Monday, September 26, 2016

Blogtember! 26.

Tanaan on kyseessa guest post, ja ma olin reipas ja kysyin jo noin viikon etuajassa etta jospa Jessica tekis mulle guest postauksen! Antaa Jessican puhua!

Heipä hei vaan!

Oon siis Jennyn sisko ja mut pyydettiin tekemään tällanen guest post juttu niin tässä sitä nyt sitten ollaan. Oon aika surkee kirjottamaan sillon kun on ”pakko” kirjottaa että katotaan mitä tästä nyt tulee.
En yhtään tienny että mistä kirjottaisin joten aattelin nyt sitte kertoa vähän näistä meijän keikka hommista jne.
Laitoin vähän My Chemical Romancea soimaan että pääsisin oikeeseen tunnelmaan...


Enivei. Mun ja Jennyn yhteinen harrastus/elämäntapa oli keikoilla käyminen ja tällanen yleinen fangirlaus ja käytiin etenkin Tanskassa useesti keikoilla koska se nyt sattu olemaan niin lähellä ja kaikki hyvät bändit tuli aina sinne. Ensimmäinen keikka millä itseasiassa siellä käytiin oli just MCR. Ei sillon vielä tiietty oikeen mitään näistä keikka hommista niin me lähettiin suoraan kotiin keikan jälkeen, jos nyt oikein muistan, meijän vanhemmat ootti meitä sen keikan ajan ja ajoivat meijät sinne ja takasi.
En nyt muista että mikä seuraava keikka ois ollu mutta pikkuhiljaa alettiin jäämään keikkojen jälkeen aina sinne keikkapaikalle hengailemaan ja alettiin tapaamaan näitä meijän idoleita ja se oli ihan super mahtavaa sellaselle 15 vuotiaalle tyypille ja varmasti 19 vuotiaalle tyypille myös.
Vaikka oli tosi kivaa päästä kavereidenki kans käymään joskus keikoilla, oli musta silti aina kivointa mennä Jennyn kans kahestaan koska musta aina tuntu siltä että meillä kävi niin hyvä tuuri ku oltiin kahestaan. Tavattiin aikalailla AINA ne bändi tyypit ku oltiin kahestaan liikenteessä.

Mun henkilökohtainen suosikki on kuitenki ku oltiin meijän yhteisen kaverin Csillan kans Kööpenhaminassa kattomassa sellasta bändiä ku The Blackout. Jenny ja Csilla oli edellisenä iltana ollu kattomassa niitä muistaakseni Malmössä ja nää tyypit oli kutsunu ne niitten bussiin hengailemaan ja kaikkee tällasta kivaa mistä en oo yhtään katkera (syy miks en ite ollu siellä oli se etten halunnu istua yksin bussissa, jep, tuntuu aika naurettavalta näin vuosia myöhemmin). No kuitenki, nää tyypit sitten kutsui Jennyn ja Csillan niitten seuraavan illan Tanskan keikalle ja laittoi niitten nimet vieraslistaan, Jenny pyysi että laittavat munki nimen koska en todellakaan olis antanu itelleni anteeks jos olisin jättäny väliin sen.
Mentiin sitte sinne ja päästiin sisälle ja keikka oli super hyvä koska oltiin ihan siinä lavan eessä ja se lava oli tosi matala, melkein sain mikrofoonista päähän pari kertaa itseasiassa.
Tämän keikan jälkeen sitte nää tyypit tuli juttelemaan ja käski meijät backstagelle niitten kans ja mehän mentiin! Muistan että olin vähän flunssassa sillon ja join appelsiinimehua siellä. Ois ne tarjonnu kaljaaki ja oisin varmaan saanu juuakki koska olin 16 ja tanskassa vissiin on ihan ok juoda jos on 16 mut en sit viittiny.
Hengailtiin sit siellä ja naurettiin niitten jutuille ja oli ihan super siistii. Sit yks näistä bändi miekkosista halus haastaa Jennyn dance off'iin ja mentiin sitte tanssilattialle, takasi sinne missä se keikka oli, ja Jenny ja tää tyyppi sit veti pienen tanssi kilpailun siinä. En muista kuka voitti mutta muistan että Jamesilla (tais olla sen nimi) oli tosi upeet liikkeet ja sillä oli jopa sellanen paita päällä missä luki ”I am the next John Travolta”. Ehkä se sit voitti.
Se on edelleen yks mun lemppari muistoista tuolta ajalta koska se nyt vaan oli ihan super kiva ilta.

Toinen memorable kerta oli ku tavattiin Wil Francis Aidenista meijän surkeessa pienessä kylässä keskellä kirkasta päivää. Musta vähän tuntuu siltä että Jenny on kertonu tän tarinan täällä jo mutta ihan sama. Oltiin kaupungilla koska Jennyn oksettava ex poikaystävä oli päässy ylioppilaaksi ja kaikki oli juhlimassa kaupungissa. Nähtiin sitte kadun toisella puolella tutun näköinen tyyppi eikä se tod ollu mikään ruotsalainen Sven-Erik kuka siellä käveli kaikessa tatuoidussa komeudessaan. Jennyn ex poikaystävä jäi nyt kyllä toiseksi ku päätettiin mennä lähemmäs tutkimaan tätä tutun näköstä miestä ja sen tatuointeja. Ja kyllä, samat tatuoinnit oli tällä miehellä kun Aidenin laulajalla ja niin me mentiin juttelemaan sille ja se kysy meiltä että oltiinko me tulossa niitten keikalle Hultsfred festareille jonne se oli just matkalla ja harmikseen jouduttiin kertomaan ettei meillä ollu varaa tulla sinne ja näin tämä ihana mies sano että hän laittaa meijän nimet niitten vieraslistalle. Käytiin sit ne Jennyn silloisen poikaystävän juhlat juhlimassa ja melkeinpä suoraan sieltä lähettiin Hultsfrediin päin.
Missattiin kyllä niitten keikka koska ei löydetty sitä telttaa ajoissa mutta nähtiin tämä Wiltsu myöhemmin Kornin keikalla ja kerrottiin sille ettei keretty sinne :( Katotiin sit se Kornin keikka tän tyypin kans ja taas hetken saatiin leijua pilvissä koska elämä oli niin surrealistista ja mahtavaa.

Että sellasta. En nyt viitti enempää kirjottaa ku tää on jo niin pitkä mutta kyllähän näitä tarinoita riittäis!

Ei mulla muuta.

//Jessica/Mandy Dingle/Friend/Laitela

No comments:

Post a Comment