Wednesday, February 24, 2016

Plasma.

Robert kavi luovuttamassa plasmaa tanaan koska sen palkka ei tuu kun vasta myohemmin ja oli vapaapaiva tanaan ja ei tehny mieli istua kotona koko paivaa. No, ei me kylla nyhjattykaan kotona, koska siella plasmahelvetissa meni 3,5 tuntia, koska se oli Robertin ensimmainen kerta luovuttajana. Mutta viiskymppiahan siita rapashti, ja silla viidella kymmenella paasi vahan rilluttelemaan ja herkuttelemaan. Eli hyva vapaapaiva. Tosin nyt ukkoa hieman heikottaa :/ Mutta nukkumaanmenoaikahan tassa alkaa olla muutenkin ja sanottiin sielta etta jos heikottaa niin pitaa menna makaamaan.

Koska Robertista ei oo nyt hirveesti seuraa ja se on ollut koomassa ruokailusta asti mika oli jo 3,5 tuntia sitten (selva teema meneillaan) niin paatin kayttaa aikaa hyvakseni ja varjata hiukset uusiks. Nyt on mustat ku Jesse Custerilla taas, uuh ;D Ilman mitaan kaljuilta laikilta nayttavilta juurilta tai inhottavan ruskeilta ja kuluneilta nayttavilta kohdilta. Sopivasti ennen perjantaita. Meidan piti vahan siivota yhdessa tanaan mutta meni nii kauan siella plasmahommassa etta sit teki vaan mieli tehakki jotain eika vaan olla kotona hikoilemassa lattioita jynssaten. Pitaa sit siivota vaha enemman huomenna, mut ei se mitaan. Perjantaina sit loppu rutistus + jotain pyykkia ja rottien jutut.

Pomo on perseesta taas jalleen kerran eika viitti kertoa mulle millon meen toihin ja veikkaan etta se on se lauantai/sunnuntai kombo taas. Ja se tietaa etta mulla on pippalot perjantaina, niin vahan kylla vituttaa jos tarvii menna lauantaina toihin. Toki meen, koska tassahan pitaa vuokraaki maksaa kohta, mutta ottaapa kylla vahan paasta tarvia nousta aikasin heti seuraavana paivana jne. Sita paitsi, Robert on sillonkin vapaalla. Mutta mitas sita valittamaan asiasta, tyot on aina toita. Arsyttaa vaan miten surkeesti se ilmottelee asiasta jne. Eihan siita nyt oo sit kun viikko siita kun olin viimeks toissa, etta ainakin semi saannollisesti on tullu nyt naita vuoroja. Toivonpa vaan ettei tarvi ootella sitte toista viikkoa lauantai/sunnuntai vuoroja varten, etta tulis vahan aikasemmin vuoroja. Niinkun keskella viikkoa jne. Jotenki tuntuu etta yhtakkia tasta tyosta ei oo mitaan hyotya. Ensin tuntu etta siita oli; Robertin ei tarvinu kuluttaa kahden viikon palkkaa vuokraan, ei oltu laskuissa jaljessa koska pystyin antaa edes jonkun verran rahaa vuokraan/laskuihin. Nyt Robertin piti vetaa tili yli vuokraa varten koska mulla oli surkeat 60 dollaria antaa sita varten, ja sen edellinen palkka meni KOKONAAN niitten miinukselle vetamisen maksamiseen. Koko viime viikon palkka meni siihen. Ja nyt tama palkka mika tulee tanaan vie vihdoinki plussan puolelle, mutta kohta on taas aika maksaa vuokra eika oo varmaan sitte varaa maksaa tata nettia tai mitaan muuta koska wah wah waahhh....Talleen taa nyt sitten ilmeisesti menee. Sunnuntai on muutenki 7 tunnin paiva. Ihan vitun perseesta. Pitaisko vaan sanoa etten voi olla sunnuntaisin toissa? :P  Sit ehka saisin perjantain sunnuntain sijaan :D En tiia miks se ite tykkaa olla siella perjantaisin, luulis etta silla on jotain parempaa tekemista, mutta ilmeisesti ei.

EEEIIII Nyt alko niin vituttamaan etta tama sai nyt olla tassa. Huoh. Ehkapa ma meen vaan nukkumaan, kun tuo mieskin tuossa kuorsaa. Toivottavasti silla on parempi olo huomenna, ja toivottavasti....en tiia. Mita sita nyt toivoa tassa kun valittelen taalla niin usein tasta tyokuviosta. Etta se asia paranis jotenkin? Joopa joo.

2 comments:

  1. suomessa ei kyllä saa mitään rahaa mistään luovutuksista, kai sieltä sit jotai sämpylää saa jälkeenpäin. ite en kai ees saa luovuttaa ku on niin bad blood, luovutatko sä ? (spr kyllä varmaan repii niistä veristä hyvät rahat kun myy sairaaloille)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei taallakaan saa pelkasta verenluovutuksesta, mutta plasman luovutuksesta saa koska ne luovutuskeskukset myy sita sitte sairaaloille ja ties mille laaketieteellisille labroille jne. Ma en luovuta koska ei oo mitaan sosiaaliturvatunnusta tms. Tai, en tiia, verta varmaan sais kylla luovuttaa ilmanki, mutta plasmaa ei.

      Delete