Sunday, September 4, 2016

Blogtember! 4.

Neljas paiva, ja tanaan kyseltiin etta mitas puuhailen talla hetkella. Niinkun etta mika kirja on menossa jne. Ajattelin olla torkea ja kopioida suoraan tuolta alkuperaisblogista nama kysymykset, koska miksei? :D Namahan on tietty englanniks, mutta vastaan ihan vaan suomeks. Eli talla hetkella...

Reading... En lue just nyt mitaan, mika vahan harmittaa, kun oon yrittany lukea tosi paljo tana vuonna. Mulla oottelee tuolla downloads-kansiossa Ultimate Spiderman enka oo vielakaan saannu aikaseks lukea sita. Latasin sen 3 kuukautta sitte....
Playing...Oon soitellu mun ei punkkia-playlistia aika paljo viime aikoina. Siina on kaikkee instrumentaalia. Eilen myos tuli vahan "branched out" siita playlistista ja pistin Osipov State Russian Folk Orchestraa soimaan. Balalaika bileet.
 Watching...  Just sain katottua Desperate Housewivesin loppuun, ja nyt aloin kattoon Devious Maidsia. Alotin eilen toisen kauden. Katotaan jaksanko pysya mukana loppuun asti!
Trying... En jaksa yrittaa mitaan just nyt, haha. Tai, oon yrittany valtella tiskaamista.
Cooking... Hyvin vahan. Koska tiskata pitais ja niinkun sanoin tuossa niin ei tiskaaminen oikeen kiinnosta.
Eating...   Aamupalaa! Oon innostunut kesan aikana syomaan aamupalaa ja vielaki muistan syoda aamusin, paitsi en aina ennen toita. Viime aikoina on maistunu paahtoleipa maapahkinavoilla ja banaaneilla.
Drinking... vetta, niinkun aina, ja nyt viime viikko meni aika kaljasesti, ku jaakaappiin ilmesty 18 pack PBR:aa. Oho. Jaakaappiin ilmesty myos 20 pack Coca Colaa, niin sitakin on mennyt ihan kiitettavasti.
Calling... Minahan en soittele kenellekkaan.
Texting... Enka myoskaan tekstaile.
 Pinning... Enka kayta Pinterestia.
 Tweeting... Enka twitteria.
 Going... Toihin koska on sunnuntai. Muuten nain yleisesti niin en oo menossa mihinkaan. Figuratively and literally.
 Loving... Talla hetkella oon vahan rakastunu Johnny Mathisin Wonderful! Wonderful! biisiin. Hating... sita miten paljo Jeesusteluja taman alkuperaiskirjottajan vastauksissa oli. Hrrr.
Discovering... Taas jalleenkerran miten helposti masennun kun oon kotona koko ajan.
Thinking... Ajattelen miten kummaa on ku veljen entinen (from a million years ago) yrittaa yhtakkia paasta sen sosiaaliseen ympyraan vaikkei veli edes asu taalla. Yhtakkia sita nakee keikoilla ja bileissa ja on tietenki myos pannu kaikkia veljen vanhoja koulukavereita. Just joo.
Feeling... Nyt niinkun talla hetkella niin tunnen oloni kankeaks. Ja vahan kipeaks. En tiia mista johtuu, vaha kylla tuli pippaloitua eilen kavereilla, mutta onkohan tama pelkastaan sita?
 Hoping (for)... Samaa kun aina; etta asiat jarjestyy ja hyvin. Ei voi muutakaan.
 Listening (to)... Koska tuo playing oli vahan tokero niin laitoin siihen tuon musiikin. Mutta siis paljon on kuunneltu venalaista balalaikamusiikkia ja kaikkee muuta sellasta. Pitais myos kuunnella tuota uutta Descendentsia vaha lisaa ku en osannu viela oikeen paattaa mita mielta olin.
Celebrating... Juhlin sitten kun vuokra on maksettu, koska se meinaa sita etta taas hetkeen ei tarvi murehtia sita :D
Smelling... Syksy alkaa tuoksua pihalla. Ilma kylmenee.
 Thanking... Kiitan eilisten bileiden jarkkaajia. Olipa kiva tapa paasta festaritunnelmaan, vaikkei oltukkaan menossa festareille tana vuonna!
 Considering... Etta pitais varmaan lopettaa korvakorujen tekeminen kun ei ne edellisetkaan oo viela mennyt kaupaks.
Starting... Just nyt niin mun pitaa alottaa rottien hakkejen peseminen. Se kuuluu sunnuntai aamuihin. Finishing... Finishaan nyt tan postauksen niin paasen alottamaan taman paivan siivoamalla rotskujen hakit, laittamalla niille ruokaa (ne joutuu syoda munakasta tanaan koska ruoka loppu eilen), kaymalla suihkussa ja laittamalla naaman kuntoon. Toivotaan etta on kiireinen paiva!

No comments:

Post a Comment