Friday, May 27, 2016

Torstain kuninkaat.

JESSSSSS!!! Nyt tuli sellanen voitto etta se tuntu oikeen kunnolla. Eilen paatettiin pelata vahan triviaa kun maanantaina meni niin huonosti. Seuraamme liittyi myos yks meidan "rival" joukkuuesta (meilla on sellanen hyvanhenkinen ja hauska kilpailu menossa koko ajan taman yhden joukkueen kans) koska sen joukkue ei ollut paikalla. Eli meita oli kolme. Oli aivan alyttoman hyva peli silla kaikki tiesi aika paljo juttuja, vaan yks kierros meni pieleen, pelattiin kolme taydellista kierrosta, ja minapa vedin jopa hatusta NHL:an liittyvan vastauksen ja oikein meni :D Kukaan meista kun ei oikeesti tieda mitaan urheilusta. Huikeilla 102 pisteella voitettiin! Paljon enemman kun kukaan muu. En edes muista mika se viimenen kysymys oli, mutta ei kait silla niin valia oo :D Sovittiin etta tavataan tama kolmas team member Beaverissa tana iltana etta saadaan kaytettya voitot. Saa nahda tuleeko siita mitaan.

Huomenna on Robertilla vapaata ja se oli pahalla tuulella tana aamuna ja repi mun peittoja pois paalta ja yritti pakottaa ylos. Ymmarran etta oli pahalla tuulella; se on tanaan kymmenetta paivaa perakkain toissa ennen sen YHTA vapaapaivaa. Muakin vituttais. Vitutti kuitenki ihan tarpeeksi se etta se yritti pakottaa sangysta. Ja kun suutuin niin sitten se suuttui ja sano ettei oo mitaan suuttumisen aihetta kun kerran saan loikoilla sangyssa joka paiva niin pitkaan kun haluan. En viitsinyt sitten enaa sanoa siihen mitaan muuta kun valehdella etta aikomus oli nousta sangysta :P No, toivottavasti pieni kaljottelu tanaan piristaa :P Se sano etta oispa ihana kun ei tarvis teha mitaan vapaapaivana. Sanoin etta no ei sit teha mitaan huomenna :D Mulle kelpais ihan vaan telkkaripaiva! Ehka saadaan katottua noita Marvel leffoja pois, ku kerran alotettiin eika olla jatkettu viela! Kelpais sellanen maratooni ja kun tuolta keittiosta nyt kuitenki loytyy laja herkkuja niin niita vois syoda siina samalla!

Mun suuret suunnitelmat talle paivalle on lukea sarjakuvia ja pesta rottien hakit. Ja ehka jopa pesta loput tiskit. Sehan ois ihan jees kun kerran alotin eilen. Haluaisin kattoo jotain sarjaa mut kun en keksi etta mita. Ehka katon ton Sekasin uudestaan, kun se oli niin lyhyt. Katoin sen kahessa paivassa viime viikolla. Oho. Sellasta.

No comments:

Post a Comment