Tuesday, October 20, 2015

Lokakuu.

Eilen myohaan kun astuttiin Robertin kanssa pihalle, oli mun ensimmainen reaktio EI. As in, eiiiii, miks ja miten taalla on nain kylma?! Myos ei, taa ei sovi mulle. En ala. Mika on tietenki huvittavaa kun taalla ihan vahan aikaa sitten marisin sita etta nyt saa riittaa nuo saunakelit. Tosin mahan tykkaan just niista keleista mut en halua sita kuuminta hottia sinne meidan kamppaan. Ehken ma olekkaan niin San Diego niinkun kuvittelin koska kaikki muut tuntuu ylistavan naita viileita keleja :D Voin kertoa etta ikkunat meni aika nopeaa kiinni! Ne kaks mitka oli enaa auki :D Eilen en ottanu pitkahihasta pois paalta ja sukkahousutkin laitoin paalle. Sama tanaan. Tosin aurinko paistaa kivasti ja auringossa on lammin. Nyt paivalla tietenki on ihan ok, mut illalla sit on sellaset syysilmat. Robertin kommentti oli etta "niin, sehan on niin kummallista etta LOKAKUUSSA on kylmaa illalla." Joo'o. Herra puhuu sujuvaa sarkasmia! Tana aamunaki kun astelin bussipysakille siina kaheksan ja yheksan valilla, nippas polvista tuo kylma ilma. Kyl se nyt vaan on niin etta taallakin on oikeesti syksy. (...paitsi saasovellus sanoo etta viikonloppuna on 85 astetta, aaaahh!)

Taalla liikkeessa oli kuolemaa tekeva hyttynen. Paatin saattaa sen rajan taakse. Taalla harvemmin nakee hyttysia, mutta havainnot niista kannattaa ottaa vakavasti, silla taalla ne levittaa West Nile virusta. Uutisissa mainittiin pari paivaa sitte etta tartuntoja on jo muutama San Diegon laanissa. Vaikka hyttysen ja mun kasien valissa olikin paperia, ruuttasin kuitenki kadet tayteen kasidesia ja pyyhein viela sellasella desipyyhkeella :D Ma oon ehka iiiihan vahan tautikammonen :D Nyt tietenki kutittaa joka paikasta ja kuvittelen olevani taynna hyttysen puremia. Oon 99% varma etten oo kuitenkaan, kun en oo hirveesti paljasta ihoa naytelly.

Tuleekohan tuo omistaja tanne kaymaan ollenkaan tanaan? Kun haluaisin mun rahat ennen kun lahen niin ei tarvi sit tulla tanne erikseen ja on sitte rahaa huomenna kun on trivia! Laitoin 80 dollaria jemmaan eilen. Kun pistaa vahan aina jemma nimiseen piilopaikkaan (kiitos isa tasta :D En muista mista taa juttu oli mutta naurattaa aina) niin on sitte kun tarvii. Ja ajattelin etta saan autettua Robertia vuokran kans ja sellasta :D

Joo'o. Nyt nayttaa silta etta asiakasmaara on nousussa. Kellohan nayttaa kohta lounasaikaa ettei oo mikaan ihme.  Taytyy siis pistaa hymya huuleen ja irrottautua koneelta. Morrrjens!

No comments:

Post a Comment