Tuesday, September 29, 2015

Veckans bejb #10.

Veckans bejb tayttaa jo "huikeat" 10 viikkoa!

Tiedan etta joittenki on viela nain vuoden 2015 loppupuolella ihan hirveeeeen vaikee hyvaksya sita ettei kaikki naiset oo sellasia hissuja jotka punastelee ja kiittelee natisti jos joku sanoo etta ootpa hyvannakonen, tai sita ettei heti maailma murene jos joku haukkuu rumaks. On muka niiiiin hirveeta jos joku nainen on tyytyvainen itseensa. Siksipa nain 10 viikon kunniaksi MA olen itse veckans bejb ;D Mulla on ollu ihan hirveet pari kuukautta ja tanaan oli melko tympee paiva, mutta ainakin on tuo hyva suhde naamaan sailyny jos ei mikaan muu ;D Ja goddamn it, naytin hyvalta tanaan. Ei tahan mitaan sen enempia selittelyita tarvita!

5 comments:

  1. no oot kyllä paikkas ansainnu :D ja btw sun kulmakarvat näyttää tosi hyviltä !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :D ne on kylla ihan taysin feik :D

      Delete
    2. ai on ?!!!! voi että mä aattelin et vitsi jos itelläki ois noin luonnollisen siistit. no mut kivalta näyttää joka tapauksessa :)

      Delete
    3. on :D mulla on itella sellaset tympeet huonosti "nypityt" (eli semi-sheivatut koska en osaa edes nyppia niin yritan sheivata ylimaaraset aina :D) :D sutaan aina hiustenvariin sopivalla luomivarilla itelleni vaha paremmat kulmakarvat :D

      Delete