Saturday, February 13, 2016

Pa-pa-party.

Guten morgen meine freundinnen. Varmaan nyt tuli kieliopillinen virhe tuohon tuon meine-osan kannalta, mutta minkas teet. Siita on miljoona vuotta sitten kun oon yrittany puhua saksaa. No, okei, ei ehka niin kauan kun jotain hopisin sille saksalaiselle sedalle kuka tulee tahan aina valilla mua viihdyttamaan jutuillaan.

Anyways. Eilen oli Robertilla vapaapaiva. Ensimmainen vapapaiva YHDEKSAN tyopaivan jalkeen. Oisin halunnu tehakki jotain ku kerranki oli koko paiva yhessa, mutta koska Robertilla meni noin kauan edes saada yks kokonainen paiva vapaaks, halus se vaan lohoilla kotona. Mika on tietty ihan ok, mutta kun musta ois kivempi viettaa tyoillat lohoillen kotona kun pitaa kuitenkin menna aikasemmin nukkumaan sillon. Katottiin Ash Vs. Evil Dead, koko sarja eilen :D Se oli ihan pirun hyva! Mulla ei ollu mitaan odotuksia, aattelin et kylla se on varmaan aika verinen, mut ei sen enempaa :D Bruce Campbellhan on ihan loistava aija muutenki. Tykkasin tykkasin tykkasin.

Ei me sit lahetty kampilta mihinkaan kun vasta illemmalla, ku meni koko paiva siina Ash Vs. Evil Deadia kattoessa. Kaytiin Taco Bellissa syomassa ku niilla oli joku uus tuote mita Robert halus kokeilla ja mulla oli mun TB kortilla viela 13 dollaria. No, niilla ei sit enaa ollukkaan sita mita Robert halus kokeilla, tai olivat siis silta paivaa loppuunmyyty. Mut syotiin kuitenki siina sit. Robert ehdotti etta mennaan Barniin kaljalle, mut sit jonossa se sanoki etta haetaan mielummin kaljaa kotiin ja katotaan tv:ta. Siina sit katottiin se ihan viimenen jakso tota sarjaa ja sit oliki jo aika menna sankya kohti. Luin Preacheria tunnin verran. Se on ihan hirveen janna! Harmittaa etten ottanu sita mukaan toihin tanaan, oisin lukenu sita koko paivan varmaan :D Mut huomenna sit nii on bussissa jotain lukemista! Se on nyt jannassa kohassa ja uusia hahmoja on just esitelty ja yks aika random hahmo on paattany lahtea kostoretkelle! Ou jee. Se Irlantilainen vampyyri, Cassidy on aika babe. Se laulaa aina Pogues biiseja :D

Tuli nukuttua vaha huonosti kylla viime yona. Kumpikaan ei saannu unen paasta kiinni kun vasta joskus kahden aikaan. Tosin tanaan ei vasyta, eika kummankaan ollu vaikea nousta sangysta tanaan. Kerkesin syottaa rotat, meikata ja kayda suihkussa hyvissa ajoin ja kattoa vaha Criminal Mindsiaki. Lahin toihin aikasemmin niin etta paasin hakemaan rotille ruokaa ja kaymaan Trader Joe'sissa hakemassa itelleniki jotain ruokaa :D Jes! Ja avasin kaupan 2 minuuttia etuajassa jopa :P Nopeaa toimintaa. Tanaan oon 10 h toissa ja huomenna 7.

Torstaina on mun synttarit. Robertilla on sattumalta sillon vapaata, ei ollu edes pyytany just sita paivaa :D Hienoo. Mennaan varmaan vaan sushille kaveriperheen kans, eli mina, Robert ja kolme S:aa. Tai eihan sita koskaan tiia, jos sita menis vaikka elaintarhaan paivalla tai jotain. Haluaisin jarjestaa kemut meilla, ja oon siivoillu kuumeisesti. Tosin en nyt talla viikolla saa jarkattya yhtaan mitaan ku Robertilla on vaan se yks paiva vapaata, mut sita seuraavalle viikolle sit ehka! Ois kiva teha vahan jotain erilaista, eika menna samoihin baareihin jatkuvasti. Musta ois kiva jos meillaki kavis joskus joku :D Tosin en oo mielestani kauheen hyva host enka osaa jarkata hyvin  Etta jos jollain on jotain hyvia vinkkeja niin otan niita mielellani vastaan :D Varsinki tarjoiltavat ja sellanen etta tarviiko oikeen jarjestaa jotain ohjelmaa jos kutsuu ihmisia kylaan synttareille on mielenkiintoni kohteena.

Nyt meen ottaan sukkahousut pois koska taalla on yli 20 astetta lamminta, ja on ollu jo monta paivaa perakkain :D Ihanaa. Pitais kait olla ens viikollaki. Kylla kelpaa!

No comments:

Post a Comment