Monday, September 26, 2016

Naita luonnon ihmeita taas...

Tahan valiinhan voi taas heittaa vaha muutaki! Taalla on 36 astetta. Ensin tuli syksy, ja nyt kesa on tehnyt comebackin. What gives? Awesome Festin aikaan oli aika kylma, ja ihmiset valitteli sita kun yleensa on tosi lammin siihen aikaan, ja kaikki out of townersitki sano etta yleensa on paremmat kelit. Olin jo housutki kaivanu esille kaapista, ja muutamana iltana oon kayttany jo sukkahousuja. Mutta se siita :D Eilen olin toissa ja ilmastointilaite oli rikki, nii siina oli sit aikamoista hikoilemista, ja ku aurinko paistaa suoraan siihen tiskille kivasti. Meilla on lemmikkihiiria kolme kappaletta toissa, ja sain sitte siina valilla pitaa huolen ettei niille kay huonosti. Vuorotellen siirsin tuuletinta itteeni pain ja valilla sitte hiiriin pain, ja kavin hakemassa jaata niille aina sillon tallon. Nyt ne on tosin pomon luona hoidossa siihen asti etta ilmastointi on hoidettu kuntoon. Minka piti olla tanaan, mut ei sitte. Huomenna vasta. Sain huomiselle tyovuoron, mietin etta onkohan tiistain tyyppi paattany olla tulematta ku ilmastointi ei toimi :P Ei se mitaan, ma meen mielellani :D Mitas nyt pieni 7,5 tunnin hikoilu haittaa :D Ja ei tarvi murehtia niitten hiirien olotilaakaan, niin voin kayttaa tuuletinta omiin tarpeisiin koko paivan. Vahan tosin hirvittaa etta miten meidan rotat parjaa ku Robertki on toissa huomenna. Mutta ollaan me ennenki parjatty! Ja tanaan taalla sisalla ei oo ollu niiiiiiin hirveen kuuma kuitenkaan (tosin nyt alkaa vaha kylla tuntua kuumalta.) Mutta laittaa vaan niille jaapullot aamulla ennen ku lahtee, ja kattoo etta tuulettimet pelaa jne. Kaskee Robertia ruiskuttamaan vaha vetta niitten paalle aina valilla spray pullolla ja vaihtaa ne jaapullot. La Mesassa tosin ei kuulemma oo yhta kuuma ku taalla, mika on aika yllattavaa, koska se on aina toisinpain. Huomiselle on luvattu 38 astetta. Ulkona on tosi pilvisen nakosta ja siella on tuullukki (mut se on sellasta Las Vegas-tuulta, eli sellanen lammin honkays suurinpiirtein. Kuvittele etta joku honkii sun paalle) niin mietin etta pamahtaakohan siella taas yolla. Pieni sade vois piristaa, mutta se ois todennakosesti sit sellasta tropiikin tunnelmaa, eli ois ihan hirveen kosteaa ja nihkeeta ja yokottavaa.

On se, ku tanne pitaa tulla selittelemaan saatiedotuksista. Mutta kun ne nain vaihtelee yllattaen niin on kait siina jotain kertomista :D Hyyh. Inhottavaa ku mun ainoat puhtaat shortsit on sellaset paksummasta kankaasta ja ne ajautuu aina haaroihin ja persvakoon, eli ne on jo siina mielessa tosi hikiset shortsit. Mutta nyt ois sitten kuukautiset myos tiedossa niin sehan vasta riemun nostatta haarojen valissa ku nyt sitten viela lisaks saa kulkea hikinen ratti housuissa. AH IHANAA. Hamehan nyt ois mutta niistaki on puhtaina vaan ne erittain lyhyet vaihtoehdot tai sitten ne vaaleanvariset, eika kumpikaan houkuta oikeen just nyt naina seuraavana kolmena paivana :P Yhyyyy. Siita tuliki mieleen etta oon unohtanu kayda apteekissa hakemassa ens kuun pilsut. Soitin jo lauantaina apteekkiin mutta enpa oo vaan saannu aikaseks menna sinne asti.

Keskiviikkona pesista kattomaan. Ou jee. Ilmaseks paasee taas ku kaverilla on kausikortti tms. Oispa taas jotkut hyvat paikat. Dodgersia vastaan. Talla kertaa jos kerran tarjotaan niin tilaan ne helvetin nachot koska ne naytti nii hyvilta ja ku niita vissiin saa sielta mista niita hodareitaki ja ne on vaan niita tortillalastuja feat. nachojuusto. AAHHH. Ku silla kaverilla on joku ruokakorttiki sinne stadionille, nii se aina tarjoo herkutki. Ma vaan en koskaan ota mitaan ku ei sielta saa mitaan vegeystavallista, paitsi nyt sit viimeks tajusin etta nuo nachothan kay. NACHOT.

No comments:

Post a Comment