Friday, February 19, 2016

Tventinaijn.

Sellaset synttarit sitten! Otan ihan turhia paineita synttareista, eihan niita kukaan muu edes vieta enaa tassa iassa, mutta mulle se on aina sellanen paiva kun kerrankin asiat tuntuu menevan just niinkun itse haluan, ilmassa on jotain synttaritaikaa jonka takia ne menee just niin ja saa olla itsekas ja kaikki pyorii mun ymparilla. Se on sellanen paiva. Sitten jos ei kaikki meekkaan niinkun haluan niin alan murjottaa, ja eilen oli vahan sita ilmassa kun Robert istu pallejaan lammittaen koneella kattomassa jotain poliittista satiirikomediaa eika vaikuttanut silta etta oltaisiin tekemassa yhtaan mitaan :P Ulkona oli muutenki kurjan nakoista, pilvista ja harmaata ja maa oli marka, eli siella oli kerennyt sataakkin.

Koska saa oli vahan huono, soitin varmuudenvuoks Free Flight lintukotiin ja kyselin etta onko niilla edes mitaan niitten lintuja naytilla tanaan. Sanoivat etta varmaan vaan isommat linnut johtuen saasta, mutta etta nyt nayttaa silta ettei siella tuu satamaan enaa, etta tervetuloa vaan. Ajomatkalla kuitenkin pilvet katosivat ja aurinko alkoi lammittaa ihanasti :D Ja siella olikin isojen lintujen seassa pienempiakin koska oli niin kiva ilma loppujen lopuks :D Robertkin tykkas, se oli ensin kuvitellu etta se ois joku tosi tylsa paikka missa ne hoitajat pitelee niita lintuja ja sit kertoo niista jotain faktoja, mutta ei se ollukkaan yhtaan sellanen :D Siella sai vapaasti menna silittelemaan niita lintuja (at your own risk, mutta alussa opetettiin etta minkalaista ruumiinkielta varoa) ja sai ostaa niille herkkuja mita tarjota ja hoitajat oli siella paikanpaalla jos tarvi apua tai oli kysyttavaa. Robert ei uskaltanu pidella yhta montaa lintua kun ma, sita vahan pelotti :D Oisin pidellyt yhta isompaakin jos en ois saannut tietaa etta se tykkaa napata kiinni lavistyksista :D Ja koska mun lavistykset on naamassa niin en sitten viittinyt ihan kuitenkaan :D Mutta se lintu yritti koko ajan saada multa huomiota ja nosteli koipiaan siihen malliin etta se olis halunnut mun kyytiin :) Se oli siella hoidossa ja kuulemma naytin vahan sen omistajalta, niin se tykkas varmaan sen takia :D Sit pitelin yhta aivan ihanaa Australialaista lintua kuka halus vaan etta sita silitetaan ja se ei ois millaan halunnut etta lasken sen takasin oksalle. Se nappas mun hupparistakin kiinni etten laittais sita alas. Sen nimi oli Kiki, ja Robert joutu hakea hoitajan paikalle etta Kiki saadaan takasin oksalle ja etta paasen ulos sen hakista ja se hoitaja sano etta Kiki ei ookkaan aikohin ottanut itelleen panttivankia talleen :D

Kun oltiin aikamme ihailtu papukaijoja, lahdettiin ajelemaan ympari Del Maria vahasen. Oltiin aika lahella Robertin toita. Kaytiin Gelson'sissa, se on sellanen uus ruokakauppa, Los Angelesista kotosin. Olipa kallis kauppa. Otettiin maistiaisia, ja koska oltiin ainoat leipomon maistiaisilla, anto se tati meille kokonaiset siivut mustikkakakkua. Sit kaytiin pyorahtamassa Robertin toissa, koska Robert sano etta voin saada vaikka mita juusto maistiaisia. Mutta se juustotyyppi oli kiireinen asiakkaiden parissa, niin sain sitten vaan yhden siivun Robertin osastolta :D Mutta se oli hyvaa.

Tuon pienen kierroksen jalkeen mentiin Cheesecake Factoryyn. Piti siis menna sushille eilen, mutta siita ei tullu mitaan ku Robertilla ei oo rahaa kun vasta keskiviikkona. Mutta meilla oli lahjakortti tuonne, ja sehan sopi oikeen hyvin! Kokeilin jotain falafel salaattia. Siina oli lampimia falafelpullia salaatin seassa, joka koostui lehtikaalista, jostain muusta vihreesta salaattivirikkeesta, tomaatista, punasipulista, fetajuustosta ja rapeista pitapalasista. Sit siina oli joku ihana jugurttisoosi paalla. Ja paikan nimihan on Cheesecake Factory niin piti ottaa cheesecakea kotiin :D Salted caramel cheesecake, jotain aivan upeaa! Ei oo synttarit ilman cheesecakea!

Sit tultiin kotiin, eika me tassa kylla kauheen pitkaan keretty olla ennen kun lahdettitin pelaamaan triviaa niinkun me tehdaan kahdestaan torstaisin. Sain yhden ilmasen kaljan koska ne tuntee mut siella, jee! Muuten piti kylla maksaa ihan omat kaljat :D Sit tultiin kotiin ja luin Preacherin kakkoskirjaa ja alotin sen toissapaivana ja oon nyt jo lukenu sen melkeen kokonaan loppuun! Etta tanaan varmaan saan senki kokonaan luettua.

Eilen muuten kavin lounaalla Robertin aitin kans! Rudford'sissa vetamassa lemppariomelettia. Sain silta itsetehtyja rottakekseja :D Oonki vetany niita oikeen urakalla naamaan. Sain myos vahan rahaa lahjaks ja vanilijan tuoksuista body butteria ja suihkugeelia :) Ja sit se oli kiva ja vei mut hakemaan Cornelian laakkeet :) Oli ihan mukavaa. Se toi rotillekki tuliaisia eli laatikoita :D

Ei kait tassa sitte muuta. Pitais varmaan jatkaa siivoushommia jos taalla kerran pidetaan jotkut kemut viikon paasta. Toitakin on luvattu ens viikolle, jee! Ei mitaan tarkkoja paivia viela, mutta sanottiin etta ehdottomasti ens viikolla. Hyva juttu. Sit on varaa ostaa Corneliallekki jotain kivaa synttareiden kunniaks :D Kun Fester kerran sai viinirypaleita kun silla oli synttarit.

Nyt kuvia!

Cornelia viettaa Festerin synttareita syomalla viinirypaleen mun hupparin sisalla.

anopin tekemat rottakeksit!












PAPUKAIJOJA!


Kun tultiin kotiin, siella oli kiva auringonlasku ja piti siita sit ottaa kuva kans. Mut naa ei oo ees hyvia naa kuvat koska a) en osaa kuvata ja b) mulla on ihan tavallinen digikamera. Bloo.




1 comment: