Friday, September 25, 2015

Jaaaa.

Jaa'a. Se on taas se aika kuukaudesta kun saa miettia etta mitenkas tassa ajateltiin selvita. Kun ei noista mun opintotukihommista meinaa kuulua yhtaan mitaan! En tajua mika siina voi kestaa. Mulla alkaa koulu maanantaina. Voi olla et joutuu heti ensimmaisen viikon jalkeen lopettaa jos ei naa hommat kerkee jarjestya tarpeeks ajoissa.

Robert voitti talla viikolla ihan kivasti rahaa arvoista. Toki niita rahoja ois voinnu laittaa saastoon :P Nyt nain jalkikateen tietenki miettii asiaa. Tai, kylla seki varmaan mietti asiaa, mutta ajatteli tietysti etta pidetaan nyt vahan hauskaa kun ei kerran tarvi koskea tililla oleviin rahoihin. Ja nain makin oisin ehka aatellu. Silla kuitenki oli 2 paivaa vapaata. Tiistaina otettiin ihan rennosti kotona vaikka Robertilla oliki seuraava paiva vapaata. Keskiviikkona hengailtiin koneella iltapaivalla jonku aikaa, ja sit kaytiin Belching Beaverissa yhella ja Toronadossa toisella. Tultiin kotiin nopeeta ja sit mentiin triviaan pitkasta aikaa. Robert osti itelleen pari tacoa ja mulle quesadillan. Trivia oli ohi aika nopeeta ja tultiin kotiinki aika aikasin, ja nukkumaanki mentiin aika aikasin. Katottiin koneelta tv:ta sangyssa. Torstaina, eli eilen, oltiin kotona koko paivan. Katottiin vaan tv:ta. Katottiin SVU:n uuden kauden ensimmainen jakso! Oli janna. Ja sit illalla tuli Heroes'in uusin jakso! Ou jee. Kiva ku nyt alkaa kaikki hyvat sarjat. Mista tuliki mieleen et pitaa ettia Modern Familyn uusin jakso. Rotskutki tuli vaha hengailemaan. Kaytiin yolla viela kaupassa akkia, nii nyt on vaha ruokaa. Robertin piti ostaa lisaa toista tanaan, mut sit kaviki niin et Cornelian laakarinreissu maksoki enemman mita luulin, joten Robert joutu maksaa loput siita :/ No, kait noilla nyt parjaa siihen asti etta Robertilla tulee palkka. Tosin sillon ois kaikenmaailman laskut maksettavana ja vuokra. Niinkun tuossa alussa mainitsin, niin tassa ei meinaa taas parjata. Millonkahan tuo mies tulee jarkiinsa ja tajuaa ettei me voida asua omillamme jos me joudutaan jatkuvasti lainata rahaa :P Tulis sen aidillekki halvemmaks ottaa meidat sinne asumaan :P Paitsi jos nyt saan rahaa nii ei oo mitaan hataa, mut ku musta vaha tuntuu silta etten saa yhtaan mitaan ku niilla on niin helvetin vaikeeta nyt siella :P

Alettiinpa sit illemmalla myos kattomaan Once Upon A Time'a. Ku pitaa kato olla joku sarja mita kattoo siina ku oottelee viikko viikolta etta tulee uus jakso noista nyt tv:ssa pyorivista sarjoista. Ihan viihdyttavalta tuo vaikuttaa, mutta me molemmat mietittiin sita etta taa on varmaan just sellanen sarja etta ensimmainen kausi on hyva, ja sit sen jalkeen menee kaikki juonet ihan sekasin. Ku tassa ensimmaisessa on ihan solid juoni, mut sit ne alkaa heitteleen vaikka mita hahmoja ympariinsa ja tuntuu etta kaikki menee varmasti ihan miten sattuu.

No joo. Paaasia on kuitenki etta saatiin pitaa edes hetken verran hauskaa, etta jaakaapissa on ruokaa ja Cornelialla on nyt laakkeet. Eikohan tuo tuosta parane. Inhottaa etta piti oottaa nain kauan, mutta laakari sano ettei se ollu levinny keuhkoihin, ja niin ma vahan aattelinki koska se on aina tuolla nenan alueella se sen ongelma ja ei silla mitaan hengen hataa kuitenkaan ollu ku ruoka maistu ja vessahommat suju normaalisti, ja melko aktiivinen neitihan tuo on :) Laakariki sano etta no ei oo ainakaan siita huoli etteiko se ois aktiivinen ku se siella kiipeili menemaan ja meinas hypata poydaltaki alas :D Niin. Oi voi. Ma kuvittelin etta syyskuu ois meidan kuukausi. Ei nyt sit ollukkaan. Eihan se oo viela ohi, mutta ei sita nyt oikeen meidan "kuukaudeks" voi sanoa jos jotain hyvia uutisia tulee viimesena paivana :P  Taa vuosi ei oo kylla ollu meidan vuosi ollenkaan.

2 comments:

  1. Toi olipa kerran oli must just tommonen et eka kausi oli jees ja sit riitti. Meni sekavaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, lueskeltiinki vaha sarjan wikipediaa ja siella yhtakkia alko esiintya vaikka mita hahmoja ja tuli heti sellanen "nyt menee overiks" tunne :D Taidetaan vaan kattoo taa ensimmainen kausi ja sit saa riittaa!

      Delete