Saturday, October 24, 2015

Kivuton lauantai.

Tanaan on ollu ainakin tahan mennessa ihan mukava paiva! Ja eilenkin oli ihan kiva ilta vaikka olikin naita virtsaputkentulehdushommia liikkeella. Koska illemmalla ei enaa sattunu kayda vessassa, join pari kaljaa. Muistin kuitenki juoda reilusti vetta siina samalla, ja se oli ihan ok. Laulettiin vaha karaokee Robertin kans :D Ja sit kaytiin hakeen ruokaa ja katottiin Aladdinia :D Joku mies pyysi tulta matkanvarrella ja sit kysy etta onko meilla myyda siella crystal meth'ia. Aha. Miks kaikki tollaset luulee aina etta jos on ulkona tiettyyn aikaan yosta niin se voi vaan tarkottaa sita etta on joku huume diileri tai muuten vaan alamaailman kulkija? Jotkut on vaan kaljoissa ja haluu vaha Jack In The Boxia piirrettyjensa kyytipojaks ennen nukkumaan menoa :D

Sit tanaan ei oo myoskaan nipannu pissiraosta. Et hyvin on juotu vetta ja greippimehua. Join loput greippimehusta tanaan, aattelin pyytaa Robertia tuomaan viela toisenki niin on sit viela huomiseks kun se tarkastus ei oo kun vasta maanantaina. Varasin siis ajan sinne eilen illalla kun Robert tuli kotiin. Kunhan nyt vaan muistan taytella tuota vesipulloa aina kun se on tyhja niin menee taakin ilta melko kivuttomasti! Aamulla tietty vahan sattu, mut muuten on ollu ihan ok olo.

Olin eilen laittanu viestia sille tyypille kenen putiikissa on avustanut. Kyselin etta oisko mulle tarvetta ens viikolla. Tanaan sitten sain vastauksen etta kylla on! Meen maanantaina mun tarkastuksen jalkeen hommiin ja sit joko keskiviikkona tai perjantaina. Perjantai ois hyva koska sillon on enemman asiakkaita ja voin olla 10 tuntia, mut kay se keskiviikkokin jos ei muuten. Saan maanantaina tietaa etta kumpi paiva sopii.

Kaikista kivoin juttu tanaan oli kuitenki se etta me otettiin kaverin kans Halloweenkuvia meidan rotista :D Olin hankkinu vahan koristeita, ja kaytettiin paria esinetta mun kokoelmasta myos, esim. pesukarhunpaakalloa ja sailottya possuvauvaa. Rae ei oikeen viihtyny mallin hommissa, ja karkas taustan taakse koko ajan. Kylla me siita saatiin tarpeeks hyvia kuvia kuitenki! Cornelia on harrastanut mallin hommia ennenkin (viime vuoden joulukuvissa!) ja oli TAYDELLINEN rottamalli ;D En ma nyt mitaan muuta silta odottanutkaan kun se on niin hyva tytto <3 Ne sen kuvat oli ihania :D Sam oli ok, mut sita alko kyllastyttaa akkia, mutta siitakin tuli jotain hyvia kuvia ja Fester on kans vaha sellanen mallirotta etta siita sai kylla tosi hienoja kuvia myos :) Tosin silla ei nayttany olevan yhta kivaa kun esim. Cornelialla. En tee mitaan kortteja, koska harvemmat lahettelee Halloweenkortteja, ja siihen nyt ei edes ois kauheesti aikaa, mutta ajattelin laittaa niita eri puolille nettia. Tanne blogiinkin varmaan eksyy Halloweenin aikaan muutama kuva :)

Nyt pitaa kattoo Salkkarit kun en oo viela kerenny tanaan. Ja misokeitto porisemaan. Aiti sano etta pitaa juoda lamminta jos on pissarakotauti, ja eikohan se keitto aja saman asian. Eli heipa hei ja ensi kertaan.

No comments:

Post a Comment