Friday, February 26, 2016

Lisaa vouhotusta aiheesta "bileet."

Vouhotan nyt vahan lisaa koska oottelen tassa pyykkejen kuivumista enka viitti sillavalin alottaa mitaan projektia :D

Eilen siivottiin Robertin kans keittio siihen kuntoon etta tanaan ei tarvi muuta ku pyyhkia tiskipenkki ja pesta mita on altaassa jaljella. Lattiaki tuli jynssattya uuteen uskoon ja Robert pesi altaat kimaltelevaan kuntoon! Nyt ne altaat on jopa valkoset :P  Miks vitussa kukaan laittaa porsliinialtaita yhtaan mihinkaan? Niita saa sit jatkuvasti pesta ja jos jatat astiat sinne pidemmaks aikaa nii ne on sitte ihan mustina. Tai siis vessassahan se makes sense, mutta keittiossa?! Joo, ei kiitos. Meinasin sanoo etten tunne kylla ketaan muuta kenen kampilla on keittiossa porsliinialtaat, mutta sit tajusin etta onhan tolla yhella kaverilla kans ja toki naapurilla. Kaitpa naa sitten on aika yleisia taalla.

Olkkarissaki tuli vaha jarjesteltya. Taa poyta on nyt siisti eika tassa oo muuta kun taa lappari, poytaliina ja kynttilat :D Tosin lapparin siirran tasta pois sit myohemmin.

Enaa tarvii siis pyyhkia polyt tosta yhesta hyllysta ku siina on aika nakyvasti sita polya, mut muualta taalta en aio vaivautua pyyhkimaan, sit rottien hakkien pesun jalkeen imuroida olkkari, kaytava ja ruokailutila, mutta koska rottien hakkeja pitaa muutenki siirrella pesua varten nii sehan menee siina heti sen jalkeen. Ja sit ois enaa vessan lattia ja pontto ja done! Piti kirjottaa ohjeet tuonne kutsuun miten tuolta takakadulta paasee tanne meille, ihmiset eksyy aina etsiessaan sita takaporttia ja joutuvat sit soittelemaan etta tulee hakemaan ne sielta takakadulta ja opastaa tanne meille :P

Jannaa etta tanne tulee porukkaa kaymaan, meilla ei kay koskaan ketaan :D Ma ehka jaksaisin siivotakki enemman jos tulis viihdytettya useammin :P Pitaa myos muistaa viidelta kayda heivaan mun pyora tonne naapurin kamppaan ku se vahan vie tilaa tossa ruokapyodan edessa ja jos meinaa laittaa jotain tarjottavaa esille nii oishan se ihan hyva jos sinne poydan luo paasee jotenki :P Meilla ei oo mitaan pyoratelineita tms tuossa pihassa ja meilla on yks niista harvoista kampista tassa jolle ei oo omaa autotallia nii ei voi sit laittaa sita sinnekkaan varastoon. En viitti jattaa sita tohon takapihallekkaan lukkoon koska North Parkissa tykataan kayda pyoravarkaissa ja taa pyora oli synttarilahja 4 vuotta sitte Robertilta ja taa on aika makee pyora nii ois vaha perseesta jos joku nappais sen omakseen :D

Kait tassa vois ottaa vahan lounasta tassa pyykkeja odotellessa. En keksi muutakaan ja nalka alkaa jo olla ja pitaa sita syoda vaha jotain etta jaksaa raataa koko iltapaivan :D Apua, mitas jos oonki hoitanu kaikki hommat valmiiks tosi aikasin ja sit ei ookkaan mitaan tekemista jaljella ja vaan istun tassa perhoset mahassa? :s  Yaahh.

Eikohan kaikki mee iiiiihan hyvin..

See you at da pahdy, Richter! *Arnold aksentti*

No comments:

Post a Comment