Monday, October 19, 2015

Puotipuksu.

Oon siis Ismo Laitela. Onhan meilla jotain muutakin yhteista, esim. kaljamahat. (Tosin tassa taannoin tuli vahan laihduttua, etta ei taida enaa kaljamahaa olla. Ei se mitaan, kyllahan sen tuohon takasin saa helposti :D)

Taalla putiikissa haaraan tanaan. Oisin saannu valita oonko kuuteen vai kaheksaan. Valitsin kaheksaan koska RAHA. Ja tuun huomenna uudestaan. Sillon tosin laitan kiinni kuudelta. Tata vauhtia saadaan puhelinlaskuki maksettua kohta, niin voi kayttaa niitakin taas. Onneks niissa toimii wifi kuitenkin, muuten en vois olla taalla, koska pitaa kayttaa sita sellasta maksusovellusta puhelimella. Ja katona ollessani mut saa AINA facebookista kiinni.

Ostoskeskuksessa on jotenki hauska olla. Tasta menee ohi niin paljo kaikkia erilaisia ihmisia, monet nayttaa joltain julkkiksilta jne. Yks paiva meni iiiiihan selva Chuck Norris tasta ohi.

Tanne on ostettu sea salt & caramel kaakaota!!!! Ja vedenkeitin!!!! Tosin en tiia mista hankin veden tohon keittimeen :D Ehka yks noista isoista kanistereista on puhdasta vetta. Jos se rouva joskus vastaa mun viesteihin niin selvitan etta mista repasen vedet, koska taalla on vahan viilee ja haluun kaakaota :D

Mun tyokaveri on pieni Betta fish nimeltaan George. George sai just aamupalan. Mullakin alkaa jo olla nalka mut tassa on viela pari tuntia ennen ku on paivan puolivali tehty, niin en viitti nyt heti syoda. Sita kaakaota kylla voisin juoda, jos keksisin etta miten saan vetta tohon keittimeen :D Jaa'a.

Tanaan ajattelin oppia etta miten ton tuolin saa kasaan paivan paatteeks :D Ja nyt katon Salkkarit koska taalla on tosi hiljasta. Kiva ku voi ottaa lapparin mukaan :D Jesss. Etta sellasta!

Mitakohan hahmoja tanaan naen taalla?

No comments:

Post a Comment