Monday, February 29, 2016

Johtopaatos!

Oli mieli vahan maassa tuon edellisen postauksen jalkeen ja paadyinpa erillisten wikipediointien seurauksena tutustumaan uudestaan eraaseen lapsuuden tuttavuuteen; Nikke Knattertoniin!

Kyseinen piirretty oli aikoinaan lempparini, tai ainakin yksi niista monista, ja siita tykkasi myos mun vanhemmat. Nyt ymmarran miks nekin siita piti, siina on nimittain aikamoista aikuishuumoria joka upposi nyt vanhempana paremmin :D Koko sarja ilmeisesti loytyy youtubesta ja tassa on iltapaiva mennyt naureskellessa Knattertonin teraville havainnoille ja piirettyille tisseille (hei, Jenny 15 vuotias teinipoika.)

Nyt kun on rottien leikit hoidettu ja tiskit tiskattu ja "kala" muhii uunissa ranskalaisten seurana, on hyva jatkaa Knattertonin seikkailuja. Robert tietenkin ihmettelee taas etta mita helvettia taalla katotaan kun se kohta tulee tuosta ovesta :D Onko piirretty teille muille tuttu? En tiia onkohan Jessica ollu liian nuori kun taa on tullut tv:sta, mutta aidin ja isan kanssa tata ainakin tuli katottua :D

4 comments:

  1. Mulle on tuttu! Se oli ihan hauska, vaikka ei mikään ykkös suosikki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin hauska :) Tosin en kylla tiia etta miten me ollaan pienena tykatty etta taa on hauska kun tassa on aikamoista aikuishuumoria :D

      Delete
  2. pitäs varmaan itekin kattoo uudelleen, lapsena ei oo tosiaan varmaan ymmärtäny mitään vitsejä tms.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, multa ainaki on ihan satavarmasti menny ohi naa jutut joskus lapsena. Nyt tulee hekotettua oikeen kunnolla. Youtubesta loyty kaikki jaksot ku niita on vaan 15.

      Delete