Thursday, May 5, 2016

Tylsa tarina vuokran maksamisesta ja autolla ajelemisesta.

Hohhoijaa. Kello on 8.34 aamulla taman lauseen napyttamisen aikaan, mutta oon heranny jo joskus kuuden aikaan ja kerenny kayda ulkomaailmassa jopa.

Eilen ei tehty mitaan. Mietittiin etta pitaisko menna triviaan ihan vaan tappamaan aikaa, koska piti 11.30 jalkeen menna hoitaan vuokraasioita. Robertin palkka siis tulee tuohon aikaan illalla. Katottiin Futuramaa koko illan, ja tein appelsiinitofua kasvisten ja riisin kera. Tofusta on tullu sellanen vakio :P Oon ollu maailman surkein kasvissyoja tahan mennessa kun en oo ikina ennen ostellu tofua. Mutta se on halpaa ja siita riittaa useampaan annokseen :D Pitais vaan keksia miten siita saa vahan maukkaampaa. Skypettelin myos kaverin kanssa joka on 10 paivan paasta jo San Diegossa!! Ootan innolla tata!

Kavipa sitten niin etta ajeltiin College Area'an sitten myohaan illalla ja Robert ajatteli etta se nostaa Ralph'sin kassalta ne vuokra rahat, etta saa samalla ostettua pastaa ja vessapaperia ja sellasta. Mutta College Area'n Ralph's meniki kiinni jo kaheltatoista, etta sit sai heti hypata takas autoon ja ajettiin Hillcrestin Ralph'siin, joka onneks olikin auki kahteen asti aamulla, mutta niitten self checkout oli kiinni eika sitte viittitty menna kassalle. Tarkotus oli siis hakea rahat kaupasta, sitte menna City Heightsiin jonnekki shady cash advance paikkaan hakemaan money orderia vuokrarahoille ja siita viela La Mesaan heittamaan vuokra. Ois ollu kauheeta edestakasin ajamista. Mikaan noista alueista ei oo mitenkaan hirvean kaukana; sellaset 10 minuuttia meilta autolla jokainen noista. Mutta kun ne on kaikki eri suunnissa niin siita ois tullu hirvee lenkki. Mentiin sit ihan hirveen myohaan nukkumaan taman takia. Todettiin etta on parempi yrittaa uudestaan aamulla.

Sellaset nelja tuntia, nelja ja puoli tuntia kerettiin nukkua. En jaksanu menna suihkuun Robertin kans niin puin vaan eiliset vaatteet paalle :P Aamulla on jotenki inhottava kayda suihkussa, ellei oo menossa oikeen jonnekki toihin tai kouluun tai matkalle. Jos vaan meinaa kayda nopsaa asioilla ja tulla sit heti kotiin niin ootan mielummin iltapaivaan. Ja onneks ei tarvinu ajaa mihinkaan kauas, koska Money Tree aukes jo seittemalta ja ei tarvinu erikseen nostaa rahaa koska sen money orderin pysty maksaa kortilla. Sit ei muuta kun vuokraa viemaan, ja nyt toivottavasti ei landlordi ei ilmottele itestaan tanaan kun se vuokra kerran on nyt siella sen toimistolla. JEE! Parempi ois ettei aija ilmesty tohon ovelle. Oon kylla ajatellu vastata puhelimeen tanaan silta varalta etta se soittaa....Tai enta jos en vastaakkaan? Kait se nyt edes sen verran kay siella toimistolla etta nakee etta on vuokra tipahtanut luukusta sisaan?


Olipas hyvinkin tylsa ja tarpeeton teksti talla kertaa. Tasta se blogittaminen lahtee taas kayntiin :P Mun paivan suuri suunnitelma on hakea refill tohon mun limsaan kioskilta :P Ehka tehda lisaa toita. Riippuu vahan mita pomo sanoo. Muutaman tunnin kerkesin eilen rehkia. Kissankorvapantoja tein muutaman paivan, ja ne on nyt valmiita, ja sit eilen ja toissapaivana alotin leikkaamaan sellasia pienia kissanmuotosia huopakangaspalasia, joista tehdaan pienen pienia pehmoleluja. Kiva valilla vahan askarrella, ja etta siita saa rahaa :D Helposti vakersin niita pantoja ja kissoja tv:ta katsellessa ja siina kulahtaa pari tuntia ihan huomaamatta. Lisaa toita kotiin tuotavaks!


Nyt meen ehka vihdoinki sinne suihkuun ja jatkan Freaks & Geeksin kattelemista. Ois kiva kylla valilla kattoo jotain uusiaki sarjoja eika vaan kattoo uusiks jokainen sarja jonka oon jo nahny. Bored to Death oli siitakin kiva etta se oli jotain uutta (eika pelkastaan vaan siita etta siina oli sita silman iloa kerrakseen :D)

2 comments:

  1. vasta huomasin eilen et freaks and geeks on netflixissä ! oijoi oli muistaakseni niin hyvä sillon joskus, täytyy alkaa kattoon sitä kuhan saan oc:n loppuun :)

    maksetaanko siellä usein laskut, vuokrat ja tommoset suoraan niille tyypeille/sähköyhtiöille tms. ? tuntuu et kaikki hoituu nykyään nettipankin kautta niin eiks amerikassa oo sellasta et voi vaan siirtää rahat tililtä tilille vai miten se niinku toimii ? sori huono suomi, en osaa oikein ilmaista ehkä kunnolla mitä haluan tietää mut ehkä tajusit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja on edelleenki! tai jotkut niista asioista tuntuu niin omalta ku kattoo sita viela nain isona :D

      vuokra maksetaan talleen typerasti (voi sen laittaa postissaki menemaan) mutta sahkot ja netti ja tallaset maksetaan itse firman sivulla. Mut mitaan tollasia et menee omalle pankkitilille makselemaan juttuja ei oo. Mut on seki musta aika kateva etta jos on tili vaikka nettifirman sivulla ja siella on pankkitiedot tallennettuna nii maksaa sen siita.

      Delete