Tuesday, May 17, 2016

Splash.

No niin! Eilen se sitten tapahtui, etta paasin nakemaan nettikaveriani ihan livena! Tavattiin aamulla tuossa Rudford'sissa ja syotiin aamupalaa, jonka jalkeen paatettiin viettaa kiva iltapaiva Cabrillon monumentilla. Siella oli upeeta, kuten aina, ja aurinkokin alko paistaa ja lammitti oikeen ihanasti. Harmitti etta oli housut jalassa :D Laittaisin kuvia muuten, koska niita tuli rapsittya, mutta mun kamera tais nyt hajota ihan oikeesti, koska kaaduin pieneen lammikkoon ja mun laukku kastu ja kamera oli tietenki laukussa just silla puolella ruumista joka kastu enemman :( Harmittaa ettei se ollut oikeassa kadessa, niinkun mun kengat, koska se ei ois kerenny kastua sillon. No, ei voi mitaan. Sellasta sattuu. Kurjaa vaan etten nyt voi ottaa yhtaan millaan kuvia enaa kun ei kannykkaakaan oo.

Mutta muuten oli kivaa! Ja oli hieno paiva. Ja tietenkin siina palo auringossa :D En edes huomannu ku vasta ku tulin kotiin etta oli hieman punertavat kasivarret :D

Retken jalkeen tulin kotiin ja paastin rotat ulkoilemaan ja ottelin Robertia kotiin. Syotiin vahan ja sen jalkeen mentiin Belching Beaveriin naitten tyyppien kans. Ja sit mun kaikki rahat meni :( Hoh. Niin en tiia mitas tanaan sitten kun ei oo rahaa ku vasta sit ku Robert tulee kotiin ku se kay toitten jalkeen luovuttamassa plasmaa. Makin voisin huomenna vaikka kayda toissa pyorahtamassa niin saan palkkaa, mutta se edellyttaa sita etta teen vaha lisaa noita kissoja. Mita voisin teha kylla tassa samalla jos paastan rotat nyt heti aamusta ulos ja katon tv:ta.

Tanaan en kylla tiia yhtaan mita tehdaan. Musta ois kiva kayda yhdessa syomassa illemmalla sit kun Robert tulee kotiin. Mutta mitas sita tekis nyt paivalla? Sehan on eri asia.

Nyt katon loput naista Preacher videoista mita loysin eilen. Ootan niin etta taa sarja alkaa!

No comments:

Post a Comment