Friday, October 2, 2015

Drink alone.

Se on perjantai. Tuntuu etta nyt pitais oikeesti olla sunnuntai tai ens viikon tiistai tai joku muu kaukainen paiva. Tan viikon piti kulua nopeaa, mutta se onkin hidastunut. Nopeaahan se ois hurahtanu jos oisin koulussa nyt. Piti siis lopettaa koulu. Kerkesin sen yhden paivan kayda. Sit menin tiistaina jutteleen jollekki kuka vaikutti OIKEESTI olevan perilla naista international student asioista, joka sit neuvoi jattamaan hommat kesken kunnes tiedan noista opintotukihommista. Et tassa sita taas ollaan, pyjamashortseissa, perse tukevasti sohvaa vasten.

Tiistaista ois voinnu siis tulla tosi ikava paiva, mutta siina kun trolleyssa istuin niin tuli kaverilta viesti etta tuuppa hengaan niin vien sut lounaalle. No minahan menin sitten kaveria vastaan ja mentiin vegeravintolaan syomaan! Olipas hyvaa. Otin jotain tulista keittoa missa oli maailman parasta vegekanaa. Sit haettiin parit siiderit ja mentiin sen luo ottaan vaha paivajuomaa :P Niilla on pihalla sellaset tosi kivat DIY pihakalusteet :D Istuttiin siina ja juotiin ja hopotettiin menemaan kunnes tuli pimeeta. Sit pyorailin kotiin leikkimaan rottien kans ja Robert tuli kotiin kait me juotiin vaha kaljaa mekin. Keskiviikkona Robertilla oli vapaapaiva. Piti menna triviaan mutta vasytti niin kauheesti ku oltiin juotu taas vaha iltapaiva kaljaa ja sit syotiin nii reilusti. Fat Boys delista leivat ja ku niitten kans tulee kaikkee tillbehoria kans aina. Mut oli hyvaa. Nyt jalkikateen kylla vahan harmittaa ettei menty triviaan, koska nyt en sit tiia millon meen seuraavan kerran. En viitti koskaan menna koska mulla itella ei oo rahaa ja koska en halua kavella sinne enka viitti menna pyoralla ku ei oo mitaan minne laittaa pyoraa parkkiin siella. Etta nyt jaa triviat pelaamatta taas.

En muuten toissa yona saannu nukuttua melkeen yhtaan. Nukuin 4 tuntia. Uskon etta se johtuu siita etta edellisiltana join energiajuoman aika myohaan. Tosin en ennen nukkumaanmenoa, mutta oon sellanen etta en voi juoda mitaan tollasia kofeiinijuomia tietyn ajan jalkeen. Tyyliin viiden-kuuden jalkeen. Se ei vaan kay. Mut nyt viime yona sit tuli nukutta aivan mahtavasti! En ees heranny ku ehka kerran :D Ja nukuin sellaset 9,5 tuntia! Jesss! Eilen kateltiin vaan tv:ta. Syksyssa parasta on se etta kaikki sarjat palaa! Katottiin toissapaivana uus Worst Cooks in America, ja sit ma katoin eilen paivalla uusimman Modern Familyn ja eilen illalla sit katottiin uus Heroes ja Law and Order: SVU. Ja Saturday Night Live palaa ruutuun huomenna! JESSSS! Ja enaa joku 2 viikkoo nii Fargo palaa kans! Aloin kattoon uusiks Fargon ensimmaista kautta. AAAHHHH. Taa vaan on niiiiiiiiiiiiin hyva!

Et sellasta. Ens torstaina Riverboat Gamblers heittaa keikkaa tuolla Hideoutissa. JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Ne on tosi hyvia livena. Ja meen ehka Julianiin paivaretkelle kaverin kans ens viikolla. Yritetaan nyt vihdoinki ottaa niita kuvia. Jos tasta nyt tulis jotain. Taalla myos oli Street Fair viime viikonloppuna ja kaytiin siella. Se oli ihan ok. Siella oli sellanen allottava mies kuka nieli miekkoja ja tulta ja sain tietaa etta se kay huorissa Tijuanassa ja kerran se kysy mun kaveria kimppakivaan :D Etta sellasta.

4 comments:

  1. JOS ne opintotukiasiat ikinä selviää niin saatko jatkaa sit suoraan siitä mihin oot jääny nyt, ettei tarvi uudelleen kaikkia haku- ym. prosesseja käydä läpi ? Olisko kaikki helpompaa jos sulla olis se green card vai miten se toimii ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei, pitaa alottaa uusiks, mut eihan se silleen haittaa ollenkaan kun vaan paivan kerkesin olla ja sit jos ois sita rahaa niin sais hoidettuu kaikki ne ylimaaraset hommat siina katevasti samalla (niinku ne rokotteet ja todistusten kaantamiset jne.) Ois se helpompaa jos ois green card koska sit ei tarvis hankkia tota I-20 hommaa, mita varten tarvii todistaa etta pystyy maksaa koulutuksesta. Sit vois vaan ottaa tuon koulunki kautta opintotukea/lainaa ja vois vaan laittaa nimen paperiin ja se ois siina!

      Delete
    2. paljon semmonen green card maksaa ja onks se sit aina voimassa vai pitääkö sitä jotenkin uusia tai jotain ? voisin ehkä googlata mut en jaksa nähä vaivaa :D

      Delete
    3. se on 1500+ dollaria :D ja sit viela paalle laakarintarkastus ja labrat ja sellaset. Se pitaa uusia kahden vuoden valein, mut just luin et jos on ollu naimisissa enemman ku 2 vuotta nii sit ei kait tarvi. Mika sattuuki sopivasti ku me ollaan nyt oltu 2,5 vuotta :D Saastyy rahaa siina ku ei tarvi uusia, koska seki maksais ihan hirveesti.

      Delete