Sunday, May 29, 2016

Varma nakki.

Hohhoijaa. En tiia miks vasyttaa nain paljo, koska mun tyopaivat ei oo mitenkaan erityisen rankkoja. Ja nukuinki hyvin ja pitkaan eika tullu mitaan ylimaarasia heratyksia joidenka jalkeen ois ollu vaikea nukahtaa uudestaan. Mutta nyt on nain, ja toivon ettei Robertilla oo sellanen "olin myohaan toissa, nyt pitaa saada teha jotain" iltavilli kun se tulee kotiin.

Torstain voiton kunniaks siis mentiin sit perjantaina juomaan ilmaset kaljat kun oli se lahjakortti. Triviakaveri torstailta tuli naisystavansa kanssa. Oli kiva valilla vahan hengailla uusien tyyppejen kans. Tai eihan ne oo silleen uusia tyyppeja, mut ei vaan olla trivian ulkopuolella koskaan hengailtu ja silleen.

Eilen vasytti ja oli jarkyttava olo. Robertilla oli vapaapaiva ja se vietettiin mukavasti. Siis erittain mukavasti, pyjamahousuissa. Koska me muutama viikko sitten alotettiin tallanen pienehko Marvel maratooni (eli yks leffa katottiin, ja sen jalkeen oli vaha hiljasta :D) niin paatettiin etta nyt ois hyva paiva jatkaa tata. Kolme jaksettiin kattoa yhessa paivassa. Kyytipoikana oli suolakekseja ja juustoa, maissilastuja kera chipotlesalsan ja juustodipin, chili lime pahkinoita ja suklaamuffinseja. Ja sit Robert oli ostanu illallismateriaaliks aamupalajuttuja :D Tehtiin munakokkelia ja biscuits & gravy. Tein vegeversion kunnon southern style nakkisoosista, ja oli paksua ja herkullista. Ja jai pari aamupalanakkia pakastimeenki <3____<3 Mitka syon varmaan nyt koska on kauhee nalka.

Olin tanaan toissa ja sain vaha ylimaarastaki koska tein ekstra toita viime viikolla. Mut tuhlasin vahan koska piti hakee jotain ruokaa. Hain vaan kupillisen pho'ta. Ei tarvi enaa ostaa limsaa eika vetta kun on toissa koska meilla on nykyaan sellanen vesipompeli toissa ja ne myos kuljettaa tyopaikalle lavan jaateeta, jaatee/lemonadeyhdistelmaa ja eri makusia vesia. Meilla oli lavallinen verigreippivetta ja niita tuli litkittya ku viimesta paivaa tanaan. Meen huomennakin toihin. Ois pitany menna tiistaina, mutta multa kysyttiin etta haluanko vaihtaa paivaa, ja sehan sattu hyvin koska Robertilla on tiistai vapaata! Ou jee. Toivotaan etta huomenna ois vahan kiireisempi paiva, mutta tiedappas tuosta, kun on Memorial day huomenna ja ihmiset varmaan grillailee kotona ja sellasta. Katsotaan. Ma kuulemma myyn kaikista eniten meilla, mika oli aika yllattavaa, koska en ois ikina arvannu etta oon mitenkaan hyva myymaan. Luulen vielaki etta se johtuu vaan siita etta sunnuntaisin ihmiset ostaa kallimpaa tavaraa tai useamman tavaran kerrallaan. Ettei mulla oo mitenkaan osaa eika arpaa tahan :D Pomon miehen mielesta mun tarvii menna niitten kans myymaan Catconiin ens kuussa sen takia ku oon niin hyvaa myymaan. Jaa'a. Oli tietenki kiva kuulla tallasia kehuja, ja voihan olla etta ihmiset tykkaa siita etten oo liian hyokkaava (ku meilla on se yks toinen tyyppi toissa kuka on sellanen vaha persnuolijamainen, mut ei se tahallaan oo sellanen, sen luonne nyt sattuu olemaan vahan sen tyyppinen ja ehka monia vahan ahdistaa se tai sitte se vaikuttaa jotenki tekaistulta) ja annan niitten rauhassa esittaa kysymyksia ja jos haluavat jutella niin sitten jutellaan, ja jos ei nii ei sekaan haittaa yhtaan :D

Meidan kaupan lemmikkihiiri ei ollu saapunu viela, mutta kait se tassa viikon tai kahden jalkeen tulee asustelemaan meille. Oon jo luvannu lahjottaa muutaman rottien vanhan liian pienen jutun sen uuteen kotiin :D Ne pitaa vaan pesta ensin.

Nyt paassa vilisee siihen malliin etta on pakko tehda sita ruokaa. Rottiaki vituttaa kun mamma on kotona mutta ei olla paasty jalottelemaan viela. Nakkia suuhun siis.

No comments:

Post a Comment