Friday, October 23, 2015

10/23.

Heissulivei. Mun pissarako tuntuu epamiellyttavalta. Toivottavasti ei oo tulossa mitaan pissatautia tms. Mulla ei oo koskaan ollu sellasta, mutta joskus oon luullu etta sellanen on tulossa kun on pissattannu koko ajan ja tuntunu rakossa kummalliselta, mutta sitten se on mennyt ohi. Aiti on aina sanonu etta "oot vaan saannu kylmaa" ja ettei kannata menna jatkuvasti vessaan. Sit oon vaan vetany sukat paalle, niinkun nytkin. Enka oo menny vessaan koska pissatti melkeen heti sen jalkeen kun viimeks kavin, eika tassa oo ollu mitaan hataa.

Taudeista sun muista puheenollen, meidan pojilla on taita. Huoh. Samin turkissa nakyy ne taitten munat. Sellasia pienia valkosia taplia. Festerin turkista on vaikeempi erottaa niita koska Festerilla on suurimmaks osaks valkonen turkki, mutta silla on rupia, eli se on rapsutellu itteaan kunnolla. En tiia millon niita saa vietya elainlaakarille, kun mulla on vaan ne 80 dollaria saastossa (mitka haluaisin laittaa vuokraan) ja en tiia millon on toita seuraavan kerran. Pitais kysella pomoleidilta etta millon haluat vahan vapaata :D Ei kait se nyt niin kallista lystia oo kuitenkaan, kun siita tai/kirppulaakkeesta laitetaan vaan 2 annosta turkkiin ja se on silla selva. Me ollaan kerran aikasemmin kaytetty sita, joskus 4 vuotta sitte. Se oli helppohoitonen ongelma. Mut se on vaan se kun pitaa vieda ne sinne laakariin katottavaks ensin. Vituttaa kun rottien mitaan laakkeita ei voi ostaa vaan apteekista siina missa koirien/kissojen laakkeita voi. Mut kait se on tuo annostelu/paino mika siina on vaha eri juttu.

Halloween alkaa lahestya. Haluaisin edelleenkin pukeutua jokskun (Ace Venturaks kaikista mieluiten, mut Powerline ois siisti kans :D Siis tosta Hopon Poppoo-leffasta) mut kun en oo kaynny osteleen mitaan pukujuttuja, eika mulla nyt oo rahaa kun en halua koskea noihin palkkoihin muuta ku jos tarvii kayda kaupassa. Varsinkaan nyt kun pitais pojat vieda elainlaakarille. En tiia mita tehaan tana vuonna. Viime vuonna oli hyvia coverbandeja Hideoutissa! Mentiin sinne. Tana vuonna siella on ihan surkeet coverbandit, ja niin on Soda Barissaki. Blaa. Eika kukaan varmaan jarkkaa mitaan kemuja. Yks Halloween me kylla oltiin Robertin kans vaan ihan kahestaan ja mentiin kaljalle. Tosin se tais olla joku vuosi kun Halloween oli keskella viikkoa. Nyt se on lauantaina, niin joka paikka on varmaan iiiiiiihan taynna. Siks oiski ehka kivointa jos jollain ois pippalot. Mun kaverin synttarit on Halloweenina, etta me mennaan varmaan minne se on menossa.

Halloweenista puheenollen, huomenna ois tarkotus ottaa vahan Halloweenkuvia meidan rotista :D Pitaa ottaa tytoista ensin, ku niilla ei oo mitaan taiongelmia :P Sit pojista. Pitaiskohan nuo propsit heittaa pakastimeen sit sen jalkeen? Se tuhoaa tain munat. Pitaa varmaan pistaa kaikki niitten alustat ja riippumatot pesun jalkeen pakastimeen myos. Huoh. No! Mut kuitenkin! Kiva ottaa kuvia niista taas :D Meidan joulukuvat oli tosi onnistuineita, tehtiin pieni "studio" meidan kirjahyllyyn ja ostettiin kaikkea joulukoristetta ja rotat malleiks :D Niin ootan innolla naitten ottamista.


Mitas muuta? Ai joo. Kaupasta saa nykyaan vege "kalaa!" Myivat kalafiletta. UUUH. Aattelin sit kokeilla, ja sehan oli aivan mahtava ostos. Maistukin kalalle, ja se texture oli sellasta kalamaista. Robertki sano etta taahan on hyvaa. Sen mielesta nuo tekolihat on monesti tosi huonosti tehty. Ma en voi kauheesti kommentoida asiaa koska siita on melkeen 10 vuotta kun oon viimeks mitaan lihaa syonny, niin mulle ne maistuu ihan oikealta, kun en siis muista milta oikea liha maistuu :D Kala on vahan tuoreemmassa muistissa, ja musta tuo maistu ihan kalalle ja Robertinki mielesta se oli kaikista paras lihankorvike mita se on kokeillu. Tein meille siis fish & chips illalliseks, ja kastikkeen kermaviilista, sitruunamehusta ja tillista. Oli hyvaa! Tanaan meinasin teha chili cheese fries :D uuh. JAAAA Robert osti sita mun lemppari misokeittoa <3

Nyt kuulostaa silta etta Bastard Landlordi on tuolla pihalla, eli ajattelin esittaa etten oo kotona. Eihan se yleensa koputtele oveen sillon jos se on jonkun toisen asialla taalla, mut eihan sita koskaan tiia! Yleensa sen pitaa kylla ilmotella asiasta etukateen. Yyyyh.

Etta tallasta tanaan. Vasyttaa. Pyykkia pitais pesta mutta en viitti lahtee tonne ulos jos se ukkeli on tuolla. Sehan saattaa vaikka puhua mulle -__-

2 comments:

  1. Oliko se ukkeli siellä? Tuliko sisään?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli se tossa pihalla, mut ei tullu sisaan onneks. Se oli jonku putkimiehen kanssa tossa meidan vessan ikkunan ulkopuolella, jotain ulkoseinassa olevaa putkea ne siina katteli, etta kait siihen tulee joku remppa tohon ulos.

      Delete