Thursday, October 15, 2015

T-paita mysteeri ja Bastard Landlord.

Sellast vaan et joku vittu kaynny pollimassa narulta 2 t-paitaa. Ei siina muuten mitaan, sattuuhan sita, mut ku taa oli aika ihme tapaus, nimittain kaks samalla logolla varustettua paitaa oli viety. Nii sita alkaa vaha vakisinki miettiin etta mitka on ollu rotostelijan motiivit. Onkohan kenties loukkaantunu bandin nimesta? (Bandin nimi on The Queers) vaiko siita etta paidassa lukee myos "Fuck You"? Mut kuka nyt oikeesti kay kattomassa toisten pyykkeja ja etta mita niissa paidoissa lukee ja sit vie ne?! Ja onhan noi samat paidat roikkunu tuolla ennenki ilman etta joku hiekkapillu kay varkaissa. Ja kylla siella roikku musta vielakin loukkaavampia paitoja, esim bandin nimelta Turbonegron paita, jossa lukee niitten viimesimman levyn nimi myos, joka sattuu olemaan Sexual Harassment. Miks se paita oli sit jatetty jos taa edellinen oli niin kauhee ku piti oikeen molemmat vieda? Ku meilla siis on Robertin kans samanlaiset ne Queers-paidat. Ymmarran kylla jos jotain loukkaa sana "queer." Se ei oo kaikille sellanen power sana. Ma ite tykkaan sanasta "queer" kun se on sellanen hyva kollektiivi termi kaikille ei-heteroille. Ja eihan kaikki nyt varmastikkaan oo tietosia siita etta se on bandi. Kun ei edes monet mun kavereista tieda kyseista bandia :D Mut asia on nyt ikava kylla niin, ettei sita voi maarailla mita muut laittaa paalleen. Etta jos haluan kayttaa paitaa jossa lukee The Queers, niin kylla ma sita aion kayttaa, oli jollain siihen jotain sanottavaa tai ei. Tosin nytpa en kaytakkaan enaa, koska kyseinen paita on kadonnut :P Ja Robertilla sama. Eilen illalla molemmat paidat oli viela narulla muitten pyykkien kans, kaytiin niita kattomassa Robertin kans ku toivottiin etta pyykit ois ollu kuivat, mutta koska ne oli kaikki viela markia, niin jatettiin ne siihen narulle. Meidan paidat oli eri naruilla, ja narujen paassa olevat paidat oli kaikki koskemattoman nakosia, mut paidat siina kohdassa missa Queers-paidat oli naytti silta etta joku oli koskenu niihin, ja molemmilla naruilla oli kahden paidan valissa sellanen t-paidan kokonen rako, etta siita oli joku napannu sitte ne paidat. Voi vittu. No, ole hyva vaan, sina t-paita aktivisti kuka nyt teit paivan hyvan tekosi varastamalla TOISTEN PYYKKEJA. Olet varmaan tosi ylpea itsestasi.

No, silleen alko mun paiva. Muuten ei kylla vituta ollenkaan, koska olin tiistaina toissa, eilen oli mukava paiva ja meen huomenna toihin! Tiistaina olin siis sellasessa kasityoputiikissa toissa joka on yhessa ostoskeskuksessa. Oli tosi hidas paiva, mut sain myytya 2 tuotetta kuitenki :)

Ai vittu. Olinpa tassa just kirjottanu ettei vituttanu, mut nyt kylla hieman vituttaa. Bastard Landlori soitteli. Ei ollu sit menny se sekki lapi. Ja siihen tulee pankilta jotain lisamaksuja nyt. HIENOA. Ja pitaa menna tapaamaan se in person ja blaa blaa blaa. Millon me muka keretaan mitaan tallasta ku mun pitaa menna toihin huomenna ja Robert tulee nii myohaan kotiin tanaan ettei kereta menna jutteleen sen vanhemmille jne. :s Voi helvetti. No, oli onneks mukava tiistai ja eilinen, etta nyt sitte valilla jotain paskaa :P Varmaan tulee lahtopassit tasta kampasta kohta ja mahdollisesti myos jotain huutoa huomenna ja ma en haluais etta Robert joutuu meneen yksin sinne sen takia ku se huutaa sille kuitenki, mut ma en myoskaan halua jattaa mun "pomoa" pulaan enka haluais jattaa palkkaakaan valista kun siihen kerran on mahdollisuus. Voi helvetin helvetti. Onneks Robertin vanhemmat ei oo viela kerenny lahtee reissuun niin ehka taa jarjestyy. Ne on lahossa tiistaina kuukauden risteilylle. Mut vaha kylla ahdistaa koska nyt jos joutuu sit ruinata rahaa tahan nii mites sit tan kuukauden vuokra? :s Ku siihenkaan ei tuu sit olemaan varaa. Ei ne mun 80 kauheesti kylla auta tassa vaiheessa...

Tama oli postaus jonka piti olla kiva, t-paita varkaista huolimatta, mut nyt kavi nain :D Etta "hyvaa" paivaa vaan.

4 comments:

  1. en kans tajuu noita pyykkien varastelijoita !!! mun kaverilta pöllittiin joskus niiden talon kuivaushuoneesta pyykkejä.

    jos näät joskus jollain samanlaisen teepaidan päällä ni meet sanoo et toi on varmaan mun ja otat sen takas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. me veikkailtiin etta ku se bandin logo on vaha niinku toi converse logo nii ne tietty aatteli et ne on conversepaitoja ja et ne voi myyda :D mut lallaslaa, eihan noista saa mitaan rahaa :D

      Delete
  2. Pyykkien ja pyykkipulverien varastajat ovat varkaiden alinta kastia:/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nain on. tosin en usko et taa oli mikaan naapuri, vaan joku random aalio, mika tekee asiasta vaan pahempaa :/

      Delete