Wednesday, May 18, 2016

Cortsu.

Eli Coronado. Siella tuli kaytya taas eilen. Ajattelin etta kun kaveri halus ajaa Coronadon sillan yli ja toinen halus kayda rannalla hengailemassa niin sehan vahan niinkun yhdisti molemmat noista asioista. Niinpa huristeltiin Coronadon sillan yli suoraan kohti rantaa. Ihan vahingossa osuttiin oikeeseen paikkaan, tosin aika pieni on toi Coronadon niemi, niin etta eventually olis loytyny oikeeseen paikkaan ja se ranta nyt kattaa kuitenkin sen yhden puolen niemesta. Kaveltiin pitkin rantaa jonkun aikaa, ja loysin kuolleen, kuivuneen merihevosen. Kerasin sen tietenki talteen ja nyt se komeilee tuolla mun erikoisuuksien hyllyssa. Se laivan hylkykin oli viela siella, mutta ei ollu low tide, niin sita ei nakyny kauheen hyvin. Tarpeeks kuitenkin etta tiesi etta se oli siina.

Coronadosta ajeltiin takasin kaupunkiin pain ja kaytiin Balboa Parkissa kavelemassa. Random harmaa haikara hengaili koilammen luona ja soi niita kaloja :D Enpa oo ennen nahny. Seisoin tosi lahella sita ja tunsin oloni tyypiks joka yrittaa hiippailla lahemmaks lemppari julkimoaan :P Hetken aikaa kun oltiin siella kavelty niin alko kaikkia vasyttaa ja yks kavereista halus takas hotellille etta paasis kattoon jaakiekkoa tv:sta, ja sehan sopi koska mulla oli nalka ja vasytti. Menin sit kotiin oottelen Robertia. Tarkotus oli viela menna kavereitten kans syomaan illemmalla, mutta Robert ei saannukkaan luovuttaa plasmaa (ei ollu mitaan rahaa siis) koska oli laihtunu taas paunan ja sit jouduin kirjottelemaan pomolle etta voinko kayda viemassa tyoni ja hakemassa palkkaa. Se onneks onnistu, niin saatiin sen verran rahaa etta Robert sai bensaa, ettei tarvi pelata etta se jaa tuonne tien varteen kotimatkalla :P Olin alunperin suunnitellu sen niin etta kun mulla oli rahaa maanantaina niin kaytettiin se, sit oltais eilen kaytetty Robertin plasmarahat, ja oisin tanaan vasta hakenu palkkaa ja sit huomenna ei ois enaa tarvinu murehtia koska Robertin palkka tulee tana iltana. Nyt kavi nain. Ma taidan olla saastelias kuitenki tanaan ja kayda kaupassa hakemassa jotain kunnon ruokaa halvalla.

En tiia yhtaan mita sita tanaan keksis teha kavereiden kanssa. Oon mielestani ollu jotenki erityisen surkea matkaopas talla kertaa. Ehka se on siks kun ne on kuitenki Amerikkalaisia niin mietin etta ehka niita ei kiinnosta ihan kaikki samat paikat kun mun ulkomaalaisia kavereita. Mut miksei kiinnostais? Onhan taa eri kaupunki kuitenki, eika ne oo kaynny taalla ennen. Taytyy miettia. On sita paitsi muutama olutbaari mihin ei olla keretty viela niin siinahan on toki tekemista :D Jos tanaan menis triviaan?

No comments:

Post a Comment