Tuesday, February 9, 2016

Iltapaiva Coronadossa.

Vahan aikaa sitten Robert mainitsi jotain jostain haaksirikkoutuneesta laivasta joka oli ajautunut Coronadon niemen rannalle. En ihan ensin osannut arvata etta se oli ihan vastikaan tapahtunut, kunnes Facebook alkoi tulvia juttuja paikallisista lehdista missa asiasta mainittiin. Eilen kaveri kyseli josko sille loytyisi seuraa talle paivalle jos menisi katsastamaan tilannetta. Niinpa lahdin mukaan pienelle retkelle Coronadoon. Ei muuta kun kamera laukkuun ja sillan yli kohti Coronadoa!












Siina se paatti sitten oli. Ei uskallettu kiiveta kyytiin niinkun muut koska se hiekka syveni yhtakkia ja ma en oo mikaan kiipeilyn mestari eika taida kaverikaan olla ja silla oli vahan kalliimpi kamera mukana ettei oikeen viitsinyt ottaa sellasia riskeja!

Sit vahan tallasta rantahomppaa:
















Otin kotiin simpukoita kun niita nyt oli niin hirveasti, eri varisia ja kokoisia, joka puolella!

Oltiin Hotel Del Coronadon vieressa niin kaytiinpa siellakin vahan kurkkaamassa.


Ja sit aurinko alkoi laskea silleen ihanasti ja otin lisaa tallasia super cheesy kuvia. Kotimatkalla sain sillalta viela rapsastya pari keskustastakin ja jostain Chula Vistasta/National Citysta, kumpi nyt onkaan siina matkan varrella. Taitaa olla Chula Vista.









Etta sellanen reissu! Toivottavasti naa kuvat ei nyt oo ihan perseesta :P




No comments:

Post a Comment