Saturday, February 6, 2016

Paska viikko.

Blaaaaaaargh. Piti menna toihin joko eilen tai tanaan, mutta arvaatte varmaan miten kavi? Se akka ei viitti vastata mun viesteihin tai puheluihin. Miks edes sanoa "miten ois perjantaina tai lauantaina?" jos ei sit edes viitti ottaa yhteytta tai vastata mun yhteydenottoihin?! Ihan varmasti tanaan sit jossain vaiheessa vastaa ja pyytaki huomiseks toihin. Tottakai meen jos se pyytaa, mut vituttaa koska olin jo kerenny hautoa vahan muita suunnitelmia. Ei mitaan sellasta mihin oon jo kerenny lupautua, mita ei voi perua, mutta kuitenki.

Tama mun huomisen suunnitelma oli siis menna tonne Tiger!Tiger!iin Robertin kans kaljalle ja kattoo niitten isolta ruudulta Puppy Bowlia :D Kerranki joku paikka nayttaa Puppy Bowlin Superbowlin tilalta :D Yleensa oon kattonu sen tv:sta mut nyt ei meilla enaa nay tv, niin aattelin et ois kiva menna vaikka yhelle ja kattoo kun koiran pennut "pelaa" futista :D Ja kaikista tilauksista menee osa jollekki koirakodille! Ois sen verran rahaa kortillaki etta voisin ostaa ainaki yhden tai 2 kaljaa, tai jonkun ruoan jos mielummin ottaisin jotain muuta. Siellahan on nimittain aika herkut ruoat! Robertki tulis sen verran aikasin toista huomenna etta kerettais just sopivasti! Jos nyt kaykin niin etta meenkin toihin huomenna, niin Puppy Bowl nakyy netissakin. Siina se tyopaiva menee sitten Puppy Bowlia seuratessa netin valityksella. Vituttais kylla olla huomenna toissa koska Superbowl sunnuntaina on ilmeisesti tosi kuollutta ostoskeskuksissa ja muuallakin. Ihmiset taalla ottaa ton paskasportin melko tosissaan. Ma haikailen ens vuoteen kun tuo meidan joukkue toivottavasti vihdoinki painuu helvettiin taalta niin ei tarvi kuunnella kenenkaan juttuja niista.... :D

Sekin on arsyttavaa etten oo saannu lahetettya mun mitaan noita papereita Suomeen tonne maistraattiin koska joka kerta kun on pitany menna mun kaverin luo printtailemaan (ja sen on pitany muutenki pienentaa yks mun mekko ja korjata mun laukku :/) niin se on perunu syysta tai toisesta. Ihan legit syita, ettei tassa nyt oo mistaan sellasesta kyse, mut sita vaan et voin sanoo tervemenoa vaan mun unelmille siita liikkuvaan passilaitteeseen menemisesta koska se on nyt 9 paiva ja nyt on jo 6 paiva ja hahahahaha, etta saisin mitaan lahetettya Suomeen kolmessa paivassa. Plus se kasittelyaika. Eiks siinaki mee jonku aikaa? Posiitivista on se, etta nyt tiedan miten mustakin tulee taas aanestaja. Loysin sen larpakkeen niin laitan sen menemaan noitten muitten lappusten kanssa. Sitten joskus kun saan nama helvetin laput printattua. En oo aanestany kymmeneen vuoteen...Ruotsissa asuin kun ekaa kertaa aanestin, piti ajaa Varnamoon aanestamaan presidenttia. Taalla se on onneks vaha lahempana toi aanestyspiste, ku se on Balboa Parkissa ja sinne nyt pyorailee 15 minuutissa.

Robert lainas Preacher-sarjakuva kokoelman. Ensimmaisen kirjan, ja siina on joku 12 numeroa. Mietin kumpi ehtii lukea sen ensin. Siella nayttais ihan kivalta pihalla, ja ajattelin et sitahan vois pyorailla jonnekki ja menna lukeen. Ajattelin niin, mutta tiian etten oo lahossa yhtaan mihinkaan. Paitsi ehka Taco Belliin syomaan koska on vaha heikosti ruokaa ja mun rahoilla ei kylla kayda ihan ruokakaupassa asti valttamatta. On siis lahjakortilla viela reilusti katetta :D

Alotin eilen vessan siivoamisen. Sain ammeen pestya ja lattian lakastua. En viittiny mopata viela, koska siina ammeen juurella on kaikkee paskaa mika pitaa erikseen jynssata, ja aattelin etta se vaan likaa sita lattiaa enemman. Tosin oli ehka huono idea nyt alkaa peseen vessaa koska kun pesen rottien hakit, nii lattialla tulee taas olemaan niitten napuja, papanoita ja paperin palasia mitka joutuu taas lakasemaan. Mut eihan se nyt oo niin iso homma vaha heiluttaa harjanvartta.

Lisaa vitutuksen aihetta lisas eilen se, etta oltiin vahan myohassa vuokran kanssa koska Robertilta oli just peritty automaksu (enaa vuosi jaljella ja sit sekaan ei oo mikaan ongelma, puh!) ja aalio LandLordi ilmesty meidan ovelle. Se koputti kerran ja jamahdin koska kuka nyt koputtelee meidan oveen perjantai iltapaivana kesken kaiken? Ei kukaan. Sit yhtakkia sen paskiaisen silmat nakyy postiluukusta. MIKS PITAA KATTOA TOISTEN ASUNTOON TOLLEEN? Jos et kato ikkunasta (mita se ei koskaan tee, kiitos kun sen verran edes kunnioitat toisten yksityisyytta) niin ala kato sielta luukustakaan. Se on ihan alyttoman invasive kattoa jonkun toisen kotiin tolleen. No sit katoin ite ikkunasta ja ensin aattelin et siella on joku random vanha seta ja vahan raotin ovea ja se oliki tuo matapaise. Valitteli sita kun ei ollu saannu meita puhelimitse kiinni (vaikka oon sille soittanu kerran ja jattany meidan kotipuhelinnumeron) ja etta vuokraa pitais maksaa (sanoin etta vuokra tulee illalla, ja niin se tulikin. Robertin piti tosin vetaa miinukselle ja multa ei herunu ku kuuskymppia vuokraan, kiitos paskojen tyovuorojen) ja etta antaa uus numero. Toivotaan etta se nykyaan soittaa sitten vaan eika ilmaannu tolleen ovelle. Toivon ettei se nahny mitaan rottien hakkeja kun se tolleen stalkkas luukun raosta, mutten usko etta naki. Ainakaan se ei ovenraosta kun avasin sille nahny mitaan, siks just raotin vaan vahan, ja rotat oli nukkumassa ja hiljaa silla hetkella. Huh. Voi vittu ku arsyttaa tollanen kurkkiminen. Jotain kunnioitusta ihmisten yksityisyytta ja kotia kohtaan kuitenki. Jotku ehdotti etta voisin liimata jotku pelottavat silmat tohon luukuun, mut nyt mietin etta toimisko se, koska meilla ei oo sellanen samanlainen luukku ku suomalaisissa asunnoissa, et se nostetaan ylos se lappa. Meilla on nimenomaan vaan sellanen lappa joka heiluu edes takas ja ne postit vaan tyonnetaan siita lapi. Se lappa siis kaantyy sisaan pain.

Jaa jaa. Tanailtana vois ottaa vaikka rennosti. Robertin pitaa aikasin toihin. Vois kattoo tv:ta. Tuntuu ettei olla vaan istuttu ja kyylatty tv:ta hetkeen. Nyt haen Cornelian tanne sankyyn seuraks ja katon vaha Criminal Mindsia. Jospa se paiva tasta vahan lahtis iloisimmissa merkeissa kayntiin.

2 comments:

  1. Aika törkeetä! Hitto mikä ukko !

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpa! Ajattele nyt jos vaikka oisin hillunu taalla alasti niinkun sita omassa kodissaan voi teha jos silta tuntuu? Nyt teippasin tohon paperin palasen etta posti voi tulla siita lapi viela mutta ettei kukaan pysty tirkistelemaan!

      Delete