Sunday, February 14, 2016

I need you to be one of the good guys.

Blooo. Robertilla oli kuumetta eilen :/ Ehdotin etta se lahtis toista aikasemmin, mut ei se sit lahtenykkaan. Siella se oli tulipunasena sohvalla pienena pallerona kattomassa Simpsoneita kun tulin kotiin eilen. Syotin sille sarkylaaketta ja mehujaata. Se heras tana aamuna aikasemmin mittaamaan kuumeen, silta varalta etta jos se jaiskin kotiin toista. Ei ollu kuume kylla kauheesti laskenu, muuta kun asteen verran (Fahrenheiteissa siis.) Mutta Robert paatti ettei se soita toihin. Sit kun heratyskello soi uudestaan, talla kertaa niihin aikoihin kun normaalisti pitaa nousta, ei sen otsa ollu enaa tulikuuma. Se ei mitannu asteita, mutta koska sen naama ei ollu enaa tulessa, paatti se lahtee sit toihin. Oli kuulemma jo vahan parempi olo. Robert harvemmin sairastuu, ja jos sairastuu niin sille tulee nimenomaan kuume ja se kestaa sellaset 12 tuntia. Mulle taas ei tuu kuumetta koskaan, ja jos jotain tulee niin se on sitten alilampoa. Mutta senhan nyt korjaa aika helposti, kunnolla vaan vaatetta paalle tai kuumaan suihkuun. Robert sai luvata etta lahtee aikasin toista tanaan jos tulee yhtaan huonompi olo. Ei se varmaan lahe. Tavallaan toivon ettei nii sit paasen sen kyydilla kotiin :D Ajattelin etta jos silla on viela vahan huono olo niin voisin tarjota sille pho'n <3 Soppa on aina hyva laake tallaseen :)

Luin Preacherin loppuun ja nyt harmittaa koska en tiia millon Robert saa lainattua kakkos voluumin :(:(:(:(:(::(:( Jai vahan kysymysmerkkeja. Ja ilmeisesti Cassidy palaa viela kuvioihin :D:D:D Robert ei oo ite viela edes alottanu tan lukemista vaikka sanoin et se voi lukea sita kunhan jattaa mun kirjamerkin niin tiian ite etta missa oon :D

Tympii vahan koska eilen sain 80 palkaks, mutta siita on jaljella vahan yli 40; rotan ruoka makso melkeen 14 dollaria, niin siina piti rikkoa yks kakskymppinen, sit kavin itelleni ruokaostoksilla (nuudelisoppa, capresepatonki ja tabouli) ja siina tuli rikottua toinen :/  Sit myohemmin vasytti ihan hirveesti, niin kavin ostamassa tuosta food courtin (tai Tytti kerto etta naa on suomeks joko ravintolakyla tai joku muu, mut en nyt muista mika se toinen oli :D ravintolakyla on kylla aika lepposa!) kioskista jaakahvin. Sit en enaa viittiny laskee rahojani ku aattelin etta alkaa muuten masentaa. Ostinpa viela tupakkaa kotimatkalla. Jatin isot rahat kotiin tanaan mun "pankkitilille" ettei tuu kaytettya kaikkea. Bussiin oli rahaa ja on viela vitonen taskussa eilisesta palkasta. Tanaan tuli 56 dollaria, isot rahat aattelin taas laittaa jemmaan, mut mulla ei oo mitaan ruokaa mukana taaskaan niin joutuu lahtea vahan tuhlaamaan. Oh well.

Sain muuten eilen ystavanauhan pomolta! En tiia kirjotinko siita. Kiva pieni lahja :) Mustavalkonen, sano etta saa vaihtaa toiseen jos ei varit miellyta ja tossa oli yks missa oli bi-lipun varit (lila, sininen ja pinkki) johon oisin vaihtanu, mutta se tuntuki jotenki torkeelta, vaikka se sanoki etta saa vaihtaa. Tai siis etta kun se ite valitsi tan mulle ja varit mista se aatteli etta tykkaan niin halusin nayttaa etta arvostan eletta ja sidoin sen jo ranteen ymparille. Ei mustavalkosessakaan mitaan vikaa oo :D Tosin vahan kylla nyt harmittaa kun oon halunnu jotain bi-lipun vareissa olevaa. No joo.

Perjantaina oli yks keikka mille olisin halunnu mut katottiinki sita Ash vs. Evil Deadia koko paivan. Vaha harmitti kylla koska Peach Kelli Pop on <333333333333 Mut ei mulla ois ollu itella varaa nii vaha torkeeta yrittaa raahata Robert jollekki keikalle mika sita ei kiinnosta yhta paljo ja viela pistaa se maksamaan siita. Niin etta harmittelu on turhaa. Tanaan ois sit City Mouse Tower Barissa, mut jos Robertilla on huono olo niin ei viitti menna. Sit kun silla on toitaki huomenna nii ehka se ei halua. Ja jos ei Ryan oo ovella niin sit en varmaan paase sisaan ku on noi henkkarit eraantyny :D Naapurinki bandi soittais, tai yks niista sen monista, ja tata versioo en oo viela nahny livena. No, kattoo nyt. Ihan mielellani istun kylla kotonakin.

Nyt tosin istuisin mieluiten tuolla vessassa koska alkaa olla sen verran kusihata. Morrrjens.

No comments:

Post a Comment