Sunday, February 28, 2016

Milta nayttaa iloinen synttarisankari?

No vaikka talta:

Onks vaha hilpee, ee?

Oli hyvat kemut. Porukkaa tuli. Ensin tuli kaveri pari numero 1, sit naapuri, sit Robertin sisko miesystava kainalossa. Sit S ja S. Sit toinen S.Sit kaveri pari numero 2, myos kaveri pari numero 3 ja oiskohan siihen viela joku tullu. Yhen tyttokaveri oli taalla kaymassa enka edes tienny etta se oli taalla! Se siis asuu Philadelphiassa ja on taalla viela jonkun aikaa. Yhdet toi juustoja ja kekseja, toinen toi vihanneksia dipattavaks, joku toi lisaa juustoa ja kekseja, mut tosin erilaisia ku mita oli jo tarjolla ja sit viela yhet toi sipseja. Me ostettiin sipseja ja mina sekotin 4 eri dippia. Jokainen niista oli hitti ja meni kaupaks, ja niin oli kaikki muutki ruoat koska mulle ei jaanny toihin otettavaks ku 2 vaivasta juuston palaa ja kourallinen vihanneksia :D Oli siina jotain sipseja viela jaljella joita oon sitten tanaan syonnyt ja ne on vaha sellasia stale...en nyt muista mika sana on suomeks ja googlettaminen kuulostaa ihan hirvean vaivaselta just nyt.

Meidan tvelvari meni heti sina iltana, mutta jai tonne yks tolkki PBR:aa, 2 Loser pale alea ja 3 ananas Sculpinia! Ja sit sain synttarilahjaks ison pullon Belching Beaverin milk stoutia. Etta kaljaa sentaan jai. Yhtaan Leinenkugelia en kerenny maistaa, mutta ei se mitaan. Sculpinia, Sierra Nevadan pale alea ja sita Loseria tuli vedettya urakalla.

Kavihan siina sitten niin etta nama "aikuiset" kaverit (jy nou, sellaset kenella on oikeat tyot ja kivat kodit ja rahaa ja aikataulut ja kohta jokaisella on varmaan lapsiakin) lahti, niin me lapselliset ja paskat paatettiin vetaa karaoke kayntiin :D Oli hyva meininki. Naapuri otti housut pois. Oli ilmeisesti niin hyva tunnelma :D Ei kuitenkaan nakyny mitaan sellasia ruumiinosia mita ei ehka tarvi nahda jos haluaa sailyttaa hyvat naapurisuhteet :P Joo'o. Olipas kylla erittain hauskaa :D Eika tarvinu mitaan ohjelmaa keksia, kun monia ei ollu nahny hetkeen niin niitten kans riitti juteltavaa ja muutenki suut oli taynna herkkuja kaikilla nii siinahan sita oli tarpeeks ohjelmaa. Rotatki oli riittavaa ohjelmaa, monet halus tutustua niihin ja rapsutella ja tietaa niista kaikenlaista :D

Eli hyvin meni! Sitahan vois jossain vaiheessa taas jarkata jonku karaokeillan tai peli-illan tms taalla meilla, mut ehka vahan pienemmalle porukalle :)  Robert kyseli etta mitas meinaat teha tanaan ku ei tarvi siivota :D Kerasin kylla kaikki pullot pusseihin mutta astiat on viela poydalla. Ehka ma tiskaan ne tanaan.

Eilen olin toissa. Ei ollu edes kauhee crapulation. Robert tuli kaymaan joskus viiden maissa. Se kaveli sielta sinne kaverin tupareihin. Tai niin sen oli tarkotus, mutta se ei sit loytanykkaan sinne ja tulikin takas. Se hengas sit mun kanssa toissa siihen asti etta oli aika sulkea. Katottiin Curb Your Enthusiasmia. Joku tuli LEMMIKKI KANAN kans pyorahtamaan :D Sain silittaa sita. Ihanaa :D Kanat on ihania :D Sit mentiin kaymaan Barnes & Noble kirjakaupassa ja itkin sisaisesti sita ettei ollu varaa ostaa sarjakuvia enka tuu varmaan taas moneen vuoteen lukemaan mitaan sarjakuvia vaikka tuntuu etta vihdoin paasin takas niiden maailmaan. (Luin Preacherin loppuun tana aamuna ja tirauttelin vahasen :D Kiitos tasta ihanasta lukuviikosta, Preacher. Ja kiitos Jesse Custer, Tulip O'Hare ja Cassidy kaikista fiilingeista ;___;)

Sit sen jalkeen Robert ehdotti etta vaimo tarjoaa ruoat. Mentiin Burger Kingiin koska meidan Burger King meni kiinni ja siihen tilalle avattiin Sonic, minka pitais kaiken jarjen mukaan olla paljo parempi, mutta sita se ei ole. Burger Kingista nyt sentaan saa vegehampparin mika on ihan hyva jopa. Kotona katottiin vaan Curb Your Enthusiasmia lisaa ja sit nukkuun. Ei tehny mieli teha yhtaan mitaan.

Tanaan...jaa. Sitahan vois vaikka juoda pois noita kaljoja :P Ei kait tassa muutakaan tekemista oo. Alkaa taas oleen aika koyhat tunnelmat. Robert menee tiistaina luovuttamaan plasmaa taas ja toivottavasti ma saan lisaa toita. Oon yllattyny ettei talle paivalle pyydetty toihin, mutta ei kait sita aina voi voittaa. Jos jostain sais toisenki tallasen under the table tyon niin oisin tyytyvainen. Ehka silla parjais jopa.

Nii et silleen.


2 comments:

  1. Repesin tolle naapuri otti housut pois:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha :D No joo, sille kylla tuli revettya itekki varsinki just sillon housujen pois ottamis hetkella :D:D

      Delete