Monday, September 19, 2016

Blitzkrieg!

Nyt teen niin etta blogaan vahan tavallisista asioista for a change, niin ei ehka tuo blogtemberkaan tunnu niin jaykalta. Sellasta etta viime yona oli ihan JARKYTTAVA ukkosmyrsky. Ja ma nyt oon kuitenki kasvanu Suomessa ja asustanu Ruotsissa, missa ukkosmyrskyt kuuluu kesaan ja niihin on tottunu. Mutta en oo ikina elaessani, en edes Suomessa tai Ruotsissa asuessa (ja meilla oli Suomessa peltikatto josta lahti sellanen aani myrskytessa etta huuh) kuullu mitaan niin kamalaa.

Tiiaatteko joskus kun unessa kuulee jonkun aanen ja sit heraa siihen ja luulee etta se aani tuliki jostain oikeesti? Herasin sanoin kuvailemattomaan aaneen, ja luulin etta se tuli mun unesta. En siis oikeesti osannu kuvailla sita aanta mitenkaan jarkevasti. Kello oli 3 aamulla. Sit kuulin etta jonkun auton halytin piippas, ja ajattelin etta voi paska, joku autovaras siella hiippailee. Pistin silmat kiinni ja joku valo haikas silmiin niin avasin ne ja ajattelin edelleenki jotain autovarkaita, etta nyt ne hiippailee ihan pihallaki. Kuinka ollakkaan, se sanoin kuvaamaton aani yllatti. Tiesin heti etta kyseessa oli ukkonen, ja arsyttavan Avon-tadin saapuheet eilen kun olin toissa muistu heti mieleen. Olin sanonu sille etta saatiedotteen mukaan La Mesassa piti ukkostaa illemmalla, mutta etta ma olisin kotona jo sillon etta ei se varmaan tuu tanne meille. No se oli tuossa ihan tan talon paalla, siis IHAN PAALLA. Kuulosti silta ku North Parkia ois pommitettu. Niinkun jo sanoin niin en oo ikina kuullu noin kova aanista jyrinaa. Se oli siis oikeen pelottavaa. Robertki heras sit ja oli ihan hamillaan, ja sanoin heti etta siella on ihan helvetinmoinen ukkonen meneillaan. Koko kamppa valkky salamoista. Niita iski useampi maahanki. Tassa jossain lahella oli iskeny salama maahan. Makes sense, koska se tosiaanki kuulosti silta ku se ois ollu ihan tassa paalla. Jyrisi niin kovaa etta useampi auto alko huutamaan, ja jossainpain North Parkia oli rakennuski varissy kuulemma, ku salama iski maahan. Yhtaki salamaa seuras sellanen ihan jarkyttava aani niinku taivas ois revenny keskelta kahtia. Osissa North Parkia oli menny sahkot. Meilla ei. Oisin menny vetamaan topselit pois seinista mutta Robert luulee etta naa on taas jotain mun aitin selittelemia juttuja jotka ei pida yhtaan paikkaansa (sori mamma, mutta sulla on aika paljo naita tallasia juttuja :D) ja sit ajattelin siina melkeen kuset housuissa etta no, naurappa sitte ku kone tai tv rajahtaa. Alko sit saataakki vahasen niin menin laittamaan ikkunat kiinni. Mutta ei siella kylla edes satanu kauheen pitkaan, ja heti ku sado alko niin ukkonen siirty kauemmas. En kuullu ku yhen kerran enaa jyrinaa ja yhen salamanki nain. Sit nukahdin ja oon mielenkiinnolla lukenu muitten kokemuksia viime oisesta taivaallisesta ydinsodasta :P Katotaanpa loydanko tahan mitaan videoo tai kuvia netista!

Tasta paikallisen lehden videosta ei kylla kuule etta kuinka hirveelta se kuulosti, eika siina mun mielesta edes jyrissy kun kerran, mutta nakee ainaki miten taivas valkehti. Ja tuo viimenen paikka, tuo Starbucks North Park Wayn ja University Avenuen risteyksessa on tassa North Parkissa. Niinku tuosta North Park Way-nimesta saatto paatella. Jos jatkaa tuon sivun scrollaamista niin nakee ihmiset twitter-paivityksia ja sielta loytyy myos muiden ottamia videoita ja kuvia. Joku vitsaili etta se johtu siita kun meidan futisjoukkue vihdoinki voitti eilen (siis ne ei ikina voita. IKINA.) Huvittavaa on se, etta joukkueen nimi on Chargers ja niitten logo on salama. Sattumaa? :P

Taa ei oo muuten eka kerta kun postailen jostain luonnonilmioista ja linkitan paikalliseen uutisartikkeliin. Kerran sato vahan ja tein just samallalailla. Dorka.

4 comments:

  1. emmä löytäny mitään linkkiä ?? ihan outo tää sivu muuten o_O vihree ym. siis kivannäkönen mut olin jo niin tottunut siihen edelliseen fonttiin ja värimaailmaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuli palautetta etta fontti oli vaikee lukea niin samalla kun paivittelin fonttia, aattelin etta pistetaan koko homma uuteen uskoon :D

      Delete
  2. ...ja toimi se linkki sitten kuitenkin. stupid me kun en osaa vaan käyttää tietokonetta. hieno myrsky, kerran perkingissä koin samanlaista, ja heräsin siihen just jotain 3 aamulla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tiia miks, mut jostain syysta tollanen on jotenki jannittavaa :D Vaikka ehka hieman pelottavaa myos.

      Delete