Wednesday, February 17, 2016

Huomenna etsin baarista poytaa.

Guten morgen.

Toissapaivana, eli maanantaina oli meidan Festerin 1 vuotissynttarit! Enaa se ei oo pikkuinen pentu, vaan tayskasvuinen lihaksikas miesrotta :D Synttareiden kunniaks se sai viinirypaleita jota isukki, eli Robert, toi toista. Muutkin rotat paasi mukaan juhlatunnelmaan ja saivat viinirypaleita.

On tassa toisetkin synttarit tulossa, ja kolmannetkin. Mulla on huomenna synttarit! Ja Cornelialla on 2 vuotissynttarit joskus tassa kuussa, mutta koska ei tiedeta tarkkaa paivamaaraa niin ajattelin jakaa omani pikku tylleroisen kanssa :D Mehan nyt muutenki jaetaan vaikka mita Cornelian kanssa. Me jaetaan peitto kun se tulee mun kanssa makoilemaan sankyyn, jaan ruokaa sen kanssa jos satun syomaan kun se pyorii tassa, jaan hupparini sen kanssa etta se voi pistaa maate sen sisalla, jne :D

Corneliasta puheen ollen, piti soittaa elainlaakariin eilen. Cornelian laakekuuri loppu viime torstaina, mutta tuntu ettei siita oikeen ollut mitaan apua. Kyselin etta pitaisko laakekuuri aloittaa uudestaan ja elainlaakari neuvo aloittamaan kuurin uusilla annostuksilla, jotka oli sitten vahan reilummat. Luulis etta nailla lahtee! Alotin sen kuurin sitte heti, ja tanaan pitaa kayda hakemassa vahan lisaa laaketta elainlaakarista. Mutta ei se mitaan! Robert sai lainaan Preacherin toisen ja kolmannen voluumin niin etta onpahan jotain mita lukea bussissa :D Oon hieman innoissani koska se ensimmainen jai vahan keksen ja ilmeisesti mun lemppari hahmo tulee takas :D

Takaisin synttareihin, Robertin aiti on tulossa kaymaan jossain vaiheessa. Silla oli jotain mulle synttareiden kunniaks. Se eilen puhelimessa ehdotti myos etta jos mentaisiin syomaan jonnekkin. Yritin kuumeisesti keksia etta mihin ja paadyin Rudford'siin. Se on tollanen tyypillinen amerikkalainen diner. Sellanen ku jostain road trip leffasta. Ollut tossa nurkan takana yhta kauan ku Robertin aiti on ollu elossa :D Me kaydaan siella yleensa Robertin kans jouluna syomassa jos vietetaan joulua kahdestaan. Sinne siis!

Huomenna tehdaan Robertin kans jotain kivaa paivalla. En tiia viela mita. Ma haluan selvittaa etta missa taalla voi nahda lehmia ja silittaa niita :D Koska en oo nahny lehmia miljooniin vuosiin ja oon aina halunnu silittaa lehmaa. Lehmat on vahan niinkun isoja koiria :D Ja jos en loyda lehmia mistaan niin sitten ois sellanen plan B etta mennaan Del Marin johonki lintukotiin missa on kaikkia kivoja varikkaita lintuja. Mut sit ois kylla myos rannalle kiva menna, koska on ollu niin natit kelit etta nythan se kannattaa menna! Mut sit!!! Jos Robert suostuis ajaa vahan pidemmalle niin ois tietty Borrego Springs ja ne veistokset siella aavikolla! Mut lehmat ja ranta kuulostaa kaikista hauskimmilta just nyt. Jos menee Ocean Beachille nii sitahan vois syoda burritot lounaaks. Nico's, aaaahhh. Sit illemmalla mennaan kaveriperheen voimin sushille. Se on meidan ryhmassa sellanen synttariperinne. Siita onki jo aikaa kun oon viimeks kaynny sushittelemassa.

Nyt rotat kaipailee aitiaan. Tai ehka enemmanki ruokaa :P Ja ehkapa ma tasta lahden suihkuun kerrankin vahan nain aikasemmin, silta varalta etta se Robertin aiti tosiaanki vieki mut jonnekkin synttarilounastamaan. Adios muchachos.

6 comments: