Monday, September 12, 2016

Blogtember! 11 & 12.

Eilen haluttiin tietaa ketka on mun lemppareita instagramissa ja keta suosittelen etta kaikki seuraa. Oon vahan tylsa, koska en seuraa oikeen ketaan julkkiksia tai ketaan sellasia. Ainoat sellaset keta seuraan on Arnold Schwartzenegger, Alton Brown, Jordan Schlansky Team Coco jjjaaa Nerf Herder. Ja niitten laulaja Parry Gripp. Se postailee aina kivoja elainjuttuja :D  Tykkaan enimmakseen vaan seurailla kavereita. Myos "julkkis" elaimia seuraan, esim. Marty Mouse House ja Joe Joe the Capybara. Tallasia :D Otetaanpa muutama suositus nyt sitten:

Kitty Gram eli meidan liikkeen oma tuotemerkki. Ei tosin kaikille meidan omille tuotteille, mutta pehmoleluille ja kaikelle kissa-aiheiselle mita meilla myydaan. Kitty Gramin tulot menee saastoon, jotta saadaan avattua elainkoti! Kitty Grameja voi tilata netista ja niita toimitetaan joka puolelle maailmaa :)

Handmade Market tama on sitten itse se liike missa oon toissa. Taalta nakee kuvia kaikista kivoista jutuista mita meilta loytyy. Myos meidan kaloista :D

Free Flight Exotic Bird Sanctuary on lintukoti taalla San Diegossa (vai onks se technically jo Del Mar? Ihan sama) jossa asustaa kaikennakosia ja varisia upeita lintuja! Taalla tykataan kayda syottamassa lintuja ja juttelemassa niille ja silittelemassa niita. Kiva paikka, ja naiden kuvat piristaa aina paivaa!

Penguin the Magpie kertoo villista naakasta, joka yhtena paivana rakastui ihmisperheeseen ja paatti jaada niiden lemmikiksi. Kuvat on ihanan hellyyttavia. Penguin on nyt tosin lahtenyt omille teilleen. Ennen se palasi aina kotiin, mutta nyt Penguinia ei oo nakynyt hetkeen.

Marty Mouse House kolmen veikean rottaherran seikkailuja. Veljekset Fibbs, Wimbley ja Milo keksivat vaikka mita!

Clovenhoof Taxidermy kauniita kasintehtyja elainjuttuja. Eli siis taytettyja elaimia ja koruja. Itse omistan rotan kapalasta tehdyn kaulakorun. Eettisesti hankittu kaikki elaimet ja niiden osat, tietenkin.

Siina nyt oli jotain.


Taman paivan prompt oli etta mita luetaan just nyt, mita tuli viimeks luettua ja mita haluaisin lukea!

Viimeisin lukemani kirja oli Holocaust. Nimesta voi varmaan paatella etta mista oli kyse. Oikeiden tapahtumien keskella on myos fiktiivinen tapahtuma, kahden perheen kohtaaminen vuosien varrella. Juutalaisperheen kohtalo, seka eraan nuoren natsin matka ylennyksiin. Aika ahdistava kirja, mutta ihan ok.

Just nyt en lue yhtaan mitaan, ja se vahan harmittaa. Latasin toukokuussa Marvelin Ultimate Spidermanin, mut en oo vielakaan saannu aikaseks alottaa sita. En tiia miks. Oon jo kauan vaahdonnu siita miten paljo haluan lukea sen, ja nyt kun se on ollu koneella jo jonkun aikaa, niin en oo vaan saannut aikaseks avata koko hommaa. Mitaan kirjojakaan en oo avannu hetkeen. Mitkaan kotona olevat ei oo nyt kauheesti kiinnostanut myoskaan.

Kirja jonka haluaisin lukea...jaa'a. No, tuossahan on tuo Ultimate Spiderman. Haluaisin myos lukea Crossed-sarjan, koska Garth Ennisilla oli sormensa pelissa. Sit haluaisin lukea myos Mask-sarjan kolme/nelja ensimmaista albumia. Ja vaikka mita Star Warseja. Onhan naita. Kirjojaki on joku miljoona minka haluaisin lukea, mut nyt ei edes muistu mitkaan nimet mieleen. Yleensa kaikkia autobiography juttuja ja sellasta.

Huomenna varmaan sitten palaa blogtember paivittaiseen paivitykseen. Ja talleen totally unrelated nii, jee, ylihuomenna palaa South Park ruutuun :D

No comments:

Post a Comment