Friday, October 9, 2015

You've got the rythm but you've got no soul.

Heipa hei. Lupailin eilen Robertille etta siivoisin vahasen. Sillon en ollu krapulainen ja vittuuntunut, eika ulkona ollu 35 astetta lamminta ja taalla sisalla vahintaan 28 -___-   Ei taida tulla siivoiluista mitaan. Tosin hieman paivaa piristaa se etta mun opintotukiasiaa hoidetaan viela, eli ne ei ollu lopettanu sita sen kasittelya! Alkuviikosta kyselin just tasta ja eilen kirjottelivat etta kylla ne viela miettii sita asiaa. Niilla taitaa vaan olla aika paljo hakijoita tana syksyna etta sen takia kestaa. Ja on kait sekin ihan kiva etta on syy lahtea tuonne aurinkoon, kun pitaa hakea tiskiainetta :P Tosin en nyt millaan jaksais, mutta jos ajattelin teha jotain ruokaa jossain vaiheessa niin on vahan pakko ku pitaa pesta pari astiaa jne. BLAA.

Eilen oli Riverboat Gamblers. Oli vaha huono setti kylla. Tai soittivat tosi paljo vanhoja-vanhoja biiseja ja sit uusia. Ei oikeen mitaan silta valilta :/ Ja siella kuulu jotenki tosi huonosti koska en meinannu erottaa jotain biiseja toisistaan. Mut oli aika energinen meno. Robert joi liikaa -___- Meni myos siina vahan keikka pilalle. Jouduin tanssimaan irti siita yhessa vaiheessa :DD Siella oli tosi paljo tuttuja. Ihan hirveesti tuttuja. Se oli tietysti ihan kivaa! Robert kaatu ku oltiin melkeen kotona, ja housut repes polvesta :/ Ja oli aika naarmunen polvi. Piti sit vahan paikkailla sita.

Tassa on vaha tallanen epavarma tilanne paalla nyt ku ei tiedeta yhtaan et meniks Robertin kirjottama vuorkasekki lapi. Nettipankin tietojen mukaan ei oo menny, mutta Robert spekuloi etta se viesti voi liittya yhteen toiseen ongelmaan, eika valttamatta siihen sekkiin. Ei oo toistaseks ainakaan kuulunu Bastard Landlordista yhtaan mitaan, ja toivottavasti ei kuulukkaan. Sekki vietiin sunnuntai-iltana joten tassa vaiheessa sen ois kylla pitany menna lapi jo. Oon tassa piilotellu rottia silta varalta etta jos se tulee kaymaan. Mut en ma usko etta tulee (katoppa vaan niin tulee kuitenki, ohohoh.) Eika se oo soitellu. Tosin jos soittaa nii en nyt voi tahan hataan teha yhtaan mitaan. Sori nyt vaan.

Kuulinpa tassa taas muuten lisaa rauhottavia uutisia liittyen naihin immigration hommiin. Et joku oli overstayed 10 vuotta ja ovat olleet naimissa 14 ja nyt vasta olivat tehneet noi greencard hommat. Olivat just olleet haastattelussa, mika on se viimene osa siina ja se oli menny hyvin. Ma uskon etta se on aika yleista etta ihmiset tulee tanne esim. opiskelemaan ja tapaavat jonkun ja menevat naimisiin ja sit jaavat tanne vaikka on viisumi sun muut menny umpeen. Ja jos pystyy todistamaan etta on ihan oikeasti naimisissa, ettei se oo mikaan sellanen "piti saada greencard" avioliitto, niin sit ei pitais olla mitaan ongelmaa :) Etta ihan rauhassa nyt katellaan tata. Tai siis, silleen ettei tarvi hoppuilla, mutta etta kylla me nyt laitetaan naa hommat pyoriin. Oon kerranki organized tan asian suhteen!

Nyt katon kylla jotain tv:sta. Ja laitan tuulettimet paalle. Rotille laitoin jaapullot. Illalla saa avata vaha ikkunoita taas. Huh huh.

No comments:

Post a Comment