kirjeestä.. Mutta haittaakos jos sun sukunimi näkyy siinä kirjeen päällä kuvassa? Osoitetta mie jo suttasin siitä valmiiks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, eika siina kestany mun mielesta edes kauheen kauaa :D Oli kylla tosi kiva yllari :D Oisko mahollista suttailla sita sukunimeaki? :D Jos ei nii ei se oo koko maailmaa jos se nakyy siina :)

      Delete