Saturday, September 10, 2016

Blogtember! 7, 8, 9 & 10!

Vahan nyt jaanny valista taa koska on hieman stressi kerenny painaa paalle nain blogin ulkopuolella eika oo sitten huvittanut kauheesti blogailla! Mutta nyt on hetki aikaa harrastaa tatakin.

Seitsemantena paivana pyydettiin listaamaan asioita jotka tuottaa iloa. Tassa siis muutama sellainen! Ja varmaan jotain perusteluakin saa laittaa, ettei oo ihan tylsaa. Ja naa on sitten tamanhetkisia ilontuottajia!

  • Kun toinen vetaa lahemmas kun mennaan nukkumaan. Nyt kun on ollut stressia niin on ihana nukkumaanmennessa kun Robert tulee ihan lahelle ja heittaa kasivartensa ympari. Tuntuu etta oon pienessa turvallisessa hakissa ja tulee kodikas olo. Pahimpinakin paivina voi silti menna hymy huulilla nukkumaan kun on rakas tuhisemassa korvaan :D
  • Dipit. Mulla on dippausongelma, pahinta luokkaa. Mulla oli eilen 6 dollaria lompsassa. Vaan ei oo enaa. Ostin neljan dollarin dippipurnukan koska teki niiiiiiiiiiiiiiiiiin mieli, ja sit kaks naurettavan pienta sipsipussia koska ei ollu varaa isompaan kalliin dipin takia :D Jos meilla on dippia, niin sita ei valitettavasti ole kovin kauaa. Robert ei edes saannu yhtaan dippia, eika edes edellisesta purkista. Mutta jotain siina on, lohota sohvalla ja dippailla. AAH.
  • Puhtaat lakanat. Kuka nyt ei tykkaa tasta? Meilla putsattiin patja ja vaihdettiiin uudet lakanat hiljattain. Ja ne tuntuu edelleenki puhtailta. Varsinki nyt kun ei enaa hikoilla oisin kun asteet on laskenu. Ei edes haise sellaselle liimalle, milta hiki alkaa haista joskus. Hyyh.
  • South Park. Sita on katottu paljo, ja koska oon sisaisesti sellanen 12 vuotias poika FOREVER, niin jaksan vielaki nauraa naitten pieruhuumorille. Joskus mietin etta mitakohan kaverit ajattelee asiasta, varsinkin kun aika usein tulee juteltua sopimattomasta huumorista yms, niin sitten suljettujen ovien takana naureskelen aaneen sopimattomalle huumorille. Mutta ihminen makin vaan oon, joskus taytyy antaa sisaisen 12 vuotiaan pojan nauraa ettei se kasva aikuiseks!
  • Rotat. Tietenki. Tahan nyt mitaan perusteluja edes tarvita.
Kahdeksantena paivana kehotettiin antamaan pieni kierros kodista. No tama ei nyt valitettavasti onnistu, koska mulla on vaan tuo puhelimen kamera enka oo keksiny viela etta miten saan tanne kuvia koska blogger on paska eika tykkaa kun yritan puhelimella liittaa kuvia tekstiin. Enka oo kokeillu viela kytkea puhelinta tahan koneeseen. Ja taalla on muutenki niin jarkyttavan sotkusta etta ehka joskus kun oon siivonnut taalla niin viitsin tehda tamankin!

Yhdeksantena paivana kysyttiin etta jos voisin menna minne tahansa maailmassa, minne menisin. No, naitahan nyt on vaikka mita paikkoja, ja kun en oo oikeen kaynnyt missaan. Voi kahdella kadella laskea paikat missa oon kaynnyt, ja sormia jaa viela yli. Kiinnostaa aika paljon toistensa vastakohdat; haluaisin kayda trooppisilla saarilla, Polyneesialaiset maat ja kulttuurit kiehtoo, ja lahin missa oon kaynnyt on Havaiji. Ranskan Polyneesia ois kiva, Paasiassaari myos. Myos Melaneesialaiset saaret kuten Fidzi ja sellaset ois mielenkiintosia (veli kavi Fidzilla tana vuonna, oli upeet maisemat kuvista paatellen) ja Mikroneesian alueet. Mutta toisaalta sitten myos, vaikken kylmasta pidakkaan, kiinnostais Kanadan Nunavut, Alaska ja Gronlanti. Arktiset maisemat ois upea nahda ainakin kerran elamassa, ja ehka havaita muutamia jaakarhuja. Australia ois myos kiva koska mulla on sukulaisia siella ja pari hyvaa nettikaveria kenet haluaisin edes kerran tavata kasvotusten. Onhan noita muitakin, pohjois-Afrikka aavikoineen kiinnosti mutta en tieda uskaltaisinko matkata sinne suuntaan anytime soon. Japani, tietenki. Euroopassa oon kerennyt piipahtaa vaan Irlannissa, Briteissa, Saksassa ja Tanskassa, joten siellakin ois riittavasti tutkittavaa. Saksaan ja Irlantiin varsinkin kaipailen uudestaan. Ja jos pysytaan ihan vaan taalla kotona, niin Borrego Springs, Jacumba, Salton Sea, Niland ja Cabazon. Kaikki aavikko"kaupunkeja" missa riittaa kummallista nahtavaa, ja just kaikki tollaset random aavikon erikoisuudet kiinnostaa!

Kymmenentena paivana, eli tanaan olis tarkotus tehda katsaus mun paivaan. Sekaan ei valitettavasti onnistu, koska kamera/blogi yhdistelma blaa. Ja kodin sotkuisuus. Ja sitapaitsi Robert ottaa tuon puhelimen mukaan toihin, niin en edes pysty ottamaan mitaan kuvia. Mutta uskokaa kun kerron ettei mun paivassa oo yhtaan mitaan kiinnostavaa ja todennakosesti kokotan tassa koko paivan pyjamassa (nyt tosin oon jo pukeissa, mutta vaihdan tasta varmaan takas pyjamashortseihin kohta.) Katon varmaan vaan tv:ta ja leikin rottien kans ja teen jotain ruokaa. Paivaunetkin joudun ottamaan jossain vaiheessa. Illemmalla varmaan katotaan vaan South Parkia ja mennaan aikasin nukkumaan. Ei tassa mitaan sen erikoisempia viitsi tehda!

Huomenna saattaa jaada valista taas, koska on toita ja en oo puhelimella saastanyt tota blogtember haastetta, eli maanantaina nahdaan taas!

2 comments:

  1. south park on niin loistava ! ens viikolla alkaa uus kausi, jeijjei :DDDDDDDDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii on :D ootan innolla! tykkasin tosta edellisesta tosi paljo ku se oli vaha erilainen :D

      Delete