Monday, February 22, 2016

Ihan tavallinen paiva.

Eilen oli ihan normaali paiva. Sellainen tavallinen. Ja se meni nain:

8.19: Herasin ja paatin nousta. Robert oli lahtenyt toihin noin. 45 minuuttia ennen heraamistani. Asetuin tahan koneelle muutamaksi tunniksi kattomaan facebookin ja blogit ja sellaset lapi.

Tarkkaa aikaa en muista, mutta joskus about 10 aikaan: Rotille ruokaa. Cornelialle laakkeet, Raelle vitamiinit. Kaikille puhtaat vedet pulloon. Takaisin koneelle hetkeksi, pelaamaan korttia ja jatkamaan Criminal Mindsia joka on jaannyt kesken, jonka jalkeen on hyva kayda tupakalla.

11.30: Nalka yllatti. Tein itselleni grilled cheese leivan pannulla. Siina oli myos tomaattia. Soin sita tassa koneella samalla kun katsoin Criminal Mindsia.

12: Nopea suihku.

12.06: Ensimmainen rottuus paasee jaloittelemaan. Pesen Cornelian & Raen hakin samalla kun nama juoksentelee ympariinsa. Hakin pestya kun tytoilla on viela leikkiakaa jaljella, istun takaisin sohvalle ja katselen Criminal Mindsia. <-- Tama tulee toistumaan paivan mittaan.

1.06: Ajastin piippaa; tytot takaisin hakkiin, ja on Festerin vuoro. Festerin hakki tulee pestya ja Netflix on paussilla kunnes hakki on pesty. Fester santailee ympari olohuonetta.

2.06: Ajastin piippaa taas, ja on Festerin vuoro menna takaisin hakkiin niin etta voin ottaa Samin ulos. Sam kompii iloisena hakistaan ja pesen senkin hakin, samalla tulee silmailtya sarjaani.

3.12: Post rat playtime rookitauko.

3.16: Siivous saa luvan alkaa. Spotifysta vahan Apers'ia soimaan ja askel kohti tiskiallasta.

5.15: Siivous saa luvan paattya; Robert on tullut toista. 2 tuntia himo tiskausta. Ei paha!

5.30: Post siivous rookitauko.

5.38ish: Hyva hetki istuutua alas Robertin kanssa ja katsella vahan telkkaa koneelta. Youtube viihdyttaa.

6: Rottien puuron aika. Rottien sisainen kello on saadetty tahan aikaan koska tahan aikaan aina alkaa pienet kadet tarttumaan hakinkaltereihin ja nenat nuuskuttaa ja silmat kirkastuu :D Fester varsinkin heittaa hepulit jos ei puuro saavu tiettyyn aikaan :D

6.10: Pikavisiitti pihalle ja sen jalkeen ruoan teko. Robert lammittaa jotain mikrossa. Mina laitan vegaanikalafileen uuniin, revin lehtikaalia ja keitan riisia. Olipa harvinaisen terveellinen ruoka :P Samalla tuli katsottua uusin jakso It's Always Sunny In Philadelphiaa.

6.30: Jalkiruoka! Minttusuklaajatskia. Lisaa telkkaa.

Ja sit tuossa katottiinki vaan kaikenlaisia klippeja ja sarjoja kunnes joskus 10.30 tuli nukahdettua sohvalle Curb Your Enthusiasmin saattelemana. Ite herasin 10.54 ruokkimaan rotat ja peittelemaan niitten hakit. Robert jai sitten viela sohvalle nukkumaan, ei ollut kuulemma tarpeeksi energiaa nousta tasta ja suunnata makuuhuoneeseen pain :D Kavin pesemassa hampaat ja sen sellaset ja kommein sankyyn, mutta teki sitten mieli lukea niin luin kahteentoista asti Preacheria. Kahdeltatoista sammutin valot ja yritin nukkua, mutta 25 minuuttia kerkesin pyoria pimeassa eika edes enaa vasyttanyt, niin laitoin valot takaisin paalle ja nappasin sarjakuvan takaisin kateen ja luin kunnes kello oli 1.20 yolla ja Robertkin paatti tulla sohvalta mun viereen. Sit olikin jo aika nukkua ja talla kertaa unikin tuli ja nopeaa :D

Sen pituinen se. Tanaan nukuin myohempaan ja vituttaa, mutta oma vika. Mitas menit lukemaan sarjakuvia yomyohaan? MUT KU SIINA OLI SELLANEN STOORI CASSIDYSTA JA NYT SE ON IHASTUNU TULIPIIN JA lsengslkhnlsk. "when are they going to bang?" on mun kysymys.

Morrrrjens.

No comments:

Post a Comment