Monday, September 5, 2016

Blogtember! 5.

Tanaan kysellaan ikimuistoisista synttareista. Heti tulee mieleen muutamat synttarit jotka luettelisin ikimuistoisiksi. Siksi muistan ne ylipaataan :D Kronoloogisesti, tietenkin:

16-vuotissynttarit: Asuin sillon viela Suomessa, ja nama olikin mun viimeiset synttarit siina talossa koska myohemmin sina vuonna muutin pois Suomesta. Meilla oli bandi, ja tietenki piti bandin soittaa mun synttareilla. Sain yhelta kaverilta Powerpuff Girls figuriinit. En tiia mita niille tapahtu. Onkohan niita edes olemassa enaa? Nyt vahan harmittaa. En muista edes nahneeni niita Ruotsissa.

17-vuotissynttarit: Eli Ruotsissa. Mina, silloinen poikaystava ja 2 kaveria kaveltiin ympari meidan asuinaluetta ja nahtiin Jaateloauto. Kaveri joutu juosta alas korttelia saadakseen jatskiauto kiinni. Paadyttiin sairalaan takaportaikkoon syomaan jaateloa ja sit hiippailtiin sairaalan kellarissa. Yks kaveri polli jotain kyltteja sielta. Se oli vahan sellanen klepto.

21-vuotissynttarit: Olin Suomessa kaymassa, ja oltiin Tytin luona juomassa kaljaa ja syomassa sipseja. Tasta illasta on kaikenmaailman typeria kuvia myos :D Tama muistuu mieleen sen takia koska maalailtiin vahan paikoissa missa ei kannata maalailla....ja myos koska satuin potemaan ihmissyopaa jonka sain pissattua ulos myohemmin. Mutta tama paiva oli se paiva kun asian havaitsin. Jannaa!

22-vuotissynttarit: Koska olin taalla kaymassa ja veli + kamppispojut teki mulle kakun :D Ja se oli aikamoista, jabat jotka ei oo ennen kakkuja tehny vakertamassa sellasta vaan etta saisin synttarikakun <3 Ihanaa :D

24-vuotissynttarit: En uskalla sanoa tasta mitaan muuta kun etta hereilla oltiin aamu viiteen ja ne jatkobileet lahti kylla ehka hieman kasista. Mutta kivaa oli kuitenkin! Mut ei ehka enaa koskaan uudestaan.

Ja sit alettiin vanhenemaan ja synttarit ei enaa ollukkaan yhta kivat ku ennen. Nykyaan se on joku baarikierros tms. Oon ainaki pari vuotta ollu joko Tiger!Tiger!issa viettamassa, pelaamassa triviaa tai baarikierroksella. Tana vuonna kokeilin jotain mita en ollu tehny sitten 23-vuotispaivan, eli pidin pippalot kotona. Olivat ihan onnistuneet, mutta ikimuistoiset? Enpa tieda. Ens vuonna sitten taytan 30. Saa nahda etta minkalaiset riennot onnistun jarkkaamaan. Toivon kylla vahan etta joku muu hoitaa sen mun puolesta, kun ne nyt kuitenki on ne 30-vuotispippalot.

Bilddagbokenista synttarikuva joka vuodelta, vuosien 2006-2012 valilta, ou jee!







Ja vuosilta 2013-2016 tallasii synttariselfieita, kiitos tumblrin :P






No comments:

Post a Comment