Sunday, September 13, 2015

Volunteer Appreciation Luncheon 2015.

Eilen oli Project Wildlifen lounas. Se oli mukava juttu. Robert oli mun +1. Siella tavattiin pari ambassador elainta. Opossumi, jota vasytti tosi paljo ja soi viinirypaleita, ja sit jonkun sortin matkijalintu. Se oli vissiin ollut jonkun lemmikki aikasemmin, tai et joku oli hoitanu sita, ja se matkii konsolipelejen aania :D On ne jotkut linnut vaan niin siisteja.

Mentiin poytaan istumaan ja siina istu ensin jotain muuta porukkaa, mut sit ne lahti. Robertin kommentti oli etta "ei olla edes suutamme avattu viela ja ollaan jo keretty saikytella ihmisia pois meidan poydasta." My whole life :D Nii'i. Siina aloteltiin salaateilla ja samalla alko sellanen presentation Project Wildlifesta. Katottiin patka Animal R&R sarjasta, jota ma oon kattonu tv:sta :D Se nimimttain kertoo Project Wildlifesta ja yhesta toisesta samantyyppisesta paikasta joka on Ramonassa. Sit ne kerto vahan mita tulevaisuuden suunnitelmia niilla on Project Wildlifelle. Kaikkee siistia tulossa! Ja jos saan naa mun urasuunnitelmat alkuun joskus (I'm looking at you, opintotukimulkut) niin on hyvia mahdollisuuksia harjotella ja paasta oikeen toihin joko Humane Societylle, mihin Project Wildlife kuuluu nykyaan. Ne on myos pistany niitten yhen toisen hoitokeskuksen kiinni, MUTTA avannu useamman drop off-pisteen ja lisanny enemman kuljettajia joten nykyaan on siis siina mielessa helpompi saada elaimet hoitoon. Kaikkee tollasta hyodyllista infoa ja sellasta tuli kuultua. Paaruoaksi kasvissyojille oli jotain uunissa paistettuja vihanneksia perunamuusipedilla. Siina oli iso siivu kesakurpitsaa, savustettua paprikaa, kokonaisia paistettuja tomaatteja, grillattua parsaa ja haricots vert'eja. Ja sit jotain sulanutta juustoraastetta paalla ja vaha manteleita ja jotain balsamic hommaa siina sivulla. Siina piti olla jotain vuohenjuustoo, mut ei se raaste maistunu sille ollenkaan. Mut oli ihan hyva lounas kylla! Se perunamuusi oli tosi hyvaa myos. Robertilla oli kanaa kastikkeessa perunamuusipedilla. Sillaki oli parsaa. Sit siina kun oli ruoka syoty niin naytettiin sellanen kiitos-video kaikille meille vapaaehtoistyontekijoille. Siina oli paljo kaikkia sopoja elaimia keta meidan hoitokeskus on auttanu, ja oli siina vahan kuvia itse niinkun keskuksesta ja kaikkee. Mulla tuli vahan kyyneleet kylla silmiin siina :D Sit oli arvonnan aika! Kaikki sai sisaantullessa arpalipun. Oli tosi hyvia palkintoja, ja ma oisin ottanu melkeen kaikki niista. Mut kumpikaan meista ei tietenkaan voittanu :( Eihan me koskaan :D Sen jalkeen jaettiin jotain awards'eja niille ketka on ollu siella 5-35 vuotta, ja sit sai hengailla miten halus sillavalin kun ooteltiin jalkkaria. Jalkiruoaks ne toi tarjottimen missa oli flania, kekseja ja jotain brownieseja. Ja koska me oltiin ainoat meidan pyodassa nii mehan oltais saatu syoda kaikki ihan ite ;D Robert ei halunnu flaniaan, niin soin 2 :P Oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvaa. Sit soin puolet yhesta isosta suklaakeksista. Robertia alko vahan kyllastyttaa siina vaiheessa niin jai ne jalkkarit sit vahan siihen, kun se halus kotiin. Lahettiin sit heti sen jalkeen.

Kotona vaan hengailtiin melkeen koko ilta. Kunnes sit ehka joskus yheksan-kymmenen aikaan paatettiin menna ulos. Robertilla oli vahan kateista niin mentiin Belching Beaveriin yhelle. Tultiin heti kotiin sen jalkeen ja meilla oli viela kaljaa jaakaapissa niin otettiin siina muutama. Mut sit Robert halus menna ulos viela kerran niin mentiin Tiger!Tiger!iin ja sit viela Jack in the Boxista hakeen ruokaa. Sinne meni ne kateiset :D Mutta oli kiva etta pysty vahan tekemaan jotain. Oli ihan mukava paiva siis.

Tanaan pitaa pesta pyykkia. Ei niista mun ja kaverin kuvauksista nyt taida tulla mitaan, kun oon kyselly silta etta mennaanko nyt viikonloppuna ja mita tehaan, ja se ei oo vastannu. Mut kait sita kerkee joskus muulloinki. Ja meilla on jotain tollasta keksitaikinaa jaakaapissa, niin saan paistaa niita tanaan! TURTLE COOKIES! Kaikki mika on Turtle-makua on parasta. Robert tietaa mista vaimo tykkaa ;D Ei kait tassa sit muuten oikeen mitaan sen erikoisempaa. Nyt ku ei oo oikeen rahaa niin pitais varmaan ruinata jostain etta saadaan tuo nakuilija sinne elainlaakariin. Pelkaan etta tuo menee pahemmaks jos ei sita vie kohta, kun tassahan se on nyt ollu tolleen jo monta viikkoa :s Mika on jo itsessaan huono homma. Robertilla tulee palkka keskiviikkona, mutten tiia meneeko silla siita paljo noihin overdraft maksuihin :s Ja mita nopeemmin sen saa sinne laakariin niin sen parempi. Niinpa niin. Taalla sisalla on vielaki aika tunkkasta, mut ei oo enaa sellanen olo etta alushousuista vois vaantaa ylimaaraset hiet pois :P Eika kainalotkaan oo sellaset lammikot. Rotillaki nayttais olevan vahan paremmat oltavat.

Huomenna on siskoni Jessican synttarit! Se tayttaa 24. Onnitellut <3 Oispa mulla sille joku lahja :( Vaan eipa ole. No ei siina, ei me kylla kauheesti olla synttarilahjoja vaihdettu viime vuosina. Joululahjat kyllakin. Jommalla kummalla aina ollu jotain rahaongelmia niin on kaynny aina talleen. Mut ei se mitaan. Toivottavasti on hyvat synttarit <3

Nyt ma lahen heittaan pyykit koneeseen, rookin suuhun ja sit vaha Top Modelia koneelta :P Ja jotain ruokaa. Tuollahan on vaikka mita "gourmet" juttuja mita saa laittaa mikroon :P No ei, en oo niinku mun aiti kenella on selvasti jotain ennakkoluuloja mikroruokaa kohtaan. Ma syon sita mihin mulla on varaa, ja just nyt se ruoka tulee mikroonlaitettavassa paketissa. Ja tottakai sita ostaa sellasta mika maistuu edes vahan hyvalle :D (Niiinku ne triple cheese enchiladat. Ne on oikeesti hyvia :D) Niin etta heippa.

6 comments:

  1. mikä on flani ?

    mikroruuat on just jees. tai pakkasesta-uuniin-ruuat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flan on sellanen custard jalkkari ja sit siina paalla on sellasta kinuskisoosia. Sellanen uuuh ja aaah jalkkari! Oi joo, pakkasesta-uuniin-ruoat on kylla kans hyvia! Ma oon pakastepizzojen suurkuluttaja :D

      Delete
    2. haluaisin ehkä maistaa joo koska kinuskisoosi=rakkaus.

      Delete
    3. NIINPA. se kinuskisoosi maistu ihan sellaselle kotitekoselle viela kaikenlisaks!

      Delete
  2. Hyvänkuulloista tuo kasvisruoka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli kylla ihan hyvaa :) ois vaan saannu perunamuusi olla vaha lampimampaa :D

      Delete