Sunday, September 25, 2016

Blogtember! 25.

JESSSS, nykyaan en enaa pese rottien hakkeja sunnuntaiaamusin, niin nyt siina kun ne leikkii on aikaa teha jotain muutaki, esim. paivan blogtember :D Aattelin kattoo jotain elokuvaa, mutten saa millaan paahani etta mita kattoisin. Tan paivan aihe onkin arvostelu jostain, ihan mista vaan. Elokuva, sarja, kirja, levy, ravintola....mita vaan keksii! Ja ajattelinkin siksi nyt arvostella viimesimman sarjan jonka katoin! Elikka Scream Queens.

Sarja kiinnosti koska se yhdistelee kauhua ja huumoria. Sarja oli yllattavan verinen nakyakseen ihan tavallisella tv kanavalla. Jannitysta riitti, ja koko ajan loytyi uusia syita arvuutella etta kuka onkaan kaiken takana. Taa on just sellanen sarja jossa joka viikko epailet eri tyyppia, mika on musta aika hyva juttu. Eipahan ainakaan kay tylsaks.

Sarjassa oli tosi paljon hyvia nayttelijoita, ja tunnettuja sellasia, esim. Emma Roberts, Abigail Breslin, Keke Palmer, Lea Michele, ja tietty Jamie Lee Curtis. Kavi siina sellasia vieraitaki valilla kuten Nick Jonas ja Ariana Grande. Sarjassa ei musta ollut ainoakaan hahmoa kenesta en tykanny. Kaikissa oli jotain tykattavaa. Jopa ne arsyttavat rikkaat mimmit, eli Chanelit, niin niistaki oli ihan pakko tykata aina valilla.

Visuaalisesti oli myos erittain silmaa miellyttava sarja. Kappa Kappa Taun talo on taynna valkosta ja hopeaa, ja kehittelee sellasen rikkaan ilmapiirin, kun taas talon ulkopuolella kaikki on tosi synkkaa, tai sitten sellasta kodikasta ja lamminta. Sarjassa soi myos jonkun verran tunnettua musiikkia, ja musta oli kiva etta sarjan tapahtumat oli nykyajassa ja etta meno oli nuorehko siina mielessa etta jos hypattiin ajassa taaksepain, oli kyseessa 90-luvun alku tai 80-luvun loppu. Huomaa silleen etta kenelle tama sarja on tehty, mutta vaikka ite oonkin vahan vanhempi kun sarjan paahenkilot, niin koska lapsuus oli 90-luku niin oli taa musta ihan kiva juttu.

Oho, onpa tylsa review :D Mut kun en viitti silleen oikeen paljastaa mitaan :D Tykkasin sarjasta koska siina alko tapahtua HETI. Ja monissa tallasisa sarjoiss missa alkaa tapahtua heti, niin yleensa kolmas ja kuudes jakso on ehka sellasia tosi hitaita. Tai etta siihen kauteen mahtuu ainaki kaks tai kolme hitaasti etenevaa jaksoa. En missaan vaiheessa huomannu etta tassa oltais hidastettu, vaan tuntu koko ajan silta etta kello tikittaa, ja sarjan hahmoilla ei oo yhtaan aikaa hukattavana, mysteeri on selvitettava ennen kun taas kay huonosti.

Eli siis pidin tasta tosi paljon! A+. Ja nyt seuraan toista kautta, tosin se alko vasta viime viikolla, joten nyt joutuu joka viikko ootella. En tykanny ihan hirveesti kakkos kauden ensimmaisesta jaksosta, se eteni hitaasti, eika siina oikeen ollu mitaan jarkee. Mutta kaikki aikanaan. Eikohan se seliteta tassa kauden myota. Ja koska tykkasin ensimmaisesta kaudesta niin paljo niin annan talla toisellekkin mahdollisuuden :D Suosittelen siis Scream Queensia jos kaipaa vahan huumorilla hoystettya jannitysta! JA unohin sanoa etta tykkasin niin hirveesti tavalla milla ne tytot puhu :D Siina tytot siis puhuu vapaasti seksista ja kuinka ne on harrastanu kimppakivaa, tai etta ne kavi isolla paskalla, ja ne kayttaa muutenki aika rivoa kielta :D Tykkaan!

No comments:

Post a Comment